Arama sonuçlarınız

1. aliserdar_gurbuz

Likya Yolu Yol Arkadaşı

Ynt: Likya Yolu Yol Arkadaşı sezen sanırım sen izmirde yaşıyorsun ben ayın 10 unda izmirde olucam orda birkaç işim var ordan fethiyeye giderek başlıcam parkura facebook tan eklerseniz detayları konuşabiliriz aliserdar_gurbuz@hotmail.com bu e mailli faceden aratarak beni...

2. aliserdar_gurbuz

Likya Yolu için Uygun Tarih

Ynt: Likya Yolu için Uygun Tarih merhaba kırmızı karınca biz 2 arkadaş olucaz ve nisan 15 gibi plan yapıyoruz ovacıktan başlayarak parkuru tamamlamayı planıyoruz bize isterseniz bir bölümünde yada tamamında katılabilirsiniz. bu arada hattım vadafon umarım yeterince çeker çünkü yol boyunca...
  3. aliserdar_gurbuz

Likya Yolu /Temmuz 2008

Ynt: Likya Yolu /Temmuz 2008 tamam anladım sağolun.

4. aliserdar_gurbuz

Likya Yolu Yol Arkadaşı

Ynt: Likya Yolu Yol Arkadaşı merhabe sezen biz 2 arkadaş 15 nisan gibi parkura ovacıktan başlayarak parkuru tamamlamayı planlıyoruz bize katılmak isterseniz tamamına yada bir bölümüne katılabilirsiniz ama tarihi çok fazla değiştirme şansımız yok.
  5. aliserdar_gurbuz

Likya Yolu /Temmuz 2008

Ynt: Likya Yolu /Temmuz 2008 arkadaşlar bu yol boyunca telefon çekme durumları nedir sprts tracker gibi internetten desteklenen programlar kullanmayı düşünüyorum yol boyunca.

6. aliserdar_gurbuz

Likya Yolu için Uygun Tarih

Ynt: Likya Yolu için Uygun Tarih arkadaşlar bu yol boyunca telefon çekme durumları nedir sprts tracker gibi internetten desteklenen programlar kullanmayı düşünüyorum yol boyunca.

7. aliserdar_gurbuz

Likya Yolu Yol Arkadaşı

Ynt: Likya Yolu Yol Arkadaşı arkadaşlar bu yol boyunca telefon çekme durumları nedir sprts tracker gibi internetten desteklenen programlar kullanmayı düşünüyorum yol boyunca.
  8. aliserdar_gurbuz

antalya cevresi parkurlari icin....

Ynt: antalya cevresi parkurlari icin.... teşekkürler paylaşımlarınız için.
  9. aliserdar_gurbuz

nisan 15 LİKYA Yoluna Arkadaş olmakisteyen.

Ynt: nisan 15 LİKYA Yoluna Arkadaş olmakisteyen. tehe nort face ben eskişehir veteriner sağlık ögrencisiyim bu arada abdulkerim verdiğin lik açılmıyor ama olsun biz kendi konumuzu açmış olalım.

10. aliserdar_gurbuz

nisan 15 LİKYA Yoluna Arkadaş olmakisteyen.

arkadaşlar ben 23 yaşındayım ve .Nisan 15 gibi yola çıkmayı planlıyorum ölüdenizden başlayarak tek seferde yolun tamamını bitirmeyi planlıyorum daha önce bu tarz uzun yürüyüşler yaptım ama bu şimdiye kadarki en uzunu olacak bana katılmak isteyen arkadaşlar varsa buradan konuşup planımızı yapalım...

11. aliserdar_gurbuz

Zonguldak Yenice Ormanlarında Trekking Etkinlikleri

Ynt: Zonguldak Yenice Ormanlarında Trekking Etkinlikleri tamam çok sağolun biryerden gelicek eğer o olmazsan o sizin söylediğiniz şekilde yaparım.
  12. aliserdar_gurbuz

Zonguldak Yenice Ormanlarında Trekking Etkinlikleri

Ynt: Zonguldak Yenice Ormanlarında Trekking Etkinlikleri merhaba turgay bey ben uzun zamandır yenice kaymakamlıgının basmış oldugu parkur kitabını arıyorum eğer bana bu konuda yardımcı olabilirseniz gerçekten çok sevinirim.....

13. aliserdar_gurbuz

Yenice Ormanları Yürüyüş Parkuru Kitabı

Ynt: Yenice Ormanları Yürüyüş Parkuru Kitabı bu kitap ı nasıl temin edebiliriz bilgisi olan varsa çok sevinirim.
  14. aliserdar_gurbuz

Marmara Trekking Noktaları Kitabı

Ynt: Marmara Trekking Noktaları Kitabı arkadaşlar ben uzun zamandır yenice kaymakamlıgının bastırmış oldugu parkur kitabını arıyorum ama ulaşamadım yardımcı olabilecek gerekirse bana satabilecek birileri varsa çok iyi olur ben internetten inceledim. gerçektende mükemmel parkurlar var.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri