Arama sonuçlarınız

1. Metal_Militia

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Cem Karaca-Herkes Gibisin

2. Metal_Militia

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? teşekkür ederim :)
  3. Metal_Militia

İlk Direniş

Ynt: İlk Direniş Hasan Tahsin bundan sonra mı girdi devreye tam hatırlamıyorum...

4. Metal_Militia

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Tamam aldım ben cevabımı :D :D
  5. Metal_Militia

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Birşey soracağım cahilliğime verin :D HD'nin modellerine bakıyordum da,Fat Bot Special çok güzel ve çok hoşuma gitti."Gidonu biraz daha geriye doğru uzatmak,Harley'e hakaret olur mu? sorusu aklıma takıldı şimdi :))

6. Metal_Militia

Türklerde ve İslamda Kadın

Ynt: Türklerde ve İslamda Kadın "Tarihini Bilmeyen Bir Millet,Yok Olmaya MAhkumdur..." araştırmak lazım.İnsan hakları diye beynimizi kemiren insanlar,amerikan yerlilerini,arapları,sömürge kurdukları fakir ülkelerde katlettikleri insanları çabuk unutmuşa benziyor.İnsanlık medeniyet yukarda...

7. Metal_Militia

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ustam haddim değil belki ama küçük de olsa bir fikir vermek isterim :) Bilgisayarda "Paint" ile küçültmeyi deneyebilirsiniz.Çok bir sıkıntı olmuyor dediğim gibi :) cep telefonunda da ayarlara bağlı.Önce Pc'ye atıp büyüklüğüne bakın,sonra işlem yapmaya...
  8. Metal_Militia

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Küçültme işleminde Yusuf Bey bir nebze haklı.Şunu belirtmek isterim,resmi hangi boyutta atarsanız atın pc ye,eğer işlem yapacağınız program "paint" gibi basit kalırsa büyütme ve küçültmelerde pikseller orantılı olmayacaktır.Pc'de olabildiğince profesyonel...
  9. Metal_Militia

selam ben explorer

Ynt: selam ben explorer off :d muhteşem bişey ya :d

10. Metal_Militia

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ama Pc'de paint ile yapılınca pikseller daha bir baygin çıkmakta.Makine ile daha orjinal resim elde edilmez mi??

11. Metal_Militia

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Henüz bir bisikletim biley yok ama motorsiklet almayı düşünüyorum.Bu amaçla araştırma yaparken karşıma bu site çıktı :) Herkes büyük küçük demeden düzgün ve saygılı bir üslupla hiç yılmadan cevap veriyor burda :)
  12. Metal_Militia

2010 Mondial Rapıdo 400---GS 400 :)

Ynt: 2010 Mondial Rapıdo 400---GS 400 :) Ehliyet konusunda haklısın ya.Hani 15'inde sokak aralarında küçük motoruyla fare gibi gezen çocuklar gibi olmak istemiyorum.Bi de şimdi bilmedne girilicek bi iş de değil motor alemi :d o yüzden önce ehliyet dedim.şimdi burdan eleştiriyorum şöle çocuklar...

13. Metal_Militia

Ynt: 2010 Mondial Rapıdo 400---GS 400 :) Teşekkür ederim ustam.Elimden geldiğince dikkatli olmaya çalışacağım tabi,ilk iş kursa gidip ehliyet almak olacak :)
  14. Metal_Militia

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Rolling Stone--Paint İt Black
  15. Metal_Militia

Ynt: 2010 Mondial Rapıdo 400---GS 400 :) Ustalar bu araç hakkında kesin bir fikre sahip olana kadar,ben zaten ilk motorumu alıp acemiliğimi üzerimden atmış olurum belki.Fiyat da cazip olması halinde alacağım ilk "Enduro" olması kuvvetle muhtemel :) beni düşündüren scooter'da 1 yıllık bir...

16. Metal_Militia

Türkiye'de Trafik Güvenliği Kültürü

Ynt: Türkiye'de Trafik Güvenliği Kültürü Bu işte benim gibi genç nesle de iş düştüğü fikrindeyim.Babam bilmem kaç yıllık şoförüm diye böbürlenirken ters yöne dülşünmeden girebiliyor,sitenin bahçesi geçen budandı ve kereste herif yaprakları yeşil olmasına rağmen,sırf üst kattaki komşumuzun...
  17. Metal_Militia

Neden Enduro?

Ynt: Neden Enduro? Ben de "beaconsfield" gibi "cruiser"la mı başlasam diyordum.Küçüklüğümden beri dağ bisikletlerine bindim.Büyükçekmece'de gezilmedik gidilmedik dağ taş bırakmadım.Her akşam eve çamurlu gelirdim.Sahilden başlar,yeni evlerin yapıldığı Gürpınar'a kadar pedal sallardım.Aklımda hep...
  18. Metal_Militia

Motor ve Müzik

Ynt: Motor ve Müzik O çok güzel işte.Hani dışarının gürültüsünden konuşma imkanı olmuyor zaten.Bir de motorun gürültüsü var.

19. Metal_Militia

Motor ve Müzik

Ynt: Motor ve Müzik Açıkçası motor üstünde müzik dinlemek,benim gibi müzik dinlerken kendini kaptıran arkadaşlar için sakıncalı olabilir :) hani iki teker biraz dikkat istiyor sanırım :d müzik hem dikkat dağıtan bir faktör hem de çevreden gelen sesleri bastıran bir etmen olabilir zannımca.Bu da...
  20. Metal_Militia

Yaşanan Bir Kaza; Ölümden Dönüşüm!.

Ynt: Yaşanan Bir Kaza; Ölümden Dönüşüm!. Gecmis olsun Ufuk Bey,hangi işte kurallara uyuluyo ki trafikte uyulsun.Kamyon sürücülerinin bi kat daha dikkat etmeleri gerekir aslında.Hani sadece motorsikletler için değil,yayalar ve daha küçük araçlar için de hayati önem taşıyorlar.Geçmiş olsun tekrar.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR