Arama sonuçlarınız

1. aarpinar

L200 Güç Artırımı (chip tuning, powerbox vs)

Ynt: L200 Güç Artırımı (chip Tuning, Powerbox Vs) racechip i aldığım yere gönderdim, kontrol yaparak bana yeni bir chip gönderdiler. şu anda sorunum yok. güç düzenli, kesiklik yok. ancak yakıt tüketiminde azalma olmuyor. yol bilgisayarının verilerine aldanmamak lazım. bilgisayara bakılacak...

2. aarpinar

L 200 Off Road Canavarının Adım Adım Modifiyesi

Ynt: L 200 Off Road Canavarının Adım Adım Modifiyesi selamlar, güzel olmuş, emeğinize sağlık. arka amortisörlerin modeli var mıdır? mümkünse fiyatını paylaşabilir misiniz? arka amortisörler için Tofaş Kartal amortisörlerinin uyduğunu duymuştum, sizin bir bilginiz var mı? arka amortisör küpeleri...
  3. aarpinar

L 200 Arazi Vites Seçenekleri

Ynt: L 200 Arazi Vites Seçenekleri bildiğim kadarıyla yanıtlayayım, yanlışım varsa affola. mitsubishilerde şanzıman türleri var. bazıları easy select, super select, super select 2 vs. easy select' lerde 3 kademe var. 2H, 4H, 4L bildiğim kadarıyla tüm araçlarda L kademeleri genelde ön ve arka...

4. aarpinar

Ynt: L200 Güç Artırımı (chip Tuning, Powerbox Vs) merhaba, kullanmaya başlayalı 3 haftayı geçti. arıza lambası yakma sorunu kalmadı. (tabi bunda benim ayarı belli bir yerde bırakmamın etkisi var. arttırınca lamba yanıyor) güçte belirgin bir artış var (2000 devirden sonra turbo doluyor ve güç...
  5. aarpinar

Ynt: L200 Güç Artırımı (chip Tuning, Powerbox Vs) selamlar, dün başımıza gelen sorunu yukarıda açıklamıştım. akşam aracı kullandım ve tam gaz yaptığım anda hareket halindeyken stop etti ve arıza lambaları yandı. size tavsiyem, eğer otomatik aracınızda bu başınıza gelirse, vitesi N konumuna alın...

6. aarpinar

Ynt: L200 Güç Artırımı (chip Tuning, Powerbox Vs) merhaba, uzunca bir zaman sonra yeniden 4x4 araç almaya karar verdim ve 2007 model 114.000km de otomatik bir l200 4x4 aldım. aracım 136hp ve bunu racechip takarak biraz arttırmayı düşündüm. uzunca bir zamandır, hatta aracı almadan bayağı zaman...

7. aarpinar

Satılık 96 Model Grand Cherokee ZJ 5.2

Ynt: Satılık 96 Model Grand Cherokee ZJ 5.2 selamlar.. aracım gezenbilir.com aracılığıyla 1 günde satılmıştır. alan değerli abimin ve yengemin hayrını görmesini, araçla geçirecekleri güzel günlerde beni hatırlamalarını temenni ederim.. topiğimi takip eden sayın moderatörüm varsa, konunun...
  8. aarpinar

Ynt: Satılık 96 Model Grand Cherokee ZJ 5.2 Link aşağıdadır. Saygılarımla.. http://www.sahibinden.com/super_temiz_ve_bakimli_saltanat_arabasi_-48WQQaXQQ20146049WQQpXQQdisplayitem
  9. aarpinar

Selamlar.. Uzun zaman binmek maksadıyla bol bol para harcadığım, tertemiz ZJ mi, nakit sıkışıklığından dolayı satıyorum. 182000km de, LPG li, dört lastiği yeni (Pirelli scorpion AT/R), daha bir çok özellik ve bakımlar Alanı üzmeyecek bir araçtır, bu gibi araçlarda nelere dikkat edileceğini...

10. aarpinar

Araç Üstü Sis Farı

Ynt: Araç Üstü Sis Farı montajla ilgili fikir verebilecek bir video.. http://www.youtube.com/watch?v=hkuX9GB0cf8&feature=related

11. aarpinar

Kemerburgaz'da Ağır ve Zor Parkurları Geziyoruz (27 Aralık 2009)

Ynt: Kemerburgaz'da Ağır ve Zor Parkurları Geziyoruz (27 Aralık 2009) ağır ve zor parkurlar derken bu kadarını da beklemiyordum.. araçların yanı sıra insanlar için de bir dayanıklılık mücadelesi olmuş.. resimler çok güzeldi, tebrikler...
  12. aarpinar

Bor Katkısı

Ynt: Bor Katkısı ben de merak ettim şimdi.. neler yazıldı, neden silindi acaba??

13. aarpinar

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? 01- 1994 4.0 I6 - ZJ - Barış (ssbman) - Ankara 02- 1998 5.2 V8 - ZJ - Özgür Karaçaylı (Wolverine-Grand Cherokee) - İstanbul 03- 1996 5.2 V8 - ZJ - Barış Perktaş (Overland06) - Ankara 04- 1993 4.0 I6 - ZJ - Kaan Akyolcular (Templar) -...
  14. aarpinar

Diferansiyel Yağı Boşaltma ve Katkı

Ynt: Diferansiyel Yağı Boşaltma ve Katkı selamlar.. ben de uzunca bir zamandır diferansiyel yağ ve katkı olayını araştırıyorum. benim aracım zj kasa grand cherokee ve bunlarda arka diferansiyelin kilitli olduğu söyleniyor.. bir servise yağ ile ilgili danıştığımda ön ve arka difler için 75W140...
  15. aarpinar

Kazdağları Turumuz (13 Aralık 2009)

Ynt: Kazdağları Turumuz (13 Aralık 2009) selamlar.. resimlere keyifle baktım, aralarında kartpostal olacak güzellikte olanlar var.. en çok da zirveden çekilmiş sisli tepeleri beğendim.. aracınız da çok güzel, allah nazarlardan saklasın.. güzel gezileriniz daimi olsun.. saygılar

16. aarpinar

Tavan Damlıyor

Ynt: Tavan Damlıyor selamlar.. aynı sorunla ben de 96 zj aracımda uğraşıyordum.. detayları atlıyorum, aracım hem ön camdan hem de sunroof dan su alıyormuş. ön camı cam servisinde söktürüp yeniden yapıştırttım. bu işlem bana 50 tl ye mal oldu.. asıl önemli olan ise sunroof.. benim sunroof umun...
  17. aarpinar

Bursa - Uludağ 0ffroad, Keles Kocayayla Etkinliği (06 Aralık 2009)

Ynt: Bursa - Uludağ 0ffroad, Keles Kocayayla Etkinliği (06 Aralık 2009) çok güzel görüntüler.. bu arada beyaz defender bayağı hoşuma gitti:))
  18. aarpinar

G.Cherokee ZJ için Monroe amortisör buldum sizce fiyat nasıl

Ynt: G.Cherokee ZJ için Monroe amortisör buldum sizce fiyat nasıl internetten monroe diye arama yapınca imalatçısının sitesi bulunabiliyor.oradan da online katalogdan istenen araç için modelleri görüntülemek mümkün.. isteyen herkes kendi aracına uyan model olup olmadığını kolayca görebilir...

19. aarpinar

Ynt: G.Cherokee ZJ için Monroe amortisör buldum sizce fiyat nasıl topiğin maksadını anlamadın galiba.. topik sahibi bulduğu amortisör fiyatlarının uygun olup olmadığını sormuş, sonra da kenara çekilmiş... ben de kendisine nereden bulduğunu sordum ancak ilgi göstermedi.. günlerce jeep çilerden...
  20. aarpinar

Ynt: G.Cherokee ZJ için Monroe amortisör buldum sizce fiyat nasıl özel mesajı sildim, ama cevap istiyorsan evet dayım odur..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri