Arama sonuçlarınız

1. başkan1

Evros Adventure Trophy 2012 (9-10-11 Mayıs 2012)

Ynt: Evros Adventure Trophy 2012 (9-10-11 Mayıs 2012) arkadaşlar biliyorsunuzdur ama ben bir hatırlatma yapayımki zorda kalmayın :) kendi araçı ile gidicekler ruhsat sahibi ise yeşil sigorta (uluslararası trafik sigortası)ve uluslararası ehliyet yeterli şayet araç başka birinin üzererine yada...

2. başkan1

İğneada Kamplı Gezi (5 Haziran 2010)

05 HAZİRAN 2010 CUMARTESİ GÜNÜ KIYIKÖY ÜZERİNDEN KUMSAL VE ORMAN YOLLARINI TAKİP EDEREK PANAYIR VE POLİÇE LİMANLARI ÜZERİNDEN İĞNEADA SAHİLİNE ULAŞILACAKTIR. KONVOY HAREKET SAATİ: 14:30 AVANTAJ AVM (05.06.2010) NOT 1: KAMP VE GEZİ AİLELERE AÇIKTIR. ...NOT 2: STANDART VEYA DONANIMSIZ ARAÇ...
  3. başkan1

Trakya Coast 1952 Wllıys Restorasyonu

Ynt: Trakya Coast 1952 Wllıys Restorasyonu murat ne zaman başladın haberim yok e artık benimkilerede bi el atarsın :) :)

4. başkan1

Yunanistan Gümülcine Trophy

Ynt: Yunanistan Gümülcine Trophy hüseyin eline sağlık teşekkürler
  5. başkan1

Vinçle Muayene

Ynt: Vinçle Muayene selam ben araştırdım gördüm ki projesiz geçmek zor ve aracımda daki tüm değişikleri yani 2.vinç- rollcage-yarış koltukları ve aracı 2 kişiliğe düşürdük (ruhsat ta)- reklam logalı yani egzozum dışında aracım nizami proje ve diğer masraflar yaklaşık 2200.tl yi buldu

6. başkan1

Vitara Arka Bagaj İçine Vinç Montajı İçin Çizimler Lazım

selam tek kapı vitara arka bagaj içine vinç montajı çizim fotoları elinde olan varsa sevinirim.

7. başkan1

kırklareli ve lüleburgaz tanışma

selam ben edirne de yaşıyorum burada ve bölgede offroad geziler düzenliyoruz kırklareli ve lüleburgaz da konuyla ilgili arkadaşlarla tanışmak isteriz
  8. başkan1

Suzuki Vitara Ekipmanları

Ynt: Suzuki Vitara Ekipmanları serkan bey selam vitara döküm ön dif ne zaman gelir ve fiyatı nekadar
  9. başkan1

vitara sis farı

Ynt: vitara sis farı evet ralli aracı na takılanlardan

10. başkan1

Edirne Lalapaşa Keşif Gezisi

Ynt: Edirne Lalapaşa Keşif Gezisi inşallah önümüzdeki günlerde bir program yaparız bizim siteden(trakoff) ve buradan duyuruz

11. başkan1

Ynt: Edirne Lalapaşa Keşif Gezisi evet haklısınız ama biz edirnede yaşıyoruz ve burda bu ruhu canlandırıp geliştirmeye çalışıyoruz inşallah o bölgede de yaparız
  12. başkan1

03 01 2010 pazar günü yapacağımız keşif gezimize 4x4 olan arkadaşları bekliyoruz buluşma edirne migros parkı saat 9-30 .

13. başkan1

Edirne'de off road gezisi

Ynt: Edirne'de off road gezisi selam 3 01 2010 günü lalapaşaya keşif gezimiz var katılımlarınızı bekliyoruz
  14. başkan1

vitara sis farı

selam 3 kapı vitara ya kaput üzeri söküp takılabilir sis farı arıyorum bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum
  15. başkan1

Edirne Off - Road Etkinliğinden Videolar (20 Aralık 2009)

Ynt: Edirne Off - Road Etkinliğinden Videolar (20 Aralık 2009) edirne dağcısı teşekkürler videolar için

16. başkan1

Edirne Offroad Etkinliği Programı

Ynt: Edirne Offroad Etkinliği Programı Tem çıkışı ; Edirne (doğu kavşağı) sapağından giriş yapıldıktan sonra ,Edirne istikametinde ,sırasıyla Trakya Üniversitesi , Kipa , Migros 3M , Trakya Birlik, Carefour, Orduevi trafik ikaz lambalarını geçip, Ziraat Bankası ışıklarından sağa dönerek, yol...
  17. başkan1

Ynt: Edirne Offroad Etkinliği Programı edirne etkinliğinde yeni güncelleme
  18. başkan1

Ynt: Edirne Offroad Etkinliği Programı bu etkinliği desteklediğiniz için teşekkür ederiz.

19. başkan1

Edirne Gezi Kamp Off-Road Oyunları (19-20 Aralık 2009)

Ynt: Edirne Gezi Kamp Off-Road Oyunları (19-20 Aralık 2009) hava durumu şu sorun yok bizde internetten takip ediyoruz kamp alanı çamur değil çayırlık şimdilik sorun yok
  20. başkan1

Ynt: Edirne Offroad Etkinliği Programı yunanistandan 5-6 araçlık misafirlerimiz de bize katılacak bunların 1-2 yarışlara katılmak istiyor.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,958
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri