Arama sonuçlarınız

1. M

Garmin Harita Birleştirme Programı

Ynt: Garmin Harita Birleştirme Programı tamam anladım bir sorum daha olacak mesela soğanlık bölge trafik diye arattırıyorum çıkmıyor karakollardan bakıyorum yok sokak olmadan cihazlar bulamıyormu biraz cihazı derinlemesine inceledim ama bulamadım belki siz biliyorsunuzdur.bazı ipuçlarını...

2. M

Garmin ya da Tomtom ?..

Ynt: Garmin ya da Tomtom ?.. cihaz tamam çalışmakta kartta çalışıyor kendi hafızasına alınca çalışmıyor. bende böyle kullanıyorum rota hesaplaması mükemmel anında yeni rotayı çiziyor ve sesli uyarıyor. reha bey kafanı ağrıttım ama gps hafızasını sildim yeniden kurdum ama tr voice ve tr gtt...
  3. M

Ynt: Garmin Harita Birleştirme Programı tamam pekela garminlerde sadece hafıza kartındamı çalışyor hrita halbuki belleği yeterli ve kartta ne yüklediysem hafızasınada yükledim ama kart takılmadan çalışmıyor benmi yanlış yükledim yoksa gmapsupp ve unl dosyası sadece karttamı aktif oluyor sağol.

4. M

Ynt: Garmin Harita Birleştirme Programı yaptım tamam ama şimdi bende 2009.2 türkiye var gayr güzel çalışıyor rota hesaplaması yeniden hesaplaması güzel ama bende birde 2008.10 var acaba en son 2009.2 deki harita 2008.10 uda kapsıyormu bu kadar eğer kapsamıyorsa birleştireceğim sağol yardımın...
  5. M

Ynt: Garmin Harita Birleştirme Programı tamamda aktif hale getiremiyorumki direk atıyorum olmuyor img seklinde 2009.02 haritasını atıyorum ama olmuyor başka ne yapabilirim.

6. M

Ynt: Garmin Harita Birleştirme Programı videoda nasıl yüklendiğini anlatmamışsın. ben birleştirdim ama olmadı ne unl dosyası yaptım dene öbürünü bunun birde tekrar eski haline alma olayı varmı. ve lütfen bana baştan nasıl yükleme yapılır anlatabilirmisiniz garmin 250 w avrupa haritası yüklü...

7. M

Garmin ya da Tomtom ?..

Ynt: Garmin ya da Tomtom ?.. 25 hane anlamadım gitti birde simdi sadece bulgaristan ile bulunduğum yerden nasıl gidilir haritası çıktı tabi ben girdim adresi ama türkiye içinde yok kafayı yiyeceğim.
  8. M

Garmin ya da Tomtom ?..

Ynt: Garmin ya da Tomtom ?.. aynen öyle her şey yasal ama nasıl yükleyeceğim bilemiyorum çünkü cihazı alırken problem yaşamassınız dediler birde key verdiler 5 tane garminin sitesinden check yaptım bana id numaramı da verdi ve okeyledi geriye ne kaldı bilmiyorum suan kartta GARMİN\gmapsupp.img...
  9. M

Garmin ya da Tomtom ?..

Ynt: Garmin ya da Tomtom ?.. indirdi ama anlamadığım değişen bir şey yok mapsorce yide yükledim fakat harita bulunamadı demekte anlamadım garmine registır oldum bana id kodumuda verdi ama bundan sonra nasıl yükleyeceğim bilmiyorum elimde 2009.2 haritası mevcut ne yapmalıyım şimdi.

10. M

Garmin ya da Tomtom ?..

Ynt: Garmin ya da Tomtom ?.. selamlar reha bey elime bugün geçti türkiye haritası yüklü ama sokak detayına inemedim yollar var ama şehir bazında web updater ile güncelleme yapıyor suan ama ne indiriyor bilmiyorum acaba 2 güncelleme hakkı derken neyi kastediyor.

11. M

Garmin ya da Tomtom ?..

Ynt: Garmin ya da Tomtom ?.. galiba garmin 250w hediye olarak geldi daha elime ulaşmadı ama aldım sayılır ayrıca şunu söylemek istiyorum yurtdışından alınan cihazlar için garanti ve güncelleme yapılmaktamıdır.bilginiz varmı reha bey şimdiden sağolun
  12. M

Garmin ya da Tomtom ?..

arkadaşlar yurtdışında navigasyon gelecek fakat iki markadada türkiye yok en kolay hangisine yüklenmekte yani hangisini alırsam burda kendim yükleyebilirmiyim birde faturalı gelirse hangisi güncelleme ve diğer garanti hizmetlerini uygular şimdiden sağolun.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri