Arama sonuçlarınız

1. melikecelik

İzmir Off-Road Grubu Bayramda Evde Oturmasın Gezisi Duyurusu

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Bayramda Evde Oturmasın Gezisi Duyurusu Sizin gezinizle bilgi verin bakalım. Nedir nasıl olur benim gibi acemiye bilgi vermeniz gerekiyor sanırım.

2. melikecelik

Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009) ablacım tabıkı beklerım gel mısafırım ol.Arkadaşlar bu arada yok 3-4 ekım olan etkınlığe bende katılmak ısterım ama gelemem hele bıde kalmalı olursa.sebebıde şu 4 ekım pazar gunu benım doğum gunum.ondan gelemem...
  3. melikecelik

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009) yanı o zaman ben gelemesemde olur.baksanıza melihi isteyıp duruyosunuz.yanlız şu bı gerçek melihin gelmesı için önce benı ıstemem lazım.ben ıstemezsem melih gelmez yanı.... ;)

4. melikecelik

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009) abımı düğünden sonra otele yolladıktan sonra yakabılırız.neden olmasın.ben ciddiyim.gelme ıhtımalın var mı ? ahmet
  5. melikecelik

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009) çok sevgili arkadaşlarım.5 ekım pazartesı gunu abımın düğünü var hepinizi beklıyorum.yok ole bozdağa kadar çıkartıp bırakmak.şimdi gelinde oynayıp kafa dağıtıp eğlenelim bıraz.hepinizi çok seviyorum.davetuye...

6. melikecelik

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009) ya arkadaşlar bişey sölicem etkinliğe falan giderseniz banad haber verin. bu arlar düğün telaşı içinde olduğumuz için netten fazla takıp edemıyorum.0 506 320 29 45 bu benm numaram zahmet olmazsa mesaj atın ben sıze...

7. melikecelik

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009) hep melih hep melih bende hem mangal yaktım, hem yürüdüm gece geç yattım.benım farkıma kım ne zaman varacak ;D ;D ;D ;D
  8. melikecelik

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009) :D :D :D :DMerhaba arkadaş biraz geç oldu cvp yazmam ama idare edin artık.Gezenbilire yeni üye oldum ve ilk etkinliğim bozdağ etkinliği oldu.Sabah kalkıp buluşma noktasına kardeşim Melih ile birlikte git6tik.BU...
  9. melikecelik

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Mrh Arkadaşlar Ben Melike. Aranıza İzmir'den katılıyorum.

10. melikecelik

Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı Duyurusu (29-30 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı Duyurusu (29-30 Ağustos 2009) bi engel çıkmazsa bende geliyorum arkadaşlar Katılımcılar 01- TezzMertek (İzmir - Özel Araç ) 02- eunike08 (İzmir - ?? ) 03- ozhtc35 (İzmir - Özel Araç) 04- Nehir ( Denizli (?) - Özel Araç) 05- Şeref...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
Kayra açık

Çevrimiçi üyeler

Geri