Arama sonuçlarınız

1. S

Gezenbilir Whatsapp Grubu ? [only Jeep :)]

Selam henüz ZJ aracım yok. Ama beni de ekleyebilirsmisiniz. 0539 580 28 56

2. S

Suzuki Vitara Boya ve İzolasyon İşlemleri (Resimli Anlatım)

Ynt: Suzuki Vitara Boya ve İzolasyon İşlemleri (Resimli Anlatım) üstat aracınız cok super olmus bende umranıyedeyım aracı bır kac kere gormustum citibankın oralarda yanlıs hatırlamıyorsam cok guzel güle güle kullanın allah kaza bela vermesin
  3. S

Lada Niva Alacağım Yardım Lütfen.

Ynt: Lada Niva Alacağım Yardım Lütfen. arac satılıkmıdır fiyatı felan nedir ayrıca detaylı resimlerini örebilirmiyim birde özelliklerini felan yazarsan detaylı bir şekilde uyun olursa sanayide detaylı inceleriz aracı

4. S

Ynt: Lada Niva Alacağım Yardım Lütfen. tabikii arkadaslar dogru dıyorsunuz ama 7000 de benım butcem zorluyor vede jeepe baktık aracı motoru sekman ıstıyor ustamız oyle soyledı ayrıca arac yaptırılıp ve sorunsuz hale getırılmesı modıfıyesız 1000-2000 olabılır dedıler bızde vazgectık bır baska...
  5. S

Ynt: Lada Niva Alacağım Yardım Lütfen. arkadaslar araca baktım dun dısarıdan cok ıyı duruyor resımlerınde bıraz bulanık olmus ben aracı benım tanıdıgım bır aıle dostumuz olan kaporta usatsına goturucem baktırıcam bıraz kaporta masrafı var aracın bunlar ne kadara ayıklanır aracın altın da...

6. S

Lada Niva Hakkında Fikrinizi Alabilir miyim

Ynt: Lada Niva Hakkında Fikrinizi Alabilir miyim arkadaslar arac satılmıstır bu konuyu nasıl sileriz veya yetkililer silinebilir

7. S

Ynt: Lada Niva Alacağım Yardım Lütfen. ayrıca aracı sıkı bır pazarlık ıle alıcam 4000 tl gıbı bır rakama verıcek oluyor bu ıste bır ıs varmıdır bundan da bıraz kıllandım yanı
  8. S

Ynt: Lada Niva Alacağım Yardım Lütfen. ben daha once buraya baktım suanda tekrar baktım nıva dan anlaayan bır usta nereden bulabılırım acaba anadolu yakasında oturuyorum umranıyede nerelere goturebılırım tupun ruhsata ısletmesı feln malıyetı ne olur acaba
  9. S

Ynt: Lada Niva Alacağım Yardım Lütfen. burda neye bakıcaz

10. S

sahibinden.com da bu ilanı gördüm tek korkutan yanı tuplu degıl ayrıca hıc bır sey yapılmamıs bu arac alınırmı umranıyede oturuyorum bu aracı kıme gostermelıyım nasıl anlarız masrafsız oldugunu anladıgım sadece kaportası moorundan arazı vıteslerınden takvıyesınden kesınle anlamam tanıdıgm da yok...

11. S

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" Duyurusu (29 Ekim 2009)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009) foruma yeni üye oldum böyle bir etkinliği görünce çok mutlu oldum inşallah kısmet olurda yarın çalışmaz veya acil bir şey çıkmaz ise ben de aranızda olacağım kendimi de ekliyorum. Katılımcı Listesi Off-Road 4x4 01- Mert...
  12. S

Ynt: Lada Niva Hakkında Fikrinizi Alabilir miyim arkadaslar arac satılmıstır artık bir başka lada nivaya bakıcam yorumlarınız ve tecrübeleriniz fikirleriniz için herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum çok sağolun araca istanbuldayım diye gidip bakamadım hayırılısı kısemt değilmiş herhalde...

13. S

Ynt: Lada Niva Hakkında Fikrinizi Alabilir miyim bide bu aracı 4,5 -5 bırakır dıye tahmın edıyorum
  14. S

Ynt: Lada Niva Hakkında Fikrinizi Alabilir miyim peki masrafları olsa parcaları felan pahalımıdır
  15. S

arkadaslar boyle bır lada nıva var bu arac nasıldı alınmalımıdır bılgı verebılırmsınız http://www.sahibinden.com/1991_model_lpg_li_islenik_on_numara-01WQQaXQQ16709605WQQpXQQdisplayitem aracın ozellıklerınde boyle bır sey denıyor BOYA KAPOTA İYİ ÇÜRÜGÜ YOK DÜZGÜN BİR ARAÇ FOTOĞRAFTA...

16. S

94 Model Vitara 1.6 JLX

Ynt: 94 Model Vitara 1.6 JLX araç 5 kapı ne uretımı oldugunu bılmıyorum daha acemıyım o konuda
  17. S

94 Model Vitara 1.6 JLX

Ynt: 94 Model Vitara 1.6 JLX bu vermiş olduğun linkte bir arac kullanıcısı
  18. S

94 Model Vitara 1.6 JLX

Ynt: 94 Model Vitara 1.6 JLX abi yokmu hiç cevap vericek olan yaaa

19. S

Hiç Böyle Lada Gördünüz mü???

Ynt: Hiç Böyle Lada Gördünüz mü??? aracı bu aşağıdaki gibi yapmak ne kadar malişyeti olur acaba cok merak ettım bılen varmı?
  20. S

Lada Niva' ya Geniş Kaslı Çamurluk

Ynt: Lada Niva' ya Geniş Kaslı Çamurluk selam aracı ne kadara mal ettınız bende boyle bır arac yapmayı planlıyorum kendı butcemı kasmadan

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,994
Kayıtlı Üye Sayımız
166,744
Kaydolan Son Üyemiz
özkan5757

Çevrimiçi üyeler

Geri