Arama sonuçlarınız

1. Ercument Ozbek

Truck Camper Nedir, Bizde Neden Az Biliniyor?

Avrupada "TRUC" denildigi an,aklimiza TIR ceken, icerisinde 2 soforun bile yatabilecegi,bir kamyon gelmektedir.Fakat sizin dediginiz Truc Kamyonet ise,arkasi acik ufak bir kamyondur.Bu vasitalarin Kamper ve Camper van yapilmasi Avrupada cok azdir.

2. Ercument Ozbek

Ulaşan Otel Ve Caravanning...

Haziran/Temmuz/Agustos aylarinda Sivri Sinek cennetidir?
  3. Ercument Ozbek

Aktur Bu Seneki Fiyatlar (2025)

Bence Aktur Kamping soguktan usutmus veya sicaktan basina gunes gecmis?Yaz sezonu kisi basi(biz 2Kisiyiz) 3200TL ve Karavan 1600 TL etti 4800 TL.= 133 Euro gunluk? Bu adamlar garanti manyaklastilar. Ben 60 senelik Karavan/M.Karavanciyim ve Senenin 8 ayini Avrupada gezerek gecirim.En kiral...

4. Ercument Ozbek

Bence Aktur Kamping soguktan usutmus veya sicaktan basina gunes gecmis?Yaz sezonu kisi basi(biz 2Kisiyiz) 3200TL ve Karavan 1600 TL etti 4800 TL.= 133 Euro gunluk? Bu adamlar garanti manyaklastilar. Ben 60 senelik Karavan/M.Karavanciyim ve Senenin 8 ayini Avrupada gezerek gecirim.En kiral...
  5. Ercument Ozbek

6. Ercument Ozbek

7. Ercument Ozbek

8. Ercument Ozbek

9. Ercument Ozbek

10. Ercument Ozbek

Yurtdisindan Yabanci Plakayla Turkiyeye Karavanla Giris

Bizim M.Karavanci arkadasdan senelerdir hic bir haber cikmadi,ne oldu? M.Karavan isi hal oldumu? Slm
  11. Ercument Ozbek

Yeşilçam Karavan Bahçe, Marmaris Hisarönü ( Butik Karavan Park )

Bu kamp 21 Euro,bence cok pahali.Cennet Kamp Bogaz Kamping-Manavgat gunluk 200 Tl,bunun yaninda bedava.Buz Dolabi+Dus+Tuvalet+Yemek pisirme ayrica bedava?

12. Ercument Ozbek

Kaş Kamping Fiyatı 500 Tl Yapmış

Katiyyen gitmeyiniz.Anamur Pullu kamping+Manavgat Bogaz Kamping kisi basi 20 TL. Sahane kamping ler oralara gidiniz.
  13. Ercument Ozbek

İstanbul, Pendik Otto Karavan Kampı

Super Kazik Marka seneligi 2000 Dolar???

14. Ercument Ozbek

Istanbul Fatih Yenikapi Karavan Parki.

Rezilligin daniskasi,hem de Belediye Park Alani?
  15. Ercument Ozbek

Bugun Bogaz Kamping ile telefonla konustum,1 Unite olarak 120 TL aldiklarini ifade ettiler,yani kisi basi olarak degil,buda 4 Euro demektir?
  16. Ercument Ozbek

Bu kisiler Turkiyeyi gormek icin geliyorlar.Sizlerde imkaniniz olsa gule oynaya Avrupayi gezmek istersiniz,ben her sene 6 ay Avrupada geziyorm,diger 4 Ay Turkiye ve yalniz 2 ay Hollanda da evdeyiz.Maksat geceligi 20 Euro degil,insanin Turkisch kaziklanmasidir?Hatta Turkiyede ziyaret ettigim bazi...

17. Ercument Ozbek

Maalesef durum bu vaziyette.Bizler yurt disinda yasayanlar Euro bazindan odedigimiz icin en iyi Oteller bile 10 gunluigune 400 Euroden rezervasyon yapiyorlar.
  18. Ercument Ozbek

Avrupali Euro"yu sokakta toplamiyor.O Vatandas da calisarak para biriktirip turkiyeyi gezmeye geliyor.Bu cift fiat uygulama taktigini artik birakmaliyiz?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,948
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri