Arama sonuçlarınız

1. ufukesme

Satılık Suzuki Vitara 1.6 JLX Off-Road Yapılı

Ynt: Satılık Suzuki Vitara 1.6 JLX Off-Road Yapılı alana da satana da hayırlı ugurlu olsun cok güzel bir aractı

2. ufukesme

Satılık Freelander

Ynt: Satılık Freelander tesekkurler, hayırlı satıslar
  3. ufukesme

2004 Model Grand Vitara (LPG'li)

Ynt: 2004 Model Grand Vitara (LPG'li) cok guzel aractı, alana da satana da hayırlı olsun

4. ufukesme

Çukurova Offroad Grubu-Tepeköy Göleti 19 Aralık 2010

Ynt: Çukurova Offroad Grubu-Tepeköy Göleti 19 Aralık 2010 arkadaslar cok keyifli bir gezi olmus fotolar icin cok tesekkurler emeginize saglık
  5. ufukesme

Satılık Freelander

Ynt: Satılık Freelander hayırlı satıslar, acaba fiyat ne dusunuyorsunuz aracınıza?

6. ufukesme

1997 disco I satılık

Ynt: 1997 disco I satılık hayırlı satıslar, aracın fiyatını yazabilir misiniz?

7. ufukesme

Aranıyor - Suzukı Vitara

Ynt: Aranıyor - Suzukı Vitara büyük gecmis olsun, aramıza hosgeldin ;D
  8. ufukesme

Ynt: Satılık Suzuki Vitara 1.6 JLX Off-Road Yapılı tesekkurler, inşallah, forumlara baktım benim gibi 15 bin civarı arac almayı dusunen cok fazla arkadasımız var ve uzun suren arastırmalarım sonucunda o paraya alınabilecek en verimli aracın vitara oldugunu gordum. su an arac almayı dusunen...
  9. ufukesme

Ynt: Satılık Suzuki Vitara 1.6 JLX Off-Road Yapılı aracınız cok guzelmis imkanım olsaydı almayı dusundugum model bu. alana da satana da hayırlı olsun simdiden

10. ufukesme

Niva' nın yerini hangi dizel araç doldurabilir ?

Ynt: Niva' nın yerini hangi dizel araç doldurabilir ? acaba 88 model 2,5 dizel tek kapı pajerolar nasıldır? belki nivanın yerini tutabilir diye dusunuyorum ancak sorun cıkarma huyu varmı yokmu bilmiyorum onu arastırmak lazım

11. ufukesme

Pajero - Pathfinder Arasında Karasızım Lütfen Yardım

Ynt: Pajero - Pathfinder Arasında Karasızım Lütfen Yardım Fiyat konusu dediğiniz gibi cok dalgalı haklısınız ama fiyata bakarak yanılırsınız 45 bin olan arac temiz cıkıp 65 bin olan hasarlı olabilir onu alırken ustaya ya da servise gostererek anlicaksınız baska yolu yok bunun, aslında...
  12. ufukesme

Off Road Oyunları Videoları

Ynt: Off Road Oyunları Videoları evet cok guzel gercekten videolar cok tesekkurler

13. ufukesme

Yeni Aracımla İlk Gezim

Ynt: Yeni Aracımla İlk Gezim aracınız hayırlı ugurlu olsun gercekten cok guzel gorunuyor Allah kaza bela vermesin
  14. ufukesme

Pajero - Pathfinder Arasında Karasızım Lütfen Yardım

Ynt: Pajero - Pathfinder Arasında Karasızım Lütfen Yardım Mitsubishi arazide daha iyi olacaktır mutlaka. ayrıca eger ikinci eli de onemli ise sizin icin. pajero, pathfinder dan daha kolay satılır diye dusunuyorum cunku en azından off road cular arasında cok tutulan bir arac.
  15. ufukesme

4x4 araç almak istiyorum yardım!!!!!!!!

Ynt: 4x4 araç almak istiyorum yardım!!!!!!!! bende aynı durumdayım cok uzun zamandır arastırma yapıyorum, gezenbilirde arastırmalarımdan ogrendigim birkac nokta var onu seninle paylasmak isterim, Discovery ler gercekten gorunum, fiyat, arazi performansı yonunden cok avantajlı optimum bir...

16. ufukesme

Off-Road Araçlarında İç Dizayn

Ynt: Off-Road Araçlarında İç Dizayn emeginize saglık serdar bey gercekten cok basarılı calısmalar bunlar belki bir gun antalyaya yolumuz duserse aracımı sizin yanınıza getirecegimden eminim :)
  17. ufukesme

Arazide Otomatik Vites Sorunu?

Ynt: Arazide Otomatik Vites Sorunu? arkadaslar bizde de L200 magnum var 2006 model otomatik vites ve aldıgımızdan beri cesitli arzi kosullarında kullandım aracı fakat sanzumandan kaynaklanan hicbir sorun olmadı aksine sizlerinde belirttigi gibi motorun gucunu lastiklere daha dengeli vermesi...
  18. ufukesme

Adana Off Road Grubu; Karaisalı - Belemedik Off Road Gezisi (05 Aralık 2010)

Ynt: Adana Off Road Grubu; Karaisalı - Belemedik Off Road Gezisi (05 Aralık 2010) arkadaslar emeginize saglık yine cok guzel bir geziye imza atmıssınız

19. ufukesme

Adana Defenderini Topluyor

Ynt: Adana Defenderini Topluyor :) :) :) :)
  20. ufukesme

Adana Defenderini Topluyor

Ynt: Adana Defenderini Topluyor aracınız hayırlı olsun, merakla takipteyiz aracınızı, kolay gelsin

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri