Arama sonuçlarınız

1. B

Hyundai Galloper 3.0 V6 OtomatikTakas Olabilir.

Ynt: Hyundai Galloper 3.0 V6 OtomatikTakas Olabilir. MEMURDAN TERTEMİZ RİO SEDAN (#13067591) merhabalar gökhan bey ;linkteki ilanımla ilgilenirmisiniz acaba ?saygılarımla..

2. B

Opel Astra 1.6 Comfort Takas

Ynt: Opel Astra 1.6 Comfort Takas aracınızın sahibinden de satış ilanı var mı acaba
  3. B

1999 Model Suzuki Grand Vitara - SATILDI

Ynt: 1999 Model Suzuki Grand Vitara - SATILDI aracınız çok güzel hayırlı satışlar , sahibindende favorilerime ekledim , kendi arabamı satabilirsem sizi hemen arayacağım. Umarım yetişebilirim :) saygılarımla ...

4. B

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V merhaba arkadaşlar , bende bu günlerde bir hrv almayı düşünüyorum tüm yazılanlartı ilgiyle okudum. Sizlere bir sorum olacak ; binek oto kullanmak ile suv tipi bir aracı kullanmak arasında çok farklılık varmıdır. Ben hrv ile ilgili yazılan ; "80 km üzeri hızlarda dikatli...
  5. B

Terios'a Sonradan Klima Takılabilir mi?..

Arkadaşlar merhaba , bir daihatsu terios dx almak üzereyim herşey çok güzel fakat araçta klima yok . Acaba bu arabaya klima taktırma şansım varmıdır , bu gibi bir işlemin maliyeti ne kadar olur. Bilgilerinizi paylaşırsanız çok mutlu olacağım. saygılarıma...

6. B

Hangi 4 Çeker Aracı Alırdınız?

Ynt: Hangi 4 Çeker Aracı Alırdınız? Kürşat bey çok teşekkür ederim vakit ayırdığınız için...

7. B

Ynt: Hangi 4 Çeker Aracı Alırdınız? tamam tamam freelander den direk vazgeçtim.Aslında haklısınız araziye pek düşünmüyorum , benimki sadece binekten inmek biraz değişiklik yapmak . Bu sebebten ki biraz yakışıklı biraz masrafsız biraz vs. vs. olsun istiyorum .Ama işten güçten ve en önemlisi...
  8. B

Ynt: Hangi 4 Çeker Aracı Alırdınız? kürşat kardeş neden kimse freelander tavsiye etmiyor acaba bir fikriniz varmı?
  9. B

Ynt: Hangi 4 Çeker Aracı Alırdınız? gerçekten çok haklısınız aslında,peki vergisi ne kadardır bir fikriniz varmı (gib) açılmadı bende de öğrnemedim vergisini :) bu arada sizin fotoğraftaki aracınızda çok şık duruyo bence.. saygılar

10. B

Ynt: Hangi 4 Çeker Aracı Alırdınız? Evet arkadaşlar konumuza geri dönüyoruz ; http://www.sahibinden.com/1998_model_crv_tamamina_kredi_kullandirilir-06WQQaXQQ14600821WQQpXQQdisplayitem sizvce nasıl bi makine?

11. B

Ynt: Hangi 4 Çeker Aracı Alırdınız? Arkadaşlar çok teşekkür ederim , sağolun varolun..
  12. B

Ynt: Hangi 4 Çeker Aracı Alırdınız? arkadaşlar çok teşekkür ederim , aklım paramparça , karmakarışık oldu.Mümkün değil karar veremiyorum .

13. B

Ynt: Hangi 4 Çeker Aracı Alırdınız? Ya cahilliğimi bağışlayın arkadaşlar ama vitara ve grand vitara arasında ne fark var ben eskiden ikisini de aynı sanırdım :(
  14. B

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Arkadaşlar merhaba , ben Bahattin Elmacıoğlu 37 yaşımdayım İzmir'de yaşıyorum ve devlet memuruyum.Bugüne kadar hep binek otomobil kullandım, en son arabam kia rio 2005 sedan idi . Sanırım bundan sonraki aracım bir suv olacak. Bu arada aklıma takılan herşeyi...
  15. B

Ynt: Hangi 4 Çeker Aracı Alırdınız? arkadaşlar çok teşekkür ederim paylaşımlarınız için

16. B

Arkadaşlar merhaba aranıza bugün katıldım ve inanılmaz keyif aldım siteden ve sizlrin verdiği biilgilerden.Benimde sizlere sormak istediğim bazı sorularım olacak umarım cevap verirsiniz:) kısıtlı bir bütçeyle bir 4*4 almaya çalışıyorum sürekli araştırıyorum ; 1-honda hrv düşündüm 99 - 00 -01...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri