Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi
9 000 kilometreye yaklaştım . Şu aşamada bir sorun yok. Çıkarsa burada yazarım. Bu arada aracı aldıktan sonra program güncellemesi için beni çağırmışlardı. Bir açıklamada bulunmadılar. Motor soğuyana kadar bekleyip programı güncellemişlerdi.
Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)
Çok dikkatli kullanarak bu gün araç bilgisayarında şehir içinde ortalamada 6,7 yi gördüm. Vites değiştirme uyarılarına dikkat etmediğim bir dönemde 8,1 i görmüştüm. Araç 4x4 1.5 dci.
Ynt: Yeni Duster
Olguncandan bey araçla yaklaşık 1300 km yaptım. Biraz daha kullanıyımda öyle birşeyler yazıyım diyorum. Arazide ( pardon piknik yolunda ) pek kullanamadım. Biraz piknikte kulanıp meziyetlerini tecrübe etmek istiyorum....
Ynt: Yeni Duster
Arkadaşlar bu gün beni Ermattan aradılar kolçağınız geldi. Montaj için randevu alın dediler. Ne kolçağı dedim. Onlarda aldığım 0 arabanın standardında olduğunu söylediler. Geç geldiği için montajı sarkmış dediler. Bilginize.
Araştırmadım. İlk ayırttığım araçta zahten 1500 TL media Nava verecektim. Aldığım araçta media Nav yoktu aksesuardaki arkadaş 1500 e gerigörüş kameralısını takarız deyince takın dedim. Piyasada yeni duster ile uyumlu media nav olduğunu bilmiyordum. Açıkcası...
Bu arada benim araçta kullanılan model Necvox DVA 9958HD.
Bazı araçlar media nav takılı geliyor. Benim araçta takılı değildi ben mevcut teybi çıkartıp necvoxu taktırdım.
Birde internette de bağlanıyor. Ama nasıl bağlanıyor bilmiyorum. Denedim olmadı. Uğraşmak lazım. Belki cep telefonu üzerinden bağlanıyordur. Çok da merak etmedim. Araştırmadım yani.
Daha önce araç media navı kullanmadım. Başkası ile karşılaştırma şansım yok...
Ben yüksek beklentileri olan birisi değilim.Bana kalsa media naw bile almazdım. Ama çocuklarıma ve hanıma karşı biraz görsellik olsun diye aldım.Malum Dacianın marka algısı ülkemizde oldukça düşük.Bu girişten sonra necvox'u biraz anlatıyım. Sistem Renonun...
Teşekkür ederim. Eco modu siz söyleyene kadar hiç kullanmadım. Yaklaşık olarak 200 km yol yaptım. Yol bilgisayarına göre ortalama tüketim 7,3 lt. Eco mod ile ne yaktığını ilerde yazarım. Şu an aracım rodajda olduğu için veriler pek sağlıklı olmayabilir.
Eminim bu aksesuarlar piyasada çok daha ucuza yapılabilir ama ben yetkili servis olsun istedim. Hem uğraşmamak için hemde garantiye zarar gelmesin diye.
Aracın beni rahatsız eden bir yol sesi yok. Eşimin yorumu kendi arabasından ( dizel fiesta ) daha sessiz olduğu yönünde.
Araç laureate look paketli fiyatı 54 500 idi. deri dreksiyon simidi ve hız sınırlayıcı yoktu. Naviyasyona 1500 tl paçalık alarma 450 tl ön...
Aracı alalı 1 hafta oldu sipariş verdiğim araç full dü. Ancak takas için aracıma verdikleri fiyatı iş ciddiye binince bayii hatırlamakta zorluk çekince bende başka bayiden full olmayan araç aldım.Gerçi beni ilk olarak rengi etkiledi. Fümeyi kullanmak zor...
Bu gün Dusterımla İzmir'in dik yokuşlarında biraz gezindim. Daha önce bir arkadaş Dusterda yokuş kalkış destek sistemi gibi bir şey olabileceğinden bahsetmişti. Bende bu konuyu deneyimledim. Yokuşta durduktan sonra ayağım debriajda tam basılı iken diğer...