Arama sonuçlarınız

1. Tolga ER

Satılık Pentax K100 D Süper (SATILDI)

Ynt: Satılık Pentax K100 D Süper (SATILDI) SATILMIŞTIR

2. Tolga ER

Satılık Pentax K100 D Süper (SATILDI)

Makinamı bir üst modele geçmek için satıyorum.Fiyat içinde body+18-55 al1 lens (uv’si var)+2700 mah bır set pıl gp(4 tane)+şarj cihazı+makının kutusu ve içerisindeki kullanım klavuzu filan.Garanti bitiş süresine yaklaşık 4 ay var.Makina 15 bin cıvarı veya biraz daha üsttü shutter da.İstediğim...
  3. Tolga ER

Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009) Burdayız gıtmıyoruz siz kovsanızda gitmicez:):):):)

4. Tolga ER

Ynt: Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009) Ya abicim kusura bakma bende pentax turkey uyesıyım.Yeni lisetede ismimin yanında yazmıyordu onu duzeltım derken sılmısım ama duzelttım kusura bakmayın :)
  5. Tolga ER

Ynt: Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009) 01- Koza Yardımcı (koza) 02- Esra Akeroğlu (eftaLYa) 03- Mustafa&Sevgi Coşkun 04- Hakan Özkaya ( Kasif ) 05- Ünal Çelik (ulusotomotiv) 06- Belgin Zeytin (photolive) 07- Onur Maçkan (Dream_Rocker) 08- amaç 09-...

6. Tolga ER

Ynt: Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009) 01- Koza Yardımcı (koza) 02- Esra Akeroğlu (eftaLYa) 03- Mustafa&Sevgi Coşkun 04- Hakan Özkaya ( Kasif ) 05- Ünal Çelik (ulusotomotiv) 06- Belgin Zeytin (photolive) 07- Onur Maçkan (Dream_Rocker) 08- amaç 09-...

7. Tolga ER

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu ya benım ıstedıgim bolum farklı ama ımkanlar bıraz daha el verse ve bıraz daha saglam ekıpmanlarım olsa guzel ısler cıkarıcam ama ımkanlar ısde:9 kısmet neden olmasın olabılır.
  8. Tolga ER

9. Tolga ER

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selam herkeze iyi forumlar diliyorum; Ben Tolga ER.18 yaşındayım yaklaşık olarak -2,5-3 senedir fotograf hobbysi ile ugrasıyorum.Profosyonel olarak.Şu an ki kullandıgım makınan pentax k100 d super.Bİr kaç ekıpmanla kendımi geliştirmeye devam...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri