Arama sonuçlarınız

1. wrangler2008

2500CC Wranglerde çekiş sorunu.

Ynt: 2500CC Wranglerde çekiş sorunu. WRANGLER KULLANAN ARKADAŞLARIM ARACINIZ BENZİNDE GİDERKEN YIĞILMA YAPIYORSA BAŞKA YERLERDE UĞRAŞMAYIN DEPONUN İÇİNDEKİ BENZİN POMPANIZI DEĞİŞTİRİN SORUNUNUZ BU SİZİN.

2. wrangler2008

2500CC Wranglerde çekiş sorunu.

Ynt: 2500CC Wranglerde çekiş sorunu. Merhabalar bende wrangler kullanıcısı olarak aracımda yolda giderken gaz yememe kesiklik sorunu yaşıyordum, bazı ustalar beyindendir dedi en son Başkan jeep sordum ve muhtemelen deponun içindeki benzin pompasondandır dedi ve enson çare aracın benzin...
  3. wrangler2008

cj ruhu galiba anca böyle anlatılır

Ynt: cj ruhu galiba anca böyle anlatılır Gerçekten çok güzel anlatım ''BU HAYAT BENİMMMMMM'' yazdıklarında kendimi buldum. Teşekkürler.

4. wrangler2008

1995 Jeep Wrangler

Ynt: 1995 Jeep Wrangler Bende bir Wrangler kullanıcısı olarak Türkiyede böyle bir wrangler olması çok güzel :)
  5. wrangler2008

Wrangler Almayı Düşünüyorum, Tavsiyeleriniz ?..

Ynt: Wrangler Almayı Düşünüyorum, Tavsiyeleriniz ?.. Selam benim aracım 1988 model 2.5 L orjinal 97 000 km makanik olarakta fabrikadan çıktığı gibi eksra motorunda oynama yok lpg hiç takılmamış bir araç. 1988 modeller tek nokta enjeksiyonlu eğer 1990 model yukarısı alırsanız full enjeksijonlu...

6. wrangler2008

Wrangler Almayı Düşünüyorum, Tavsiyeleriniz ?..

Ynt: Wrangler Almayı Düşünüyorum, Tavsiyeleriniz ?.. Ben bir wrangler kullanıcısı olarak eğer wrangler aşkı içinizde varsa alın derim benim aracım 1988 model 1999 trafik çıkışlı orjinal 97 000 km belki ben şanslıyım aracımda sorun yaşamıyorum tek sorun türkiyedeki benzin fiyatı , eğer wrangler...

7. wrangler2008

Off-Road Araçlarımızı Muayene Yaptırabilmek İçin İmza Kampanyası

Ynt: Off-Road Araçlarımızı Muayene Yaptırabilmek İçin İmza Kampanyası Bende aracımı tüv geçmeden muayeneye götürmüştüm adamların bana ilk demesi ''ARACIN TOMPONLARININ SÖKÜLMESİ'' oldu jeep wrangler tamponsuz olurmu :)))
  8. wrangler2008

Gercek Jeep Yuvarlak Farlıdır....!

Ynt: Gercek Jeep Yuvarlak Farlıdır....! Ben jeep wrangler yj kullanıcı olarak çok memnunum ister şehirde kullanan ister dağda 4 mevsim ayrı güzelliği var.
  9. wrangler2008

Jeep Wrangler Sport 2004 4.0 lt.Kazalı

Ynt: Jeep Wrangler Sport 2004 4.0 lt.Kazalı Geçmiş olsun.

10. wrangler2008

CJ 5 ´imi Daha Yeni Yeni Taniyorum

Ynt: CJ 5 ´imi Daha Yeni Yeni Taniyorum Güzel CJ 5

11. wrangler2008

Wrangler 44" Boggers

Ynt: Wrangler 44" Boggers bu arabaya binmek için merdiven gerekli :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri