Arama sonuçlarınız

1. F

Araba Ile Avrupa Tur Hazırlığı (nisan-mayıs 2017)

Ilk once size hayirli yolculuklar diliyorum. Araciniz lpg olduguna gore aracinizin dolum basi her ulkeye uymayabilir. Tavsiyem adaptor almaniz. Ayrica buyuk benzin istasyonlari kullanmanizi tavsiye ederim. Odemeyide mumkunse banka karti ile yapiniz. Onceden yakit fiyatlarini ulkelere gore...

2. F

BMW 325e (E30) hararet gosterge sorunu.

Selam arkadaslar, Hobi olarak kullandigim 1986 model BMW 325e hararet gostergesi sorun cikartiyor. Arac calistirdiktan 5-10 dk sonra hararet gostergesi aniden kirmizinin sonuna dayaniyor. Fakat motor normal derecede, yani su kaynatma filan yok. Sorun acaba gostergenin kendisindemidir yoksa...
  3. F

Satılık Mercedes G 230

Ynt: Satılık Mercedes G 230 05327329772

4. F

O Artık Murat 124 Değil, Başka Bir Şey

Ynt: O Artık Murat 124 Değil, Başka Bir Şey Cok harika olmus. Eline saglik. Ben senelerdir bir tane 124 ariyorum yurtdisina cikarmnak icin. Ama kafakagidinda Fiat yazmali. Yoksa Hollandaya geciremiyorum. Boyle arac bilen varsa bildirirse memnun olurum. Havasi ve nostaljisi harika bi arac.
  5. F

86 Model Mercedes G 230 Gaziantep'te ?..

Ynt: 86 Model Mercedes G 230 Gaziantep'te ?.. Merhaba Goktug, Bu G'nin orjinal dingilinde kilit yokmu vede yerleridemi yok. Eger yerleri yok ise dingil degismesi lazim. Ayrica dingillerin ustunde numaralar vede gecis cizelgesi var(mis). 5-3 gibiymis. Bana bunlari verirseniz isim kolaylasacak...

6. F

Ynt: 86 Model Mercedes G 230 Gaziantep'te ?.. Okkes bana cevap vermedi tam olarak ne istedigini. Parcami yoksa bir G'mi. Ben de ona gore hareket ederdim. Birgun geldigimde benide off road beraber giderim. Benim tecrubem sadece kendi binek arabam ile yol tikandiginda veya bittiginde araziye...

7. F

Ynt: 86 Model Mercedes G 230 Gaziantep'te ?.. Merhaba Okkes, G hayirli olsun. Guzel arac. Birsey lazim olursa ben buradan icabina bakarim. Ama bir sartim var; ben geldigim zaman ben kullanacagim. Su ana kadar bir suru parcaci buldum. Aksesuar, motor, yedek parcanin her turlusu var. Bakiyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR