Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Takoser Ve Demir Kardeşler'den Birde Çekme Karavan
ben teşekkür ederim ercan bey müsade ederseniz aynısından bende yapmak isterim ?
selam ve saygılarımla...
Ynt: Takoser Ve Demir Kardeşler'den Birde Çekme Karavan
abiler ellerinize sağlık on numara iş çıkarttınız hergün merakla takip ediyorum son durum nedir yeni foto lar yokmu ?
Ynt: defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur
özay bey selamlar rica etsem banada yollarmısınız [ tatar_32@hotmail.com ] ıspartadan selam ve saygılar
Ynt: Hangisi Daha Çok Yakışıyor ?
selamlar herkesin görüşüne saygı duyuyorum benim fikrim 2. foto aracın ergonomisine dahaçok uyumsağlıyor ALLAH kaza bela vermesin inşallah. :)
Ynt: 1993 Lada Niva
selamlar azminiz ve sabrınızdan dolayı tebrik ederim tamponlar tavan bagajı ve sis farları hakkında düşünceleriniz nedir acaba ALLAH kaza bela vermesin iyi çalışmalar. :)
Ynt: Lada Niva 1997; Yenileştirme ve Modifikasyon
tek kelime ile mükemmel olmuş
benim düşüncem tek eksiği sanruf safari modeli gibi nasıl olurdu sizce
Allah kaza bela vermesin gülegüle kullanın inşaallah ;)
Ynt: Lada Niva' ya Geniş Kaslı Çamurluk
yapmayın gözünüzü seveyim hastalığımı iyice artırıyorsunuz rüyalarıma girer oldu netcez gari bu niva hastalığını deveriğ gari bi :D
Ynt: niva bu hale nasıl gelir ?
yavuz abi ilgin için ve bilgilerini benimle paylaştığın için teşekkür ederim
kafama takılan son bir soru var bu lastikler normal yükseltilmiş bir nivaya takılabilirmi acaba çamurluklar falan kesilse ?
kusuruma bakmayın sizide meşgul ediyorum ama o lastikler çok...
Ekvator'da yaşıyor.
Yürüyen Bronco I I'den.
Ön aks yekpare, yükselir tabi bu kadar..
yavuz abi saygılar aynı arcın resmi nereden buldunuz hasta oldum abi bu nivaya üstteki yazdıklarınızdan pek bişey anlamadım lütfen birazdaha açıklarmısınız detaylarını
niva...
maliarslan bey yorumunuz ve görüşleriniz için teşekkür ederim 1.6 motor yetersizgelir dediniz ya moralim bozuldu yaw yani bizim bu heves imkansız gibi bişey neyse dediğiniz gibi konuyla ilgili daha daha tecrübeli abilerin görüşlerini bekleyelim ::)
özellikle tekerlekleri ve yüksekliği ilgimi çekti artı ve eksileri sizce nelerdir bu hale gelmesi için neler yapmalıyım nekadara malolur ? saygılarımla herkese şimdiden teşekkür ediyorum ...