Arama sonuçlarınız

1. C

Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni Cevabınız için teşekkürler Ozan Bey.. Peki Alan 78 Plus ve Alan 48 Plus cihazları arasında ne farklar vardır, hangi cihaz daha çok tercih edilmektedir?

2. C

Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni Merhabalar.. Midland ALAN 78 Plus cihazı antensiz olarak tek satıyor musunuz acaba?
  3. C

Kişisel Galeri (cançam)

Ynt: Kişisel Galeri (cançam)

4. C

4x4 Araçlar İçin E.Bay Sitesinde Satış Yapan Bir Türk

Ynt: 4x4 Araçlar İçin E.Bay Sitesinde Satış Yapan Bir Türk .
  5. C

Kişisel Galeri (cançam)

Ynt: Kişisel Galeri (cançam) Devam.. :)

6. C

Yeni Pajero, Birkaç Soru...

Ynt: Yeni Pajero, Birkaç Soru... Merhabalar.. Aracın kullanma kılavuzunu Temsa'dan 2 gün önce temin ettik çok faydalı bilgiler var gerçekten. Ancak tankı değiştirdiğiimizden beri bizde yakıt problemi çekiyoruz Araç en son km'de 40 krş. yaktı önceki tüketim miktarlarına göre düşüş var ancak tank...

7. C

Ynt: Yeni Pajero, Birkaç Soru... Tekrar merhabalar :D Arabaya gün geçtikçe bağlanıyorum ve henüz araziye çıkmış değiliz... :) Gezenbilir bünyesinde yapılan gezilere katılmamız mümkün müdür?
  8. C

Kişisel Galeri (cançam)

Ynt: Kişisel Galeri (cançam) Geçen sene Kars'da çektiğim bi' kare :)
  9. C

Kişisel Galeri (cançam)

Ynt: Kişisel Galeri (cançam) ;D ;D Teşekkür ederim

10. C

Kişisel Galeri (cançam)

Ynt: Kişisel Galeri (cançam) Çok teşekkürler... :) Yazdan kalma bi' kareyi paylaşmak istiyorum umarım beğenirsiniz :)

11. C

Kişisel Galeri (cançam)

Ynt: Kişisel Galeri (cançam) Çok teşekkürler beğenmenize çok sevindim... Yavaş yavaş devam edeyim o zaman :) Bugün bahçemizdeki kediyle biraz haşır neşir oldum ... ;D
  12. C

Ynt: Yeni Pajero, Birkaç Soru... LPG konusunu takip ederek karar vereceğim bir sorun çıkacağını sanmıyorum çünkü depo değişmeden önce araç 38 kr. civarı yakmıştı... Verdiğiniz cevaplar için çok teşekkürler gerçekten aracı tanıma, sorunları çözme aşamasında çok faydalı oldu... Bilgilerinizden...

13. C

Kişisel Galeri (cançam)

14. C

Kişisel Galeri (cançam)

15. C

Kişisel Galeri (cançam)

Merhabalar, Aranıza yeni katılmış sayılırım uzun bi' süre düşündükten sonra bi kaç fotoğraf paylaşmaya karar verdim umarım beğenirsiniz... :) Işığınız bol olsun...

16. C

Ynt: Yeni Pajero, Birkaç Soru... ABS sistemi konusunda söylediklerinizi dikkate alacağım, bugün LPG sistemiyle ilgili gerekli ayarlarını yaptırdık aracın ancak tüpü değiştiridiğimiz zaman LPG sistemini değiştiren yerden ilk kullanımlarda az gaz almamız söylendi, ilk dolumda 20 liralık gaz aldık...
  17. C

Ynt: Yeni Pajero, Birkaç Soru... Değerli bilgileriniz için çok teşekkürler.. Başka bir konuda da sizin mesajınızı okumuştum ABS yi kafasına göre devreden çıkartıyor/devreye sokuyor yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam... Bu aracın ön tarafının yüksekliğinden ben de şüpheliyim yarın sabah bi'...
  18. C

Ynt: Yeni Pajero, Birkaç Soru... İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Kitapçık konusunda Temsayı tekrar aramayı düşünüyoruz umarım ilgilenirler... Yavaş yavaş aracın eksiklerini tamamladıkça da araziye çıkmak için hazırlanıyoruz... :) Ancak ilk aşamada neler önerirsiniz, çok ayrıntılı olmadan...

19. C

Ynt: Yeni Pajero, Birkaç Soru... Tekrar merhabalar... Bugün lpg tankının yerini değiştirdik ve bagajı açtığınızda bagajın sağına cama paralel yerleştirdik eski tankın çok sağlam bağlanmamasından da kaynaklanan mekanik sesler de azaldı ve yer açısından da tam istediğimiz gibi oldu. :) Birkaç...
  20. C

Ynt: Yeni Pajero, Birkaç Soru... Tamponun daha sonradan vinç veya domuzluk taktırmak istediğimizde problem çıkartmasından endişe duyuyorum... İleride böyle bir durum olduğunda düşünülebilir belki 6 ve 7. koltuklar zaten arada kalan bacak mesafesinden dolayı çok kullanışlı gibi gözükmüyor ve...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.