Arama sonuçlarınız

1. B

TDF - Yeni Oluşum ( Ertuğrul TUGAY)

Ynt: TDF - Yeni Oluşum ( Ertuğrul TUGAY) Sn. Moderatörüm :) siz bizden daha iyi bir internet kullanıcısınız . https://www.facebook.com/questions/291103827656874/?ref=notif&notif_t=question_suggest http://www.facebook.com/groups/296904890417241/

2. B

Ynt: TDF - Yeni Oluşum ( Ertuğrul TUGAY) Sn. Murat , sadece haberdar etmeyi seçiyorsan diğer adayların seçim bildirgelerini de yayınlaman gerekmez mi ? Eğer bir adayı desdekliyorsan burda yazmanda bir sakınca yok . Benimde eleştiri yapmak gibi bir hakkım oluyor ! Yani moderatör olmak zor !! :)...
  3. B

Ynt: TDF - Yeni Oluşum ( Ertuğrul TUGAY) Sn. Murat , senelerce TDF yönetiminde olan kişilerin çıkıp da yönetime adayız demeleri bence etik bir davranış değil ayrıca bunları biliyorsunuz da neden şimdiye kadar yapmadınız derler. Ekip arkadaşları olan Ersan deyin yazdıkları geçmiş yönetimin...

4. B

VALLA KANYONUN DA MAHSUR KALANLAR

Ynt: VALLA KANYONUN DA MAHSUR KALANLAR Tabi çaresi var suyun önüne baraj yapılır yada nehir içine ve sifonlara dijital haritalandırma yapan ROW denilen cihazlar gönderilir. Tabi bu dedikleriniz sadece filmlerde oluyor , insan hayatı kurtarmak için yapılabilecek şeyler sınırlı ve hayatından ümit...
  5. B

VALLA KANYONUN DA MAHSUR KALANLAR

Ynt: VALLA KANYONUN DA MAHSUR KALANLAR Sn. Tornado57 ve sn. Hotic bir üsteki rapor gerçekden detaylı ! Yetersiz olunduğu konusunda ben aynı fikirde değilim elden gelenin en iyisi yapılmış ve yapılması için çabalanmışdır . Benimde sizlere bağzı sorularım olacak . 1- hiç kanyona girdiniz mi ...

6. B

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Yeni aldığım ve üzerimden ayırmayı düşünmediğim çakım .

7. B

Survival Knife (seçim)

Ynt: Survival Knife (seçim) Şimdilik kullandığım .
  8. B

Türkiye'nin ilk 'Buz Duvarı' Geliyor

Ynt: Türkiye'nin ilk 'Buz Duvarı' Geliyor Murat , ''Türkiyenin ilk buz duvarı '' biraz iddalı olmamışmı ???? bildiğim kadarıyla şu an Erzurumda yapılmış ve yüksekliği 20 metre olan bir buz tırmanış duvarı var her ne kadar çalışmıyor olsada .
  9. B

TDF'nin Sitesi Denetlenmiyor mu?

Ynt: TDF'nin Sitesi Denetlenmiyor mu? Merhaba tabiki federasyon hepimizin ama 5 sene önce söylenen ve hala değiştirilmemiş eğitim hataları bence hayati önem taşıyor ..... Bence bu büyük sorun ..... Saygılar .

10. B

Ynt: TDF'nin Sitesi Denetlenmiyor mu? TDF sayfası 5-6 Şubat da yapılması planlanan spor tırmanış yarışması 3 Şubat akşam saat 9 da ileri bir tarihe ertelenmişdir . Bu yıl yapılması planlanan 2 yarışma vardı ve ikiside ertelendi . Peki yarışmaya katılmak için bilet alan sporcular ne olacak...

11. B

Türk Dağcı Emre Kuruoğlu Kazbek Dağında Hayatını Kaybetti

Ynt: Türk Dağcı Emre Kuruoğlu Kazbek Dağında Hayatını Kaybetti Gazetelerin ne kadar doğru haber yaptığıyla ilgili cok iyi bir örnek : Ömer BAYRAKTUTAN kaza olduğu tarihde Erzurumda çalışıyordu . Hayatını kaybeden sporcu arkadaşa Allahdan rahmet yakınlarına sabırlar dilerim ..
  12. B

Ynt: TDF'nin Sitesi Denetlenmiyor mu? Arkadaşlar kimseyi aptal sanmayın yada eleştiri yapıp işden anlamayan . TDF sitesiniz sorumlularına 5 ( beş ) sene önce bu HATAYI siteyi yapan arkadaş dahil bildirdim ve nasıl uygun bir dil kullanmam gerekiyordu . Hata hata dır . Sekiz mm iple kullanılan...

13. B

Ynt: TDF'nin Sitesi Denetlenmiyor mu? Aşşağıdaki yazı TDF sayfasından alıntıdır üretici firmanın verdiği değerler 10-11 mm ipler arasında kullanılır der ancak yeni ( bu yıl ) üretilen GriGri 2 8.9 -11 mm iplerde kullanılabilir bu uyarıyı yaklaşık 5 sene önce defalarca yaptım gerekli TDF...
  14. B

Ynt: TDF'nin Sitesi Denetlenmiyor mu? Montainering diye bir İngilizce kelime biliyormusunuz arkadaşlar eğer yok bilmiyorsanız Google'da TDF diye aratın ve bakın bakalım ne çıkacak . Denetleniyor mu dediniz son 3 aydır hiç bir habere ve yazıya yorum yapılamıyor . Yapılanlarda siliniyordu ...
  15. B

Dünya'nın En Dayanıklı Cep Telefonu

Ynt: Dünya'nın En Dayanıklı Cep Telefonu Evet Sonim çok ama çok sağlam ama verilen para karşılığında alınan ürün oranlarsak bence Samsung daha iyi bir performans gösteriyor . 1250 liraya alınan Sonim ve max 350- 400 liralarda olacak olan Samsung. Bu arada umarım hiç birimiz arabanın altına...

16. B

Ynt: Dünya'nın En Dayanıklı Cep Telefonu Türkiye de daha satışa sunulmadı ama ben kendime yurt dışından 120 avro ya aldım . Gelincede pasaportuma işlettim .
  17. B

Ynt: Dünya'nın En Dayanıklı Cep Telefonu İzlemenizi tavsiye ederim.. http://www.youtube.com/watch?v=pRfqshiTBPo&feature=related
  18. B

Ynt: Dünya'nın En Dayanıklı Cep Telefonu Yurtdışına gittiğimde aldığım samsung b2710 şu anda cok memnunum tek sorunu Türkiye'ye girdiğim hafta aramalara kapatıldı ve pasaportuma işletip açtırdım ( 5 tl ) GPS çoğu zaman fena değil 40 -50 mt ama bağzen 600 mt hata verdiği oldu . Elfeneri var ve...

19. B

Araç Üstü Kamp Çadırı Çalışması

Ynt: Araç Üstü Kamp Çadırı Çalışması OSM Neme dayanıklı olanı var evet ama suya dayanıklısı yok ( tekne imal edilen OSM yada kalıpda kullanılanı görmedim) 18mm marin huş kontra hafif olduğu gibi suyada dayanıklıdır . OSB ye görede kat kat sağlamdır .
  20. B

Araç Üstü Kamp Çadırı Çalışması

Ynt: Araç Üstü Kamp Çadırı Çalışması En ucuz OSB 30 tl en pahalı marin kontra 130 tl . 100 tl için bence OSB kullanmak pek olacak iş değil bunun ortası buluna bilir 70 tl ye kadar kontra var . hem sağlam hemde suya sonderece dyanıklı olur .

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri