Arama sonuçlarınız

1. S

Muğla Dalyan' a Kaplumbağaları Görmeye Gidiyoruz.

MEŞHUR KAMPLUMBAĞALARI GÖRMEYE GİDİYORUZ:) 11-13 EYLÜL DALYAN PROGRAMI 11 EYLÜL CUMA SAAT 24 00 HAREKET 12 EYLÜL CUMARTESİ SAAT 11 00...

2. S

Datça Çadır Kampına Gidiyoruz.

"Tanrı yarattığı kulun uzun ömürlü olmasını isterse, Datça Yarımadası’na bırakır" STRABON Datça yarımadası oksijen bakımından dünyanın ikinci, Türkiye’nin en zengin bölgesi. Yarımadadaki en...
  3. S

Zonguldak - Alaplı ; Bacaklı Yaylası Doğa Yürüyüşü (14 Aralık 2008)

Ynt: Zonguldak - Alaplı ; Bacaklı Yaylası Doğa Yürüyüşü (14 Aralık 2008) foroğraflar için zorlanmışsın.ama biz kolayca ve zevkle bu güzel yaylayı gördük sayenizde ;D teşekkürler...

4. S

Ayvalık'da Kamp Alanı Tavsiyeleriniz?

Ynt: Ayvalık'da Kamp Alanı Tavsiyeleriniz? 2 yıl önce Çamlık campingde kaldık.Çadır kamp yeri aynı zamanda deniz kenarında,karavanı park edebileceğiniz yer var.Denize sıfır.Şeytan sofrasına çıkarken solda kalıyor.Meşhur sarmısaklı plajının tam arkasında.İsteyenler çadır kurabilirler.Çadırı...
  5. S

Antalya - Köprülü Kanyon

Ynt: Antalya - Köprülü Kanyon Ben de 5 yıl önce burda rafting yapmıştım.Muhteşem bir keyifti.yapmayan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.Ama benim gibi temmuz sıcağına kalmasınlar beter sıcak oraları ;D ;D

6. S

Akçay Konaklamalı Ayvalık Tekne Turu

AYVALIK – CUNDA ADASI – ŞEYTAN SOFRASI ve TEKNE TURU (25-26 TEMMUZ) 25 Temmuz Cumartesi sabah hareket edilecek.Yolda kahvaltı molasının ardından kalacağımız otelimize yerleşiyoruz.Saat 19 30 a kadar otelimizin meşhur Sarımsaklı plajında serbest zaman.Saat 19...

7. S

Borçka - Karagöl - Beyazsu - Camili (Macahel) Kamplı Yürüyüş

Ynt: Borçka - Karagöl - Beyazsu - Camili (Macahel) Kamplı Yürüyüş Gerçek bir cennet ;)
  8. S

Macahel (Camili) Yürüyüş Rotası

Ynt: Macahel (Camili) Yürüyüş Rotası ahhh ahhh 2 sene önce oradaydım.her sene gidebilsem keşke... :(
  9. S

Üye Grupları

Ynt: Üye Grupları Bu bence güzel düşünülmüş, gruplandırma olmalı... ve buradaki gruplandırma güzelce de süslenmiş... ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri