Arama sonuçlarınız

1. Y

Discovery TD5 Acil yardım

Ynt: Discovery Td5 Acil Yardım Benim mazot bloğunda kaçak çıktı araç soğukken çalıştığında ciddi miktarda mazot akıyor altından ısındıkça azalıyor. Şunu bir yaptırayım bakalım tekrar ölçücem ama 750-800 kmler hayal gibi geliyor bana.

2. Y

Ynt: Discovery Td5 Acil Yardım Bugün Adem ustayla tanıştık filtreleri değiştirdik frenler iyi durumda çıktı ses diskten geliyormuş ona bakılacak. Bu arada mazot kaçağı tespit ettiler fazla yakmasının sebebi demek ki buymuş. Bakalım inşallah devamlı müşterileri olurum :)
  3. Y

Ynt: Discovery Td5 Acil Yardım Benim anlamadığım nokta nasıl o fiyatlara çıkıyor. E-bayden bakıyorum tüm filtreler ve fren padleri 40 pounda alınıyor hadi üstüne kar taşıma gümrük vesaire koyalım fazla fazla 250TL malzeme maliyeti var bire bir işçilik koyalım 500 TL yapar.

4. Y

Ynt: Discovery Td5 Acil Yardım Pardon LT olacak yani tam depoyla 560Km gidebiliyorum. Km'de 0.63TL yapıyor. Otoland için pahalı diye duydum
  5. Y

Ynt: Discovery Td5 Acil Yardım Yakıtla ilgili olarak benim hesaplamama göre 14,5TL yakıyor ama bakımdan sonra tekrar bakmak lazım 10TL'lara düşerse havalara uçarım. Aracım 170.000 KM'de 2003 TD5 SE ama aksesuarları full arkada körük ve yükseltme yok.

6. Y

Ynt: Discovery Td5 Acil Yardım Merhaba çok yardımcı oluyorsunuz açıkcası sizin bilgilerinizden faydalanmak için tanışmak isterim mümkünse. Şimdi tekrar denedim neredeyse 5000 devire dayanıyor devir saati. Benim el becerim var evde elektrik su tüm tesisat işlerini kendim yapıyorum ama araçta...

7. Y

Disco Teyp Değişimi

Ynt: Disco Teyp Değişimi Direksiyondan kontrolü iptal etmek istemiyorsunz anladığım kadarıyla bu pek mümkün değil ama e-bay'de bununla ilgii ürünlere bakın sanki böyle bir kit görmüştüm.
  8. Y

Land Rover Tüm Parçaları

Ynt: Land Rover Tüm Parçaları Bir sürü parça sordum cevap yok buraya telefon bırakmaya giriyorlar herhalde !
  9. Y

Discovery td5 Çekiş Gücü Kontrolü

Ynt: Discovery Td5 Çekiş Gücü Kontrolü linkteki testi yaptım 2750 devire kadar çıktı sabit bir şekilde kaldı. Boşta tam gaz yaptığımda da 4750 devire çıktı. Sanırım herşey normal

10. Y

Ynt: Discovery Td5 Acil Yardım Merhaba , Çok teşekkürler aracı almanın heyecanı iş güç derken yardımlarınız için teşekkür edemedim. Bu arada linkteki testi yaptım 2750 devire kadar çıktı sabit bir şekilde kaldı. Boşta tam gaz yaptığımda da 4750 devire çıktı. O uğultu kesildi çünkü ACE'de...

11. Y

Land Rover Tüm Parçaları

Ynt: Land Rover Tüm Parçaları Merhaba , Discovery TD5 2003 model için korna seti , el freni ve arazi vitesi deri körüğü (siyah ) , tampon stop lambası dış plastiği (sağ ) , hidrolik basamağın hidrolik pompası, sağ ayna ( sadece ayna ve arka plastik kısmı lazım ) fiyat verebilirmisiniz ...
  12. Y

Land Rover Ace (active cornering enhancement) Aktif Viraj Desteği Sistemi

Ynt: Land Rover Ace (active cornering enhancement) Aktif Viraj Desteği Sistemi Diğer tarifi anlamamıştım bu daha iyi oldu :) teşekkürler

13. Y

Ynt: Discovery TD5 Acil yardım Motor sesini bastıran bir ses değil tok bir rüzgar sesi gibi boşta ya da giderken ayağını gazdan çekince belki de motorun sesidir ben de ilk defa discovery kullandım açıkçası :) kulağım alışık olmayabilir.
  14. Y

Ynt: Discovery TD5 Acil yardım Araç anıl otonun kendi aracı birşey çıkınca yapıyorlar. dün ben mazot kaçağı tespit ettim yaptırdılar cam, kilit vesaire baya bir şeyi kendileri yaptı ama ekpertiz raporunu da inceledim keçe döşeme korna vesaire dışında kayde değer birşey göremedim. O raporu yarın...
  15. Y

Ynt: Discovery TD5 Acil yardım Üstad şimdi borusan'ı aradım araç Borusan çıkışlı ve SE paket gözüküyor. Bunun HSE paketten farkı nedir ? NOT :Aktif dediği ACE sistemi sanırım Ali Usta söyledi bunu Atatürk Sanayide. Bu uğultu normal bütün discoverylerde var dedi.

16. Y

Ynt: Discovery TD5 Acil yardım Merhaba çok teşekkürler linkten baktım ama modelini göremedim aşağıda gönderiyorum. SAL Manufacturer code: Land Rover LT Model: Discovery Series II G Wheel base: 100 inch M Body type: 4-door station wagon (LWB) 8 Engine type: 2.5 litre Td5 diesel, exhaust gas...
  17. Y

Ynt: Land Rover Ace (active cornering enhancement) Aktif Viraj Desteği Sistemi Teşekkürler schweps bugün tekrar gidip bakacağım. Bu arada bu konuda da sizden yorum alabilirmiyim ? http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=94291.0
  18. Y

Ynt: Land Rover Ace (active cornering enhancement) Aktif Viraj Desteği Sistemi Merhaba benim bu konuda kafam biraz karıştı. Bu sistem hep körüklerle anlatılmış ama benim alacağım araç 2003 TD5 ve orjinal olarak arka tarafta körük yok. Bu durumda bu sistem yok mu benim alacağım araçta ?

19. Y

Arkadaşlar foruma yeni katıldım o yüzden herkese çok selamlar şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. Aşağıdaki linkteki araç için bugün kaporo veriyorum o yüzden görüşlerinizi rica ediyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,985
Kayıtlı Üye Sayımız
166,733
Kaydolan Son Üyemiz
kayin

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR