Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Transmax Z uygun, viskosite aralıklarına göre alacaksınız. Tablosuna bakın yağın. Orjinalini karşılıyor veya aşıyorsa alın.
Castrol sitesindeki yağ seçici uugulamayı da kullanabilirsiniz. Sıkıntı yaşamazsınız ben öyle yaptım. Çift viskoziteli dişli yağı diferansiyel ve arazi şanzımanında...
Ynt: Mitsubishi L200 Triton 4*4 80.000 Bakım
Ben triggeri degistirttim ustama ancak motorun üstünden bir yerden belli belirsiz bir şıngırtı geliyor, kapalı depoda camlar açıkken belli oluyor, sinir oluyorum böyle şeylere ya ne yapacam bilemiyorum, motor kapağını söktürüp baktirsam mı?
Ynt: L200 Magnum Da Rampada Kalkma Sorunu
Burdan temiz görünüyor ancak tanıdık ustalara goturseniz daha iyi fikir edinirsiniz. Burdan motor ve şasi durumunu bilmem imkansız.
Bagsettigim araç sahipleri baya hor kullanıyorlardı sizi tarzı bilemicem? Elbetteki normal şartlarda sorun çıkartmaması lazım.
Aynı sorun bir tanıdıkta vardı, 2007 öncesi eski kasa L200lerde L300 le aynı şanzımanı kullanmışlar baskı balata erken ısınıyor veya yanıyormuş ,daha büyük balata takmışlar bu kezde dişli yemiş, en iyisi nazik kullanmak... maksimum 2000 devirde yarım...
Ynt: Mitsubishi L200 Olanlar Buraya (olmayanlarıda Bekliyoruz) "mitsubishi L200 Tr"
Buda benim araç 1750 metreden döndüğümüz günden. Bazen bende ön tarafa yükseltme kiti veya get taktırıp warn vinç düşünüyorum, bakalım gelecek ne gösterecek.
Ynt: L200 Intense Ve Instyle Arasındaki Teknolojik Farklılıklar Nelerdir?
Benimki 2007 model 136 hp "intense lux" kaputun altında ASTC beyni ve sol konsolda düğmesi de mevcut ancak 2007 yılında instyle yokmuş.
Ynt: Asfaltta En Sessiz Mt Lastik Hangisi ?
Cooper discoverer at,
michelin ltx at,
hankook dynapro atm (ben kullanıyorum buz ve kar performansı özellikle seçmiştim)
Çok sevdiğim 2007 model aracımın 160bin bakımı geldi, motor yağı ve filtreleri degistirtdim ancak sırada triger kayışı, diferansiyel yağı, fren hidroliği, sogutma suyuna geldi, benim merak ettiğim 160bin bakımında başka neler değişmelidir?
Ynt: Yeni Aracımız L200 Dakar İle Test Gezileri
Bu araçlarda lastik büyütmenin yanında yükseltme kiti de yapılmış mı, çünkü yükseltmeden de 32 inç lastik takılabiliyor.