Arama sonuçlarınız

1. adatem

Hindistan-Nepal gezi günlüğü 16 HAziran-17 Temmuz

Ynt: Hindistan-nepal Gezi Günlüğü 16 Haziran-17 Temmuz Enes Bey, Yıllar sonra bile, yol haritanızın birilerinin işine yarayacağını düşünüyorum "benim de :D " paylaşımızın için çok teşekkür ederiz

2. adatem

Kompakt makine tavsiyelerinize ihtiyacaım var...

Uzun bir süredir Amerika'dan fotoğraf makinesi getirtmeyi bekliyordum,şimdi bu imkanım var; fakat, bu defa aklım iyice karıştı !! Önceleri Nikon veya Canon arasında gidip gelsem de DSLR makine istediğim kesindi, ama bu yıl yaptığım yorucu gezilerin sonucunda yanımda o kadar büyük ve ağır...
  3. adatem

Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) bende düğüm çeşitlerini ararken tesadüfen gördüm fotoları :) Olcayto Bey ve Hakan Bey,fotoğraflar için teşekkürler.. ama düşüm çeşitlerini detaylı bir şekilde anlatan bir site hala bulamadım :(

4. adatem

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) Ayrıca,eğitim yapılacak yerin detaylı ulaşım bilgilerini öğrenebilir miyiz ?
  5. adatem

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)

6. adatem

Doğa Derneği 3. Hasankeyf'e Sadakat Yolculuğu

DOĞA DERNEĞİ SAYFASINDAN ALINTIDIR "Hasankeyf'e sadakat yolcululuklarının üçüncüsünü 28-29-30 Ağustos'ta gerçekleştiriyoruz. Hasankeyf yolculuğu sırasında üç gün boyunca Anadolu doğasıyla ve insanlarıyla buluşacağız, onlara destek vereceğiz. Tuz Gölü, Toros Dağları ve yarısı sular altında kalan...

7. adatem

Tekirdağ Yamaç Paraşüt'ü Şenlikleri

Ynt: Tekirdağ Yamaç Paraşüt'ü Şenlikleri Yanıtlarınız için teşekkür ederim :)
  8. adatem

Ynt: Tekirdağ Yamaç Paraşüt'ü Şenlikleri çok merak ettiğim bir diğer konu;wingsuit ile atlayış yapabilmek için Selçuk'ta verilen skydive eğitim sertifikasını almak yeterli oluyor mu? :D
  9. adatem

Ynt: Tekirdağ Yamaç Paraşüt'ü Şenlikleri THK'nın düzenlediği kurslara katılmak istiyorum,ama açıkçası askeri kamp eğitimi olduğu için korkuyorum "paraşüt kursu deneyimimden biliyorum" fakat çok istiyorum:çünkü paraşütü öyle canınızın istediği zaman yapamıyorsunuz,ancak yamaç öyle değil,daha...

10. adatem

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) Güzel bir etkinlikti,büyükşehirlerden kaçmak ve dinlenmek için iyi bir fırsat oldu,emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum.Umarım başka bir organizasyonda tekrar beraber olabiiliriz. "Ayrıca kamp arkadaşlarımız Ürün...

11. adatem

3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) iyi olur aslında :) detayları konuşmak için bana mail adresinizi veya telefon numaranızı verebilirseniz,size yarın geri dönüş yapmak isterim.
  12. adatem

Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) ahh evet öyleymiş,iyice okumadan yazdım :) neyse belki istanbuldan birileri çıkar :)

13. adatem

Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Cumartesi sabahı 08:00 otobüsüyle İst-Anadolu yakasından bizde iki kişi gelmeyi düşünüyoruz,eğer böyle bir organizasyon yapılacaksa bizde katılmayı isteriz :) Ayrıca "kişi sayısına bağlı olarak" araç ayarlanacaksa,bizim...
  14. adatem

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) yanıtınız için teşekkür ederim.
  15. adatem

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) iyi ki bungalovları beklemeyip çadır almışım :) Ancak beni tedirgin eden bir konu var;ilk defa dağda kamp yapacağımız için dağdaki soğu tahmin edemiyorum,ama okuduklarımdan anladığım kadarıyla geceyi rahat...

16. adatem

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) rica ederim,umarım hiçbir aksilik çıkmadan güzel bir kamp geçiririz :)
  17. adatem

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) bende festival çadırlarından aldım,tek tenteli olanlardan,yağmura çok dayanklı olacağını sanmıyorum :( ancak yağmur yağma ihitmaline karşılık, yanımda bir adet koli bandı ve battal boy çöp poşetlerinden...
  18. adatem

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Sanırım alınacak en iyi önlemler;kapalı ayakkabılar ve uzun giyisiler giyilmeli,bacakları açıkta bırakmamalı,paçalar çorap içine konulup kenenin vücuda ulaşması zorlaştırılmalıdır,ayrıca bayan...

19. adatem

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Murat Bey,öncelike mutluluklar dilerim,sizinki de bir nevi kamp sayılabilir,umarım ömür boyu bitmeyecek,keyifli bir kamp olur :) Ayrıca verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.
  20. adatem

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) kampçılık zor işmiş,her ayrıntıyı düşünek gerekiyor...bakalım,ilk kamp deneyimim olacak ama umarım son olmaz :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri