Arama sonuçlarınız

1. E

Duster 4x4 Sistemi

1. Aracın auto moduyla 4x4 modu arasında fark var Auto moddayken araç sadece önden çekiş yapar eğer ön patinaja düşerse yada kaymaya başlarsa arkalar devreye girer aracın ihtiyacı kalmadığı zaman tekrer iki çekere düşer 4x4 modunda ise araç sürekli 4 tekerden çekiş sağlar 2. Asfaltta aracı...

2. E

Tecrübelilerin Tasiyelerini Bekliyorum

Cebap için teşekkürler forumda biraz dolaştım dağınık konular hepsine toplu halde cevap bulamadım birde her konuda uzun uzun yazışmalar var aradığım cevabı içinden ayırdesemedim o sebeple burdan sordum ama yinede aklıma takılanlar konusunda ufak tefek bilgi topladım biraz
  3. E

Yokmu fikri olan

4. E

Duster 4x4 Sistemi

Bence bu araca 2 WD ve 4WD butonu bosuna eklenmis oto mod her türlu yolda is görüyor ben 5 cm karda 4wd moduna aldim arac hantal kaldi cikamadim oto moda gecince hic takilmadan ciktim ve ayni zamanda yine oto modda 1500 km uzun yol yaptim Diyecegim o ki her türlü yol moşulunda oto modda olun...
  5. E

Selamlar herkese benim 2016 model 4x4 duster aracim var ve cekme karavan dusunuyorum ve konuyla ilgili hicbir bilgim yok aklim takilan sorulari siraliyorum 1 . Ailecek icinda kalabilecegim guvenli bir karavan nasil olmali 2. Duster aracin tasiyabilecegi en buyuk karavan hangisidir 3. 750...

6. E

El Freni Işığı

Ynt: El Freni Işığı asr frenle direk alakalı olduğu için fren için geçerli sorun direk asr yi de ilgilendirir muhtemelen hidrolikle ilgili bir problemdir bakıma çok az zaman kalmış muhakkak bakımda bu durumu bildirirler daha önce senin fren balatanı değişmediler sanırım değişmesi gerekseydi...

7. E

Fren Sorunu

Ynt: Fren Sorunu muhtemelen senden önceki sahibi fren hidroliği yerine motor yağı vs bişey eklemiştir böyle durumlarda vestenhaus un içindeki tamir takımlarının lastiği koyulan yabancı maddeden dolayı gevşiyor ve frene bastıktan sonra geriye bırakmıyor buda frenin sürekli basılı kalmasını sağlıyor
  8. E

70 Km Hızda İken Arabada Sallanma Sorunu

Ynt: 70 Km Hızda İken Arabada Sallanma Sorunu bu konuyla ilgili bugün şikayet sitesinde bikaç şikayet gördüm merak ettim burdada konu başlığını görünce dikkatimi çekti benim aracımda böyle bir sorun oluşmadı ama oluşmamak anlamına gelmiyor zaten forumda bu gibi durumların paylaşılması başına...
  9. E

El Freni Işığı

Ynt: El Freni Işığı el freni lambasında bütün araçlarda sendör var hidrolik belli seviyenin altına düşünce lamba yanar benim eski lada samarada bile vardı

10. E

Duster 100.000 Km

Ynt: Duster 100.000 Km triger kayışı 75 bin kmde değişiyor ve fiyatı 700 tl civarında 100 bin deki aracın kesinlikle değişmiştir ama yinede değiştirdiğine dair faturası varsa istenmesi gerekir yoksa temkinli davranmak gerek birde 2012 model araç nasıl olurda 100 bin km yol yapar sadece gündüz...

11. E

Duster 100.000 Km

Ynt: Duster 100.000 Km
  12. E

Duster 100.000 Km

Ynt: Duster 100.000 Km aracın fren pedalında sorun yok sen alışamadın sanırım bundan önceki aracın 5 bin tl civarında bir araçtı bence arabayla boş bir arazide biraz alıştırma yap birde lastik havası 29 diyor ama 34 falan yap çünkü 29 çok yumuşak virajlarda falan araba çok yatar

13. E

El Freni Işığı

Ynt: El Freni Işığı fren lambası yanıyor bazen sönüyor el freniyle az oynuyorsun yanıyor tam indiriyorsun sönüyor en ufak titreşimde tekrar yanıp sönüyor ...... belli bir süre sonra sürekli yanmaya başlayacak çünkü fren hidroliğin azalmış hidrolik belli seviyenin altındayken fren lambası yanar...
  14. E

Duster Mazot Bitti.

Ynt: Duster Mazot Bitti. arkadaşım aracına yakıt koy kaputu aç motorun ön tarafında pompa var plastikten bir parça onu pompala havasını iyice al ve çalıştır aracın başka derdi yok bana kalırsa çünkü bir depo için 4 litre yakıt çerez bile değil araç pislikten falan çalışmamazlık yapmadı sadece...
  15. E

DUSTER DA NERDEN GELDİĞİNİ ANLAMADIĞIMIZ SESLERİN TELAFİSİ

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi ben daha önce combo kullandım comboyla corsa aynı motpru ve ön takımları kullanıyor o bahsedilen ses ondada vardı forumlarda dikkat ederseniz bu konuyla ilgili açılmış çok konu var corsa ve comboların kronik sorunu direksiyon sesi...

16. E

Lada Samara Sport Modifikasyonu

Ynt: Lada Samara Sport Modifikasyonu takip
  17. E

Dacia - Duster'in Eksileri

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri bence dusterin en büyük eksiği FİYATI dır bu eksi mi artı mı siz karar verin
  18. E

Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri batu senin avatarındaki nivanın arka sol lastiği patlakmı yoksa öylemi gözüküyo

19. E

Dacia - Duster ile Kuma Saplandım

Ynt: Dacia - Duster ile Kuma Saplandım bi tuhaflık yok landlarda def kiliti var ama yinede nasıl bi makine anlamadım hayran oldum landa
  20. E

Dizel Motorlar Eski Cazibesini Koruyacak mı?

Ynt: Dizel Motorlar Eski Cazibesini Koruyacak mı? yukarda bahsettiğim gibi uzun süreli inişlerde yada sürekli hafif rampa aşağı inişli yollarda ortaya çıkan geçici düşük değerler onlar duster normal yol koşullarında genel ortalama olarak 6.5 litre civarı yakıyo olmalı

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri