Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir İzmir; Bornova Meydan - Homeros Vadisi Doğa Yürüyüşü (10 Ekim 2010)
he ya walla dim dik direk gibi durmuşun benim avatrdaki resme baksana notr damne kamburu misali 8)
Ynt: Gezenbilir İzmir; Ulukent - Yamanlar Dağı - Egekent 1 Doğa Yürüyüş Duyurusu (14 Kasım 2010)
iyi iyi walla iyi tanışırız taby ama bi gidiyim önce sağsalim yürücez taby fethedicem istanbulu hisar önünde gül kokluycam eşeğin üzerinde
Ynt: Gezenbilir İzmir; Pınarbaşı Meydan - Rasathane - Kurutepe Doğa Yürüyüşü (07 Kasım 2010)
tamam ordan çıkarız ama kemalpaşadan ineriz otobus var orayada sonuçta :D 10 kasım bugun kemalpaşamıza hasretliğimizi giderelim :-\
Ynt: Gezenbilir İzmir; Ulukent - Yamanlar Dağı - Egekent 1 Doğa Yürüyüş Duyurusu (14 Kasım 2010)
9luk haha :D yaw ben teknik sebeplerden dolayı gene gelemiyorum... he bu arada bayramdan sonra 2 aylığına istambul a gitme ihtimalim var orada şubeniz vardı dimi murat bey ::) biraz da istanbulda...
Ynt: Gezenbilir İzmir; Pınarbaşı Meydan - Rasathane - Kurutepe Doğa Yürüyüşü (07 Kasım 2010)
way arkadaş... >:( ne çok şey kaçırmışız yahu gerçi patikayı daha öncede yürüdüm. ama gene de kıskandım yani :) o resmini çektiğin yangın kulubesine bu sene çıkacakmıyız... kemalpaşa tarafından nif...
Ynt: Gezenbilir İzmir; Bornova Meydan - Homeros Vadisi Doğa Yürüyüşü (10 Ekim 2010)
he ömer abi bu arada avatardaki fotodacix olmuş.gayet geçerli ::) ;)
teşekkür ediyorum öncelikle, ancak iş umduğumdan çok daha iyi bir iş. bir otomotiv şirketinde satış danışmanlığı yapıyorum
ssk + yol(yuruyerek gidiyom) + yemek(200tl) + dolgun maaş + prim - izin günü = idare...
Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir - Cihanbeğendi Kanyon - Gaziemir Doğa Yürüyüşü ( 17 Ekim 2010)
ve geliyorum :D:D su varmıdırki kanyonda gene sağlam yağdı... boğulup başınıza bela olmak istiyorum :d
oda doğru ben resimdekileri saydım kamera arkasını unttum neyse işte :)
yok canım okadar da deil artık :) ama üzüldüm yaw niyetim wardı 13.kişi olmaya, nasip olmadı, önceki gece işim vardı bol bol yoruldum, sabah kalkıp ta önümü bile göremeyince :) el yordamıyla yatağa geri döndüm...
Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyonu - Gaziemir Doğa Yürüyüşü (05 Eylül 2010)
güzel oldugu kadar yorucu bir yürüyüş oldugu kesindi, gerek yaz sebemiyle verilen uzun ara, gerekse zaman zaman bastıran sıcak hava nedeniyle sıkıntılı zamanlar geçirdik... yalnız kanyonun...
Ynt: İzmir Karşıyaka Yamanlar Dağı Karagöl Bisiklet Gezisi (16 Mayıs 2010)
aslında belediyeye de iş dusuyo... moloz dokumu sadece yasak olmaktan ibaret.. herhangi bir yaptırıma ben şayet tanık olmadım, onun dısında cop olayında bilinçsiz bir miiletiz ancak.. yaklasık %50 si konteyner olmadıgı...