Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cbf'nin kullanımı çok kolaydır , motoru çok sessizdir , saat gibi tıkır tıkır çalışır . Bahsettiğiniz diğer 125'liklere göre daha bi ağır oturaklı durur , enduro havası vardır. Çok fazla da masraf çıkarmaz . Honda bayisi değilim yanlış anlaşılmasın :D hondayla herhangi bir bağım yok . Güzel...
Ynt: OTOMATİK VİTESE B1 EHLİYET GELİYOR...
Direksiyon sınavında sol ayağıyla gaza , sağ ayağıyla da debriyaja basmaya çalışan teyzeyi gördükten sonra söyleyebilirim ki çok yerinde bir karar olmuş :D
Ynt: Doğada Tek Başına Yürüyüş
Sadece yürüyüş için geçerli değil bu , yapacağın birçok sportif faaliyeti başkalarıyla birlikte gerçekleştirmen güvenliğin açısından en doğrusudur. Yinede yalnız başına yürüyüş yapacaksan kullanmayı planladığın güzergahı başkalarına da söylemen iyi olur...
Ynt: Kışın Ateş Yakmak
Benzin demiş biri yahu :D yuh diyorum .
Yokmu şu konuda doyurucu bilgi verebilecek olan ? Kış günü nasıl ateş yakılır ? Nasıl en kısa sürede yakılır ? Islak dalların çalı çırpıların yanma şansını nasıl artırılabilir ?
Ynt: Isvicreden selamlar.
Ahhh çok güzel : ) heidi'ye selamımı söyleyin lütfen, onunla büyüdük biz :D hiçbir bölümünü kaçırmazdım. Heidi dunkle tannen, grune wiesen im sonnenschein brauchst du zum glucklich sein :D
Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ
Evet haklısınız. Bugün yaptığım yolculuk sırasında bir kez daha anladım, Türkiye dünyanın en güzel birkaç ülkesinden biri. Ah birde kıymetini bilebilsek.
Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi?
of off offff yerimmmmm
Olmazsa olmazımmm ::) ...... yok öyle birşey hayatımda :) hiçbir şey yada hiç kimse olmadan da oluyor , olmak zorunda , hayat bu ...
Alttaki gel burayaaa :P söyle bakalım 1 hafta boyunca günde 12 saat ders çalışabilir...
Ynt: Jip Almak için Eşimi Nasıl İkna Ederim
Nasıl bir hafıza Allahımmm :D şşşşşşşşşş :-X
Arazi araçlarına karşı değilim , ama neden çamurlarda debeleniyorsunuz onu anlamıyorum , çok mu zevkli ? :D
Ynt: YAŞANAN TERÖRE ARTIK YETER DİYEBİLMEK İÇİN SESİMİZİ DUYURMA ZAMANI
O zaman yaşananlara göz yummaya devam edeceksiniz . Vicdan yapmaya devam edin siz . Bu bir oyun , ve oyunu kurallarına göre oynayacaksınız .
Yaklaşımımda çelişki yok , sadece siz anlamak istemiyorsunuz . Daha faşist konuşayım o zaman , eğer birşey yapmak istiyorsanız biryerlerde toplanıp pankart açıp terörü lanetliyoruz demek yerine doğu kökenlileri aranızda...
Sizin vatandaş olarak ve bireysel olarak yapabilecekleriniz çok kısıtlıdır . Birşeyler yapılmak isteniyorsa bu toplum halinde yapılmalıdır . Toplumsal bilinç pankart açarak oluşturulmaz . Eğitimli , farkında ve her...
Ben bu tür organizasyonlara karşıyım . Teröre Hayır , Kahrolsun bilmemne diyerek hiçbir şey olmaz . Zaman kaybı sadece . Vatandaş olarak yapabileceğin tek şey sandık başında oy'unu doğru yere atmak .
Ynt: Kullanılmış Motosiklet Almanın İpuçları
Merhaba , bu konuya yazdığım mesajları uzun zaman sonra tekrar görünce biraz garip oldum :) söylediğiniz gibi zaman çok hızlı geçiyor . Gençliğin verdiği heyecan heves gün geçtikçe yerini olgunluğa bırakıyor .