Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: L200 Bigfoot
Evet Yaln hocam sizin yaptığınız bu resimdekiler gibi sanırım.Bu resimdeki yükseltme kiti l200 için yapılmış orjinal lift kit sadece flans ve 6 delikli.Flanş haricindeekiler ise arkayı yükseltmek için ama nereye takılıyor henüz çözemedim.Şimdi daha iyi anlaşıldı...
Teşekkürler mert hocam.Sana bişeydaha danışmak istiyorum.Ben bugün lift-kit in koyulacağı yeri inceledim ve şöyle bişey düşündüm.Sizin yaptığınız gibi değilde 2cm kalınlığında bemiri lazerde işletip jant spacer i gibi monte etsek aynı sonucu almazmıyız.Sizin yaptırdığınız...
Hayırlı olsun hocam sonunda amacınıza ulaşmış ve sonuçtan da memnun kalmışsınız anlaşılan fakat anlatımın bu kısmı biraz karışık olmuş pek anlayamadım...Resimlerini çekip koyarsanız eminimki çok faydalı olur...
Çok teşekkürederim mert hocam.Hem cevap için hemde kilit meselesi için.Burada bizlerle paylaştığın bilgiler çok işime yarayacak tekrar teşekkürederim.Kilit mevzuğuna gelince bu yaptıklarının yanında çocuk oyuncağı bile sayılmaz...Görüşmeküzere...
Mert hocam merhaba.Aracınız ve uğraşlarınız için sizi birkezdaha tebrik etmek istiyorum.Yılbaşından hemen sonra anlaşmış olduğum 305/50/r20 cooper marka lastik ve japonmalı jant almayı düşünüyorum fakat bu jant ve lastikleri taktığımzaman aracı yükseltmem gerekecek.Diğer...