Arama sonuçlarınız

1. E

Seyahatlerde Tercih Ettiğiniz Ulaşım Araçları

Ynt: Seyahatlerde Tercih Ettiğiniz Ulaşım Araçları Uçak tek tercihimdir :)

2. E

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi Merhaba arkadaşlar.Sigara içmiyorum ama kendinizi düşünüyorsanız ve çevrenizdeki insanları seviyorsanız sigarayı bırakın derim...Saygılar..
  3. E

Benzine Zam / 10 Eylül'de Benzin Almıyoruz!

Ynt: Benzine Zam / 10 Eylül'de Benzin Almıyoruz! hocam ben bu yönetenleri seçmedim.aslada seçmem.Varil fiyatını en yüksek alan ülke biziz.ayrıca enflasyon oranına göre memura zam yapıldığını idda eden devlet acaba enflasyonu nneye göre baz alıyor ben bunu çok merak ediyorum !

4. E

Kan Gruplarımızı Yazalım

Ynt: Kan Gruplarımızı Yazalım A rh(+)
  5. E

Sultanahmet'te Ramazan

Ynt: Sultanahmet'te Ramazan paylaşım için teşekkürler.istanbul a gelmek nasip olursa mutlaka bende görmek isterim o atmosferi.kısmet diyelim

6. E

Sanat Köyü

Büyükhüsun sanat köyü oldu EVRİM ALTUĞ SABAH 17.08.2009 Çanakkale'nin Büyükhüsun köyü beş gündür sanatla yatıp kalkıyor. Buluşma Noktası adı verilen etkinlikte köyde müzik, sinema, dans, mutfak kültürü, sağlık gibi alanlarda atölyeler düzenleniyor. Etkinliğe köylülerden yoğun ilgi var Çanakkale...

7. E

Kültür ve Sanat

Adatepe Taşmektep'te Osmanlı Minyatür sanatı semineri Giriş Saati : 27.08.2009 15:56 Güncelleme : 27.08.2009 15:56 Yeni Haber Taşmektep'in ağustos ayındaki son seminer konusu Osmanlı Minyatür sanatı üzerine. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sanat Tarihi bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Banu...
  8. E

Etkinlikler

For ever Ajda partisi, 22.00'de Studio Live Aziza'da. Tel: 0212 244 77 12 Tiyatro Kedi imzalı Çalıkuşu adlı oyun, 21.15'te Yıldız Sarayı Mabeyn Köşkü Bahçesi'nde. Tel: 0212 257 79 36 Sumru Ağıryürüyen, Zeki Çağlar Namli, Emre Karabulut Trio 21.00'de Adalar Vakfı Adaevi, Büyükada'da. Tel: 0216...
  9. E

Tarlada Üç Genç Adam

Ynt: Tarlada Üç Genç Adam merhaba.yeni üyeyim şimdi gördüm fotoğrafı bir kaç düşüncemi bende yazyım dedim.ben daha çok 3 adamın da birbirine benzerliğine dikkat ettim.3 üde birbirine çok benziyor.evet dediğiniz gibi en soldaki ile en sağdaki arasında netlik farkı var ama tamamen doğal ve güzel...

10. E

Haftanın Filmleri

Son Durak 4 3D - The Final Destination 4 3D Nick ve arkadaşları haftasonunda araba yarışı izlemeye giderler. Nick yarışın yapıldığı stadyumun izleyicilerin üzerine yıkıldığını görür. Bu gördüklerinin birazdan yaşayacakları bir felâket olduğunu farkederek, 12 kişiyi stadyumdan çıkmaya ikna eder...

11. E

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhabalar.ben izmir'den volkan.aranızda olmaktan büyük şeref duyuyorum.Saygılar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

SON KONULAR

Geri