Arama sonuçlarınız

1. M

Avrupa'dan Çekme Karavan Getirmek

Herkese merhaba. Sorum klasik şekilde Avrupa'ya gideyim gelirken çekme karavan getireyim konusu değil. Kuzenim çifte vatandaş ve kanunen belirtilen 185 günden fazla süredir yurtdışında yaşadı. Ve yazın dönüş yapacak. Yine kanunen 185 gün kaldığında 2 sene araç/karavanin burada kalma hakkı var...

2. M

Açılır - Kapanır Evye / Katlanır Evye

bu arada normal dönebilen bir bir mutfak bataryası kullanılabilir. tek kriter normal lavabo bataryası değil dönebilen tip bir model. https://www.hepsiburada.com/sardici-mutfak-bataryasi-360-derece-donen-baslik-sicak-soguk-cift-su-girisli-eviye-bataryasi-p-HBV000018NV7K?magaza=SARD%C4%B0C%C4%B0...
  3. M

Açılır - Kapanır Evye / Katlanır Evye

daha uygun fiyata da var aslında ama beni merak ettiğim kulllanımı. gördüğüm kadarıyla lavabonun bir gideri yok arkadaki panelin gideri var yani elinizi yıkarken lavabo dışarı taşmayacak seviyede izin verilen bir iç taşma noktasına kadar dolup o şekilde gidere akacak ve katlarken içi dolu...

4. M

Arada Kaldım, Aradaki Fiyat Farkına Değer Mi?

bombe 370 düşünüyorum
  5. M

Yorumunuz için çok teşekkürler. Direkt kullanıcıdan gelen yorum olması da güzel bir ayrıntı oldu :) Dediğim gibi bir kefede gerek teslimat gerekse kalitesinden dolayı şikayet dolu korkutan 50 binlik bir NK, diğer tarafta 80 bin bandında Güney.

6. M

Herkese merhaba, Uzun bir düşünme sürecinden sonra, pandeminin de etkisiyle biz de karavan dünyasına katılmaya karar verdik. 4 kişilik 750 kg altı bir karavan almayı düşünüyoruz ama NK Breathe ile Güney Bombe 370 arasında kaldım. NK 50 bin, Güney 79 bin. NK rakamıyla fiyat olarak avantajlı ama...

7. M

Yurtdışından Çekme Karavan Alınması

Evde su an tatlı bi telas var da :) Yani herşey ok olsa bile "şu an" almam mümkün degil. 1 hafta 10 güne bakinacagim ciddi ciddi... İlginiz için teşekkürler.
  8. M

İlginiz için teşekkürler. İş alım sürecine gelince bende elimden geldiğince bilgi veririm tabiki seve seve :)
  9. M

Benim bildiğim de aracı Türkiye'ye sokan kişi yine "araçla" Türkiye'den çıkmak zorunda. Türkiye'ye giriş yapıp burda devir yaparak kendi aracsiz cikamaz. Devir Tr'ye girmeden yapılmalı yapılacaksa. Yoksa herkes getirip bırakır. Bunda benim duyduğum çakallık, araç burda bozulmuş gösterip...

10. M

Yanlış anlaşılacak birşey mi söyledim bilmeden?

11. M

Yok hayır araştırmalarım forumlarda değil, birebir araç getiren kişiler tarafından. Hatta şu an araclari kapının önünde olan da birçok tanıdığım var. Çifte vatandaşlık şurda önem kazanıyor: Alim-satım işlerinde kolaylık Vs açısından. Yani Bulgaristan vatandaşlığı olan biri Bulgaristandan daha...
  12. M

Dedikleriniz araç için geçerli o konuda ciddi araştırma yapmıştım. Emekliler için 6 aylik izin süresi 1 seneye çıkıyor Vs. ancak 750 kg altı bir karavanın plakası, şasi no vs hiçbir resmi belgesi yok ki? Yani burda 180 gün kaldığına dair hiçbir resmi tutanak tutulmasının imkanı yok?

13. M

Peki cifte vatandaş olup Türkiye'de yaşayan biri vatandaşı olduğu diğer ülkeden 750 kg altı çekme karavan alıp Türkiye'ye getirse? Neticede burada kalıyorlar, bayramdan bayrama belki memlekete gidiyorlar ?
  14. M

Yurtdışından Çekme Karavan Almak Nasıldır ?

Olur mu hiç öyle şey :) Nezaketiniz için teşekkürler... Sadece orda fiyatlar daha uygun ve kendi adına yada ordaki akrabalar adına Vs alım durumu nedir merak ettim. Hatta eşim de kendi alabilir olabilitesi varsa.
  15. M

Yurtdışından Çekme Karavan Almak Nasıldır ?

Peki durumu değiştirelim biraz. Benim hanım ve ailesi çifte vatandaş.(BG) Ayrıca yurtdışında yaşayıp çifte vatandaş olmayan akrabalarimiz da var. Kayinpederim.yada TR vatandaşı olmayan akrabalar(hangisi uygunsa) Bulgaristandan 750 kg altı çekme karavan getirip burada bırakabilir mi?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,694
Kaydolan Son Üyemiz
OldSchoolV8

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri