Arama sonuçlarınız

1. G

Aldım Sonunda :)

Ynt: Aldım Sonunda :) iyi günlerde kullanın

2. G

1995 Model Cherokee

Ynt: 1995 Model Cherokee Hayırlı satışlar, hiç merak etmeyin yazdığınız fiyata sizi simsarlar rahatsız etmez ;D
  3. G

Bu Da Oldu. Jeepi Bırakıyorum Artık Toyotacı Olucam

Ynt: Bu Da Oldu. Jeepi Bırakıyorum Artık Toyotacı Olucam Nasıl bir renk öyle ya ;D üste para verse o arabayı kapının önüne koymam ;D adamın arkasından neler söyler elalem ;D siteden üye aracı olmasın sakın ;D

4. G

Satılık - 1994 Model Suzuki Vitara

Ynt: Satılık - 1994 Model Suzuki Vitara araçta klima abs varmı?
  5. G

Frontera LPG

Ynt: Frontera LPG Bence doğru karar vermişsiniz, fakat şunu unutmayın yaptığınız harcamalar aracı satarken size zarar yazdıracaktır.

6. G

Amacımız Doğayı Korumak Ama!...

Ynt: Amacımız Doğayı Korumak Ama!... ;D ;D ;D katılıyorum, evet egzost gazı çevreyi kirletiyor, fakat sanayiinin atıkları inanın egzosun muhabetini bile kapatır.

7. G

Bursa'da araç ekspertisi ZJ

Ynt: Bursa'da araç ekspertisi ZJ Cevaplarınız için tşk.
  8. G

Bursa'da araç ekspertisi ZJ

Herkese merhaba Bursa'da araç ekspertisi yaptırabileceğim usta varmı, bilhassa aracın mekanik durumu ve gerçek kilometre bilgisi öğrenebileceğim iyi bir usta
  9. G

Frontera LPG

Ynt: Frontera LPG Sıralı sistem lpg'ler ilk çalıştırmada benzinle gidiyor motor ısınınca lpg'ye geçiyor, yani aracınız hergün benzini hüpletiyor ;D benzinle gitmenize çok gerek yok, bildiğim tek şey motor yağını lpg araçlar için olanı kullanmanızdır

10. G

Mekanik Olarak Süper Bakımlı Opel Frontera

Ynt: Mekanik Olarak Süper Bakımlı Opel Frontera Bir tane güncel de benden olsun, belki şans getirir

11. G

Araç hakkındaki fikirleriniz

Ynt: Araç hakkındaki fikirleriniz Bu gün araç sahibiyle görüştüm, cevap aynen şu; araç dün satıldı :o kaça verdiniz dedim 15'e dediler, çok şaşırdım
  12. G

Ynt: Araç hakkındaki fikirleriniz Arka tampon, torpido, koltuklar 95 model, ön tampon,panjur, jantlar, tavan 96 model, acaba 95 sonu bu tip bir versiyonmu çıkmıştı ;D

13. G

ilker&ZJ

Ynt: ilker&ZJ Bu sıvı kullanımı sonrasında lastik çöp oluyor diye biliyorum, sizi en yakın lastikçiye kadar götürüyor
  14. G

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cherokee-orjinal-temiz-37761279/detay Bu ilanda bi tuhaflık varmı? 95 model diyor ön panjur ve tampon 96 model, ayrıca açılır tavan var, fakat torpido 95 model aNLAMADIM
  15. G

Kesin Karar Verilmiştir: 1996 ZJ 5.2 V8 Şimdi Sıra Detaylarda

Ynt: Kesin Karar Verilmiştir: 1996 ZJ 5.2 V8 Şimdi Sıra Detaylarda Bursa'da hangi araca baktınız, eğer almazsanız bana linkini verirmisiniz

16. G

fronterea hava fılıtre kutusu

Ynt: fronterea hava fılıtre kutusu Bende frontera almayı düşünüyordum fakat baya bir parça sıkıntısı yaşanıyor galiba >:(, bu sebeple fronteradan vazgeçeceğiz gibi
  17. G

Bu arac hakkında fikirleriniz

merhaba aşağıda linkini verdiğim araç hakkında fikri olan varmı, almayı düşünüyorum, vereceğiniz cevaplar için şimdiden tşk. ederim http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-pajero-pajero-boyle-olur-36426624/detay
  18. G

Tekrar satılık GC zj 1996 Acil!!!

Ynt: Tekrar satılık GC zj 1996 Acil!!! hayırlı satışlar

19. G

Titreme sorunu

Ynt: Titreme sorunu Sorun hız ile ilgili ise lastik balansı, yok eğer devir ile alakalı ise şafttır, düşük devir ile 90 km hız çıktığınızda problem yok diyorsunuz bence şaftta balans var
  20. G

Bu Aracı Bilen varmı ? ( ZJ) Tavsiyeler

Ynt: Bu Aracı Bilen varmı ? ( ZJ) Tavsiyeler kim ne dersen desin, aracı servise baktırmak lazım,

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR