Arama sonuçlarınız

1. srcndvc

Motokaravan için Midibüs Sınıfına Giren Araçlar Neden Tercih Edilmiyor?

Ynt: Motokaravan için Midibüs Sınıfına Giren Araçlar Neden Tercih Edilmiyor? evet benimde istediğim böyle bir şey di..

2. srcndvc

Midibüs Sınıfına Giren Araçlardan Motokaravan Yapma Projem

Ynt: Midibüs Sınıfına Giren Araçlardan Motokaravan Yapma Projem merak etmeyin getircem bugün yarın :) o daha çok benden fikirlerini paylaşabilecek bir site kurmamı istiyor ona bir blog açmayı düşünüyorum o adresi burayada veririm bu siteyide ona öğretirim.
  3. srcndvc

Ynt: Midibüs Sınıfına Giren Araçlardan Motokaravan Yapma Projem off off ne saçma iştir bu her şey bir kurala uygun olucak böyle yaparak milletin ufkunu kısıtlıyorlar bırak adam hayalindeki aracı yapsın gitsin baksınlar yabancı ülkelerde adamlar acayip acayip araçlar yapıyorlar biz niye her şeyi...

4. srcndvc

Ynt: Midibüs Sınıfına Giren Araçlardan Motokaravan Yapma Projem belgeye baktım bişi anlamadım ama sen diyorsan doğrudur ;)
  5. srcndvc

Ynt: Midibüs Sınıfına Giren Araçlardan Motokaravan Yapma Projem babama söyledim böle böle diye .. dedi takıldıkları konular olursa yardımcı olurum dedi.. olumlu :D

6. srcndvc

Ynt: Midibüs Sınıfına Giren Araçlardan Motokaravan Yapma Projem bu arada ticari araca karavan ruhsatı alınmıyor demişsin bu yeni düzenleme mi? çünkü aşağıdaki ilandaki araç ticari ve karavan ruhsatlı? http://www.sahibinden.com/1992_karavan_ruhsatli-47WQQaXQQ16166803WQQpXQQdisplayitem

7. srcndvc

Ynt: Midibüs Sınıfına Giren Araçlardan Motokaravan Yapma Projem hmm diyorsun ki yolcu taşıma ruhsatlı araç karavan olamaz? peki adamlar pejo J9 u yapıyorlar o araçta dolmuş öğrenci servisi falan çoğunlukla ben niye 50NC hurdayı karavan yapamıyorum? sonuçta motorsuz olarak kilo ile aracı...
  8. srcndvc

Ynt: Motokaravan için Midibüs Sınıfına Giren Araçlar Neden Tercih Edilmiyor? 5000TL mi 500TL mi? üstte 5000 yazmışlarda?
  9. srcndvc

Ynt: Motokaravan için Midibüs Sınıfına Giren Araçlar Neden Tercih Edilmiyor? ya ruhsata işletme gibi bi düşüncem eğer pahalıysa yok gibi ( kaç para?) eğer işletmez isem izmir - antalya arası gidecek karavan antalyada da plajlar arasında konum değiştirme söz konusu olabilir bi yere koyarım...

10. srcndvc

Ynt: Motokaravan için Midibüs Sınıfına Giren Araçlar Neden Tercih Edilmiyor? Şu 2 araç gönlümü fethetti :) Ama kendim yapmalıyım :) ilk araç http://www.sahibinden.com/1992_karavan_ruhsatli-47WQQaXQQ16166803WQQpXQQdisplayitem ikinci araç...

11. srcndvc

Ynt: Motokaravan için Midibüs Sınıfına Giren Araçlar Neden Tercih Edilmiyor? çizimin kötülüğü için kusura bakmayın elde çizsem iyi çizerimde pc ortamında mouse ile pek becerikli sayılmam :) şimdi diyoruz ki 50NC alalım tabanını sökelim altının boş olduğunu biliyoruz bavul koyma yerleri falan...
  12. srcndvc

Ynt: Motokaravan için Midibüs Sınıfına Giren Araçlar Neden Tercih Edilmiyor? ya çekmeye 2000tl verceğime çalışan otobüse 2000tl veririm daha mantıklı ha bi yere koyacaksam otobüsü koyarım bir şey de diyemezler diye düşünüyorum :)

13. srcndvc

Selam ben Sercan izmirden.. 18 yaşındayım.. üniversite öğrencisiyim.. Antalya'ya gideceğim.. gittiğim yerin (bence) uygun olması sebebiyle , kalıcak yer bakımından yurda para vermemek için ve eğlencesine babamla karavan yapmayı düşünüyoruz.. görünüşe bakılırse bu karavan yapım yolunda sizin...
  14. srcndvc

Ynt: Motokaravan için Midibüs Sınıfına Giren Araçlar Neden Tercih Edilmiyor? herkese selam.. ben sercan 18 yaşındayım.. aşağıda sorucaklarımla uçuk biri olduğumu anlıyacaksınız zaten.. :D üniversite nedeniyle Antalya'ya gidicem yurtla uğraşmak istemiyorum.. ehliyetim yok ama E sınıfı bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,045
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri