Arama sonuçlarınız

1. def110

Defender yükseltme

Ynt: Defender Yükseltme Degerli bilgilere cok tesekkurler Nejat Kardesim. Selam ve sevgilerimle. Atif Tezerten

2. def110

Defender yükseltme

Ynt: Defender Yükseltme Sevgili Nejat, merhaba, gecikmeli de olsa sormak istiyorum. Bu listeye gore yukseltme yapinca saftlarin kayicilari yeterli oluyor mu, yoksa onlari da degistirmek gerekli mi? Ayrica acili kollarin da degismesi gerekli mi, son olarak 235x85x16 uygun mu yoksa cok mu kucuk...
  3. def110

Defender Kapı Merkezi Kilit Uygulama ?

Ynt: Defender Kapı Merkezi Kilit Uygulama ? Bu kadar olumsuz oneriden sonra, ben de konuya biraz pembe yaklasayim. Yaklasik 10 yildir merkezi kilit ve otomatik cam (onlerde)kullaniyorum 110'da. Birkac kere ariza yaptilar. Ilk olarak gecen ay bir kapinin rolesini degistirdim. Sadece arka kapida...

4. def110

Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum)

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ? Murat Bey, kompresor bahane, ne zaman isterseniz alabilirsiniz. Caya her zaman beklerim, defender ile cay her zaman iyi arkadastirlar. Selam ve sevgilerle. Atif Tezerten
  5. def110

Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum)

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ? Murat bey araci saglikla kullanmanizi dilerim. Kompresor icin yapi marketlerden cok dusuk fiyatla kiralayabilirsiniz. Bulamazsaniz, benimkini isiniz bitene kadar kullanin, ucretsiz...

6. def110

DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL

Ynt: Defender Motor Muhafaza Koruma Sacı 125 Tl Fatih Bey olumlu yaklasiminiza ve çözüm odakli önerilerinize cok tesekkurler. Eger Defender'i satmazsam Sizden mutlaka bir kac parca alacagim. Kolay gelsin, iyi satislar. Sevgi ve selamlarimla. Atif Tezerten

7. def110

Gezenbilir Amatör Denizci (adb) Ve Yelken Kursu 1. Dönem

Tarihi yanlış yazmışım 20 Mayıs için hazırım. Sevgi ve selamlarımla. Atıf Tezerten
  8. def110

Ynt: Defender Motor Muhafaza Koruma Sacı 125 Tl Merhaba, ben arkada depo koruması olarak 8mm alüminyumu senelerdir sorunsuz kullanıyorum. Kendi adıma alt korumalarda alüminyum tercih ederim, en kötü ihtimal galvaniz kaplı olmalı. Sevgi ve selamlar. Atıf Tezerten
  9. def110

Ynt: Defender Motor Muhafaza Koruma Sacı 125 Tl Fatih kardeşim merhaba, uygulamanız çok başarılı gözüküyor, tebrikler. Alt korumalar için metal yerine neden alüminyum kullanmadınız? Hem paslanma sorunu olmaması, hem de boya istememesi açısından daha uygun olmazmıydı? Belki maliyetler farklı...

10. def110

Merhaba ben 22 Mayıs kursuna katılmak istiyorum. Atıf Tezerten 5056535021

11. def110

Merhaba, 2.dönem için ben de katılmak istiyorum. Atıf Tezerten 5056535021
  12. def110

Defender Lastik Seçimi

Ynt: Defender Lastik Seçimi Devrim Kardeşim merhaba, Sorduğunuz soruların bana göre tek kelimelik cevapları yok. Cevaplar bir çok değişkene bağlı. Kullandığınız motor 300 tdi ve üzeri ise, her çapı döndürür. Ama olay bu kadar basit değil. Akslar, ön ve arka düzen, süspansiyonlar, şaftlar...

13. def110

Defender Lastik Seçimi

Ynt: Defender Lastik Seçimi Kazasız belasız kullanmanızı dilerim. Sevgi ve selamlarımla. Atıf Tezerten
  14. def110

Defender Lastik Seçimi

Ynt: Defender Lastik Seçimi Mehmet Kardeşim günaydın, Aslında bu kayma konusu biraz da hepimizin içinde olan "Land Rover 4x4'dür, zor kayar" gibi bir güven hissinden kaynaklanıyor. Çok yanlış da değil, ben karda ve ıslak zeminlerde direksiyon tam dönükken bile zorladım 110'u, beklediğimden de...
  15. def110

Defender Lastik Seçimi

Ynt: Defender Lastik Seçimi Mehmet Kardeşim günaydın, LT/A'larda ıslak zeminde yola tutunmasını sağlayan ve belli bir dereceden sonra devreye giren silica cinsi bir malzeme var. Bu malzeme ıslak zeminde yola tuttunmayı sağlıyor. Bir ara bu karışımda bir hata oldu ve fabrika bu lastikleri geri...

16. def110

Defender Lastik Seçimi

Ynt: Defender Lastik Seçimi Mehmet Kardeşim günaydın, Bence bu düşük süratlerde kaymanız tamamen LT/A'dan kaynaklanıyor. Bir arkadaşım Defender 90 ile aynı şartlarda ciddi kaza geçirdi. Ben Bridgestone ile zaman zaman bu şartlarda zorlamama rağmen yol tutmada sıkıntı yaşamadım. Ama hepimiz...
  17. def110

Defendere Otomatik Ön Cam

Ynt: Defendere Otomatik Ön Cam Kolay gelsin, sevgi ve selamlarımla. Atıf Tezerten
  18. def110

Defender ve TUV

Ynt: Defender ve TUV Kolay gelsin, inşallah herşey yolunda gider. Atıf Tezerten

19. def110

Defendere Otomatik Ön Cam

Ynt: Defendere Otomatik Ön Cam Merhaba, Ben sanıyorum Defender'da bu sistemi ilk kullananlardanım. Dediğiniz gibi Doğan grubunun spiralli sistemini önlerde kullandım, switch olarak da Hyundai kullanmıştım. Sonra bir nedenle Soner switchleri değiştirdi, yaklaşık 10 senedir kullanıyorum. Biraz...
  20. def110

Defender ve TUV

Ynt: Defender ve TUV Evet o zaman Ek 1 ile önce trafikden ruhsatı 5 kişiye çevirmeniz gerekli, sonra TUV'a muayeneye gidiyorsunuz. TUV ruhsatı daima baz alıyor. Bunun için 5 kişilik koltuk sayısını araçda sağlamanız gerekli, ne eksik ne de fazla(bende fazlaydı arka yanlardan dolayı). Ondan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri