Arama sonuçlarınız

1. CahitOkyay

1990 Model 3K Vitara'da Yakıt ve Motor Problemi

Ynt: 1990 Model 3K Vitara'da Yakıt ve Motor Problemi Tekrar teşekkürler, Yarın bir Maslak'a gideyim öncelikle, daha sonra diğer tavsiyelerinizi de değerlendireceğim. Zaten, eğer bu şekilde çözemezsem, biraz para biriktirip motoru enjektörlü bir motorla değiştirmeyi bile düşüneceğim. :D :D :D

2. CahitOkyay

Ynt: 1990 Model 3K Vitara'da Yakıt ve Motor Problemi Oğuz Bey cevabınız için çok teşekkür ederim. İnsanın çaresiz olduğunu hissettiği anlarda sizler gibi deneyimli kişilerden yardım alıyor olması gerçekten çok ümit verici. Çaresiz hissediyordum çünkü gerek bahsettiğim karbüratör tamircisi...
  3. CahitOkyay

Herkese Merhabalar, 1990 Model 3 kapılı bir Vitara sahibiyim. Aracımın yakıt tüketiminin çok olduğunu düşündüğümden (şehir içi km'de 50-55 kuruş) aracın karbüratöründe bir sorun oldması ihtimaline karşılık bir karbüratörcüye gösterdim. Karbüratörü söküp temizlik yaptı, bir kelebeğini değiştirdi...

4. CahitOkyay

Vitara'nın Kopan Arka Cam Resistans Kablosu?

Ynt: Vitara'nın Kopan Arka Cam Resistans Kablosu? Herkese Merhabalar; Gerçi bu konu bayağı eski bir tarihte açılmış ama yeni konu açmaktansa, buradan devem etmek daha mantıklı geldi. Umarım forum açısından bir sorun yoktur. 1990 model 3 kapılı bir Suzuki Vitara sahibiyim. Arka cam resistansım...
  5. CahitOkyay

Suzukı JLX 3K 1997 Modifikasyonları

Ynt: Suzukı JLX 3K 1997 Modifikasyonları Dursun Usta ellerine sağlık. Muhteşem bir çalışmaya imza atmışsınız. Allah, sahibine de iyi günlerde, kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Benim bir sorum olacak. Yapılan bu işlemlerin muayeneden geçmeme gibi bir ihtimali sözkonusu mudur acaba ...

6. CahitOkyay

Suzuki Vitara Çeki Demiri

Ynt: Suzuki Vitara Çeki Demiri Merhabalar, Nihayet mutlu son !! Çeki demiri projesini çizdirip trafiğe ilettim. Hala boşuna olduğunu düşünüyorum ama neyse. Dün ruhsatım ve plakalarım bana ulaştı. Artık arabamla gönül rahatlığı ilgilenebileceğim. Yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum...

7. CahitOkyay

1,6 JLX Lastik Seçimi

Ynt: 1,6 JLX Lastik Seçimi Bilgi için teşekkürler, Bende 1990 model 3 kapılı Suzuki Vitara var. Aldığımda (yaklaşık 2,5 ay önce) üzerinde 205/75/15 Goodyear lastikler vardı. Halen de onlar var. Ben, öncesini araştırmadığım için, önceki sahipleri lastik ebatlarını değiştirmiştir diye...
  8. CahitOkyay

1,6 JLX Lastik Seçimi

Ynt: 1,6 JLX Lastik Seçimi Merhabalar, Hangi Vitara Modeli'nin orjinal lastik ölçüsü hangisidir konusunu bilen var mı ? Örneğin; 1990 ve önceki modeller için : xxx/xx/xx 1990-1995 arası : xxx/xx/xx 1995-2000 arası : xxx/xx/xx vs.. gibi. Not: Model yıllarını...
  9. CahitOkyay

Ynt: Suzuki Vitara Çeki Demiri Herkese Merhabalar, Dün akşamüzeri öğrenmiş olduğum yeni bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Kadıköy Trafik Şube'de bir tanıdığı olan birini buldum. Aryıp sordu. Meğer benden istenen proje olayı gerçekmiş. Yaklaşık 1 ay kadar önce bir kanun mu, yönetmelik...

10. CahitOkyay

Satılık Suzukı Buldum, Tavsiyeleriniz

Ynt: Satılık Suzukı Buldum, Tavsiyeleriniz İlyas Bey, hayırlı olsun. İyi günlerde, kazasız belasız kullanmanızı temenni ederim. Resimlerini de bekleriz bir an önce !!

11. CahitOkyay

Ynt: Suzuki Vitara Çeki Demiri Mustafa Bey ve İlyas Bey size çok teşekkür ederim. Önümüzdeki haftaiçi Kadıköy Trafik'e kendim gidip derdimi anlatmaya çalışcağım, eğer anlatabilirsem ne ala, yok anlatamazsam artık mecburen tevsiye ettiğiniz yerlerden birinde bir proje çizdireceğim. Beni üzen...
  12. CahitOkyay

Ynt: Suzuki Vitara Çeki Demiri İlyas Bey, detaylı açıklamalarınız için çok teşekkür ederim. Durum şu şekilde. İlk olarak, araca TüvTürk'te tespit yapıldı ve "çeki demiri mevcuttur" ibaresine sahip bir ek-1 belgesi alınarak trafiğe başvuruldu. Önceki ruhsatta da "çeki demiri mevcuttrur" ibaresi...

13. CahitOkyay

Ynt: Suzuki Vitara Çeki Demiri eyvah !!!! yanlış birşey mi yaptım ? :) ben takip edemediğimden aracı bir kişiye vermiştim işi ama ???
  14. CahitOkyay

Ynt: Suzuki Vitara Çeki Demiri yani farklı bir şubeden başvurma şansım mı var ? Eğer öyleyse, muamele işlemlerini yürüten kişiler mi bana yanlış bilgi veriyor ?
  15. CahitOkyay

Ynt: Suzuki Vitara Çeki Demiri Noterden satın alma işlemi yapılırken, satın alan kişi bir adres gösteriyor. Ve ne yazık ki gösterdiğiniz adres neresi ise ruhsat işlemlerini bağlı olduğu şubeden yapmak durumunda kalıyorsunuz. İşte bu sebeple, başka bir şubeden işlem yaptıramıyorum. Bir şekilde...

16. CahitOkyay

Herkese merhabalar, Bir süre önce 1990 model üç kapılı bir Vitara aldım. Şu ana kadar kullanımında araçla ilgili hiçbir sorun yaşamadım. Yavaş yavaş bazı şeylerini de elden geçirir, aracımı daha da kullanışlı hale getiririm diyordum ki ruhsat ve plaka aşamasında birtakım sorunlar ortaya çıktı...
  17. CahitOkyay

Suziki Samurai 2002 Dizel Bu araç alınırmı

Ynt: Suziki Samurai 2002 Dizel Bu araç alınırmı Hayırlı olsun. Kazasız,belasız, sorunsuz, masrafsız kullanırsınız inşallah. Darısı olmayanların (en önce benim) başına :) Resimlerinizi bekliyorum.
  18. CahitOkyay

Suzuki Samurai Alıcam Tavsiyeleriniz

Ynt: Suzuki Samurai Alıcam Tavsiyeleriniz Arkadaşlar; Bir de şu linkteki araca bakar mısınız ? Ben çok beğendim ama öyle bir fiyat istiyorlar ki.... Aaaaah ah !! http://www.sahibinden.com/suzuki_samurai-18WQQaXQQ15322006WQQpXQQdisplayitem

19. CahitOkyay

Ynt: Suzuki Samurai Alıcam Tavsiyeleriniz Araç cidden güzel duruyor. Bu akşam bir arkadşım Kayseri'de tanıdık bir usta olduğundan bahsetti. Eğer bir aksilik olmazsa ona baktırtmayı, sonrasında alacağım cevaba göre de Kayseri'ye gitmeyi planlıyorum. Bu arada, aynı aracı sahibinden.com'da...
  20. CahitOkyay

Ynt: Suzuki Samurai Alıcam Tavsiyeleriniz Yaşar Bey tavsiyeleriniz için çok teşekkürler. Söylediklerinizin tamamına katılıyorum. Zaten düşündükçe işin içinden çıkamıyordum. Sayenizde ne istediğimi daha net anladım. Gerçekten da 5.000 liraya bir araç alıp bir 5.000 lira, da binilecek hale...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,970
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR