Arama sonuçlarınız

1. avasahin

Gezenbilir, Nasa'nın Kuma Saplanan Mars Robotuna El Atarsa.?

Ynt: Gezenbilir, Nasa'nın Kuma Saplanan Mars Robotuna El Atarsa.? Eğer NASA böyle bir durumu öngörüp "Vitara" ile beraber robotu gönderseydi böyle bir problemle karşılaşmazdı derim:)

2. avasahin

Suzuki Vitara Geç Çalışma Sorunu Hakkında Yardım 98/1.6 JLX

Ynt: Suzuki Vitara Geç Çalışma Sorunu Hakkında Yardım 98/1.6 JLX Sn.Oğuz Bey verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.Söylediklerinizi Bosch Servisime ileteceğim.Aracımın bakımlarını Bosch'ta yaptırmaktayım.Bahsettiğiniz gibi riskli bir iş ise kesinlikle ve kesinlikle bir daha bu işlemi...
  3. avasahin

Ynt: Suzuki Vitara Geç Çalışma Sorunu Hakkında Yardım 98/1.6 JLX Değerli Gezenbilir üyeleri ve Suzuki kullanıcıları aracımın geç çalışması üzerine olan problemi çözmüş bulunmaktayım.Problem enjektörlerden kaynaklanmaktaymış.Dolayısıyla bunu çözmek için ustama başvurduğumda enjektör temizliğinin...

4. avasahin

Gezenbilir Tarsus Grubu Gezi Turu

Ynt: Gezenbilir Tarsus Grubu Gezi Turu Merhabalar.Ben ve meslektasım Sn.Bugra UCAR ile pikniğinize katılmak istiyoruz.Mersin'de ikamet ediyoruz.Cevabınızı bekliyoruz.
  5. avasahin

Gezenbilir Mersin Grubu

Ynt: Gezenbilir Mersin Grubu Merhabalar.Mersin sayfasını yeni kesfettim.Bildigim kadarıyla Mersin Gezenbilir olarak bir etkinlik görünmüyor/bize uygun olmuyor.Sn.Bugra UCAR arkadasımla beraber gezilere katılmak istiyoruz.Dolayısıyla Tarsus Gezenbilir'in düzenleyeceği etkinliklere katılmayı...

6. avasahin

Arkadaşımız İlhami Özdemir Akdeniz Eskrim Konfederasyonu Yönetim Kuruluna Seçildi

Ynt: Arkadaşımız İlhami Özdemir Akdeniz Eskrim Konfederasyonu Yönetim Kuruluna Seçildi Değerli İlhami Özdemir hocam size ve sizin gibilere ne kadar teşekkür etsek de bence azdır.Demişsiniz ya "İstiklal Marşı'nı yabancı ülkede söylemek ve söyletebilmek" gerçekten mutlulukların,gurur duymaların...

7. avasahin

Ynt: Suzuki Vitara Geç Çalışma Sorunu Hakkında Yardım 98/1.6 JLX Vermiş oldugunuz bilgi icin tesekkür ediyorum.En kısa zamanda ustama bu bilgiyi iletip sorunu cözmeye calısacam.
  8. avasahin

Ynt: Suzuki Vitara Geç Çalışma Sorunu Hakkında Yardım 98/1.6 JLX Sayın dostlar/üstadlar;öncelikle merhabalar iyi bir hafta sonu tatili geçirmeniz dileğimi ileterek sorunumu söylemek isterim.Ne yazık ki ben bi türlü 98 Vitara JLX'imin çalışma konusundaki problemi çözemedim.Otomatik vitaralarda...
  9. avasahin

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) 01 - Hakan Irıklı..............(Suzuki Vitara-2000) İstanbul 02 - Murat Sayar.......... .(Suzuki Vitara-1993) İstanbul 03 - İlhami Özdemir........(Suzuki G.Vitara-1999) Bolu 04 - İlker Musa..............(Suzuki Vitara-2000) İstanbul 05 - Okay...

10. avasahin

Gezenbilir.net Mail Outlook Ayarı

Degerli forum yoneticileri @gezenbilir.net mail adresimi outlook'ta kullanmak istiyorum.Pop3 destegi olmasına ragmen bi turlu ayarlayamadım.Acaba bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?Simdiden vermis oldugunuz bilgiler ve yardımlarınız icin tesekkur ediyor iyi calısmalar diliyorum..

11. avasahin

Ynt: Suzuki Vitara Geç Çalışma Sorunu Hakkında Yardım 98/1.6 JLX Sn.Oguz bey merhaba.Benim aracım 98 Vitara JLX ve immobilizer oldugunu Bosch Yetkili servisi soyledi.Ayrıca kontak yerine anahtarın rahat calısması icin bir "sprey" sıkıldı.Ordan biliyorum Vitaralarda immobilizer oldugunu.
  12. avasahin

Ynt: Suzuki Vitara Geç Çalışma Sorunu Hakkında Yardım 98/1.6 JLX Engin bey merhabalar.Öncelikle geçmiş olsun diyorum.Ama immobilizer arızası bana göre olağan bir problem diye düşünüyorum.Başka markalarda(ki mesela vw markasında) da oluşan bir arızadır.Masraf olarak ve usta olarak inanın pek...

13. avasahin

Suzuki Grand Vitara 2005 / Şanzuman Sesi ve Sarsılma Sorunu

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2005 / Şanzuman Sesi ve Sarsılma Sorunu Bugra kardes bu arac arazi aracı dikkatini cekerim.!Çökeyim,basayım gibi terimler lügatında yoktur:) Kısacası "Deh dersen gider,çüş dersen durur".. ;D
  14. avasahin

Ynt: Suzuki Vitara Geç Çalışma Sorunu Hakkında Yardım 98/1.6 JLX Ben daha çözüm bulamadım ama şüphelendiğim 2 nokta var.Benim aracımda BRC lpg sistemi var.Dolayısıyla ilk çalıştırmada benzinle çalışıyor.Enjektörlerden şüphekeniyorum bundan dolayı.İkincisi ise benzin filtresi (nerde olduğunu...
  15. avasahin

Ynt: Suzuki Vitara Geç Çalışma Sorunu Hakkında Yardım 98/1.6 JLX Benim tahminime göre enjektörlerden kaynaklanan bi problem var.Enjektörler püskürtme görevini tam olarak yerine getiremiyor heralde.Marş basıyor ama çevir bırak hemen alması lazım bu araçların.Genelde 2 yada 3.de alıyor.

16. avasahin

Ynt: 98 Vitara 1.6 JLX Zor Çalışıyor ?.. Valla hocam keske bütün dertler hayatta bunun gibi olsa ??? Tavsiye edenler yani referanslar çok sağlam ;) Onlar suzuki'yi tercih ediyorlarsa elbet bi bildikleri vardır.Ki zaten biliyorsunuz 86 Alto GL kullanıcısıyım ve de cok memnunum suzuki sahibi...
  17. avasahin

Değerli gezenbilir üyeleri; Öncelikle bayramınızı kutluyorum.10 gün kadar oldu 98 model 1.6 16V JLX otomatik vites Suzuki Vitara aldık. Araçta sıralı sistem BRC marka lpg donanımı mevcut. Sorun ise araç özellikle ısı göstergesi normale geldikten sonra motoru durdurup tekrar çalıştırmayı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri