Arama sonuçlarınız

1. d.berkay

Satılık 45 Numara Mammut High Ride Gtx Goretex Bot

Merhabalar. Hangi şehirdesiniz?

2. d.berkay

Ikinci El Trekking Hiking Ekipmanlar

Çadır için düşündüğünüz rakam nedir? Kıyafetlerle ilgili L beden olanlar içinde görüşebiliriz. Mail adresim: demirberkay@gmail.com
  3. d.berkay

Bisikletle Dünya Turu, Hayattaysan Yaşa

Ynt: Bisikletle Dünya Turu, Hayattaysan Yaşa Büyük bir şirketim yok ama ufak da olsa yardımda bulunmak isterim. Yola çıktınız mı acaba? SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. d.berkay

Maglite El Feneri 3d-cell Led (made İn Usa )

Ynt: Maglite El Feneri 3d-cell Led (made İn Usa ) Merak ettiğim için soruyorum, Sattığınız ürünle aşağıdaki linkteki ürün arasında ne fark var biraz bilgi verebilir misiniz? http://www.avpar.com/p-16801-El-Feneri-Lambalar-MAGLITE-LED-3-D-CELL-51620-1-.html
  5. d.berkay

İhtiyaç Fazlası Outdoor Ve Kışlık Kıyafet

Ynt: İhtiyaç Fazlası Outdoor Ve Kışlık Kıyafet Anladım, o zaman kısmet değilmiş :) Peki kalanlar için 250 nasıl olur :) yoksa şansımı zorlamayayım mı? :) SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. d.berkay

Ynt: İhtiyaç Fazlası Outdoor Ve Kışlık Kıyafet O zaman son ve öldürücü soruyu soruyorum :) Lafuma ceketi de almak istersem en büyük toplam ne olur? Güzel bir fiyat olursa tezgahı kapatalım :) SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. d.berkay

Ynt: İhtiyaç Fazlası Outdoor Ve Kışlık Kıyafet Teşekkürler Erdinç Bey. Peki son bir soru sorayım. Hyvent montu da almak istersem toplam ne olur? SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. d.berkay

Ynt: İhtiyaç Fazlası Outdoor Ve Kışlık Kıyafet Peki 100tl teklif etsem ne dersiniz :) SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. d.berkay

Ynt: İhtiyaç Fazlası Outdoor Ve Kışlık Kıyafet Erdinç bey teklifim yok satıcı sizsiniz. Tabiki olabildiğince uygun almak isterim :) SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. d.berkay

Ynt: İhtiyaç Fazlası Outdoor Ve Kışlık Kıyafet Hocam satılmadıysa pantolonların ikisi birlikte son ne fiyat olur?

11. d.berkay

Satılık Ekipmanlar

Ynt: Satılık Ekipmanlar Cold steel ak 47 çakı 150 tl Cold steel tanto lite bıçak 50 tl Gerber büyük boy balta 150 tl Gerber sport axe orta boy balta 100 tl Gerber BG testere 50 tl Fiskars testere 50 tl Led lenser e7 el feneri 120 lümen 210 metre 50 tl Led lenser k3 mini el feneri zoom özellikli...
  12. d.berkay

Satılık Snowpeak Titanyum 450ml Kupa Bardak

Ynt: Satılık Snowpeak Titanyum 450ml Kupa Bardak Ürünün fotoğrafı var mı? İster buradan ister demirberkay@gmail.com adresine gönderebilirseniz incelemek isterim.

13. d.berkay

Bu Acemiye Motokros İçin Dostlardan Yardım Talebi

Ynt: Bu Acemiye Motokros İçin Dostlardan Yardım Talebi Hyosung Rx125, Zongshen 125cc ve Kuba STR250 kullandım. Honda CRF250L kullandım şu an Yamaha XT600E kullanıyorum. Açıkcası en çok memnun olduğum CRF250L oldu. XT600E çok performanslı ama arazide CRF250L kadar kıvrak değil. Hemde yakıt...
  14. d.berkay

Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara-

Ynt: Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -ankara- Güncel uygulamalarımı facebook.com/DBYDetailing facebook.com/AnkaraFarTemizleme sayfalarından takip edebilirsiniz..
  15. d.berkay

Ynt: Ynt: Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara- Guncel diyeyim.. Uygulamalarimi bu bahar itibari ile Balgat'ta yapiyorum.. Adres: Osmanli Cad. 36/A Balgat Numaram: 506 990:88 15 GT-P7300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

16. d.berkay

Ynt: Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara- Valla yıkama hizmeti veremiyorum su an. Ama eğer aracinizin boyasinda veya diğer akşamlarında bakım gereksinimi varsa bu konuda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..
  17. d.berkay

HONDA CRF 250L Geliyor!

Ynt: HONDA CRF 250L Geliyor! Çok güzel durmuş gerçekten. Orijinal gibi duruyor.. Nasıl yaptırdınız acaba? HTC Sensation XE with Beats Audio cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
  18. d.berkay

Ynt: Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara- Hehe :) O zaman dediğin gibi 36aya kadar çıkabilir koruma :) Ama dışarda hiç çıkarmamak şartı ile :)

19. d.berkay

Ynt: Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara- Tamamdir abi.. Nanolex Ultra uygularız. Iyi bakimla 24 ay korumaya devam ediyor.. Bir kaç ayda bir Nanolex Reactivating Shampoo ile yıkanması gerekli sadece.. Keyfi olarakta nanolex washcoat uygulaması yapılabilir yılda...
  20. d.berkay

Ynt: Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara- Tamam abicim :) Peugeot 'yu getirmeyi düşünüyorsun değil mi?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri