Arama sonuçlarınız

1. cangardi

Mercedes G-Class Yedek Parça Paylaşımı

Ynt: Mercedes G-Class Yedek Parça Paylaşımı slm bende 230 g silindir kapak var triger zinciri var ben aracı satdım kapak taşlaması 0 oldugun söyledileri ama pul atıp devam edersin dediler eyer isteyen varsa verbilirim

2. cangardi

Satılık Mercedes 230 G

Ynt: Satılık Mercedes 230 G yeni
  3. cangardi

Satılık Mercedes 230 G

Ynt: Satılık Mercedes 230 G ilan tek altaki resimler yeni koruma demirinde ceza yedim bende söktüm.lpg var ama benzi ve lpgde hiç faryok cekiş acısından.isteme var lastik patlayınca lastikciye bıraktım şimdi takıl.motor yeni altı ay oldu yaptırlalı yakıt motoru yaptırmadan önce lpg de 450...

4. cangardi

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu slm bende yeniyim saygılarıla erol yani cangardi
  5. cangardi

Satılık Mercedes 230 G

Ynt: Satılık Mercedes 230 G 11500 liray vercem işim nedeniyle kamyon aldım satmak zorundayım 10500 gördü ama gercekden arabay koc masraf etim motoru sıfır 4 lastik ve canlar 2000 lira olan bi arabayı 11500 satıyorum:(((

6. cangardi

Satılık Mercedes 230 G

Ynt: Satılık Mercedes 230 G ;D

7. cangardi

Satılık Mercedes 230 G

Ynt: Satılık Mercedes 230 G tşkler
  8. cangardi

Satılık Mercedes 230 G

Ynt: Satılık Mercedes 230 G olusun bu saat olur :D
  9. cangardi

Satılık Mercedes 230 G

Ynt: Satılık Mercedes 230 G komik olan ne abi

10. cangardi

Satılık Mercedes 230 G

Ynt: Satılık Mercedes 230 G 1986

11. cangardi

Satılık Mercedes 230 G

Ynt: Satılık Mercedes 230 G tek sorun defi kilit onuda buldum taktıracagım
  12. cangardi

Satılık Mercedes 230 G

Ynt: Satılık Mercedes 230 G evet satıyorum

13. cangardi

Satılık Mercedes 230 G

Ynt: Satılık Mercedes 230 G 230 satıyorum yazık olacak galeriye giderse abicim cok süper oldu cok üzülür binmesin bilimeyen birisine giderse 230 isteyen varsa yardımcı olmak isteri
  14. cangardi

Satılık Mercedes 230 G

selam arkadaşlar yeniyim ama 230 iki senedir biniyorum arabanı bukadar cok özel oldugunnu bilmiyordum ama diffi kilitin yok sanırım ama iş nedeniyle arazideyim yani tarımla uraşıyorum 23o la kar kış camur toz kulanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmıyorum arabayı yeni yaptırdım kırank ve...
  15. cangardi

86 Model Mercedes G 230 Gaziantep'te ?..

Ynt: 86 Model Mercedes G 230 Gaziantep'te ?.. selam arkadaşlar yazdıklarınız okudum cok şeyler ögrendim benden 230 g var ve 3 senedir kulanıyorum sanırın ögrenecegim cok seyler var sanırı sizlerin jeepleriniz hep botaş bende bitane var ve sizlerin konuşdugunuz mekaniklerin hepsi ben 230 da var...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri