Arama sonuçlarınız

1. A

Aciil 2003 Suziki Vitara

Ynt: Aciil 2003 Suziki Vitara teşekkürler

2. A

Aciil 2003 Suziki Vitara

Arkadaşlar 2003 suziki vitara ön firen hortumlarını bulamadım aksrayda babam birkaç dükkan gezmiş bulamamış yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
  3. A

jimny 2005 ve elktronik arazili 2006 modeller

Ynt: jimny 2005 ve elktronik arazili 2006 modeller bilgilendirme için çok teşekkürler

4. A

jimny 2005 ve elktronik arazili 2006 modeller

Arkadaşlar daha önce belkide yazıldımı bilmiyorum ama 2005 ve yeni elektronik olan arazili jim niylerin farkı varmı yakıtta veya motor bakımından negibi farklarıvar. teşekkürler
  5. A

Tüm Kullanılmış Lada Niva'lar Bu Durumda mı.?

Ynt: Tüm Kullanılmış Lada Niva'lar Bu Durumda mı.? lada arazıde harıka bir araçtır ama kaporta kesinlik le yaramaz ve hemen pastutar ve şanzıman değirmen gibi öter yanındakının sesini duyamassın ve 100 km sürati geçemessin lada kullanan arkadaşlar gayet bu yazdıklarımı iyi bilirler.ben ce...

6. A

Unimog 406

Ynt: Unimog 406 araç harika olmuş iyi günlerde kullanın buradan araçta emeği geçen ustaları kutlarım.

7. A

Unimog 406

Ynt: Unimog 406 öncelikle bu araçta emeği geçen sanatkar ustalarımızı tebrik ederim discovery kanalda yayınlanan ve kamara hilelerinle 1 hafta içinde yaptıkları araçları ki yalan yapamazlar ağzımız açık seyrettiğimiz programları. resimlere tek tek bakarak yaşadım inanın bizim ustalarımızın da...
  8. A

Daihatsu Türkiye Pazarından Çekiliyor

Ynt: Daihatsu Türkiye Pazarından Çekiliyor http://www.milliyet.com.tr/yen-kurbani-daihatsu-turkiye-den-cekiliyor/ekonomi/haberdetay/15.01.2011/1339539/default.htm
  9. A

Daihatsu Türkiye Pazarından Çekiliyor

Arkadaşlar bugün okuduğum bir habere göre daihatsu türkiye pazarından çekiliyomuş çekilme 2013 yılında son bulucakmış yetkili firama 2013 yılınakadar satış ve sevis desteği sağlıcakmış bu haber dihatsu kullananları ve alacak olan arkadaşları nasıl etkiler bilemiyorum.2013 ten sonra kullanıcılar...

10. A

2006 L200 Magnum Yakıt Tüketimi

Ynt: 2006 L200 Magnum Yakıt Tüketimi kuzende 2009 L200 var 90-100 km sürati aşmadığı taktirde yakıt 6.8 7.5 civarı.saygılar.şunu söylemeden geçemiycem kopil aracın sınırlarını zorluyor tık yok ınanılcak şeydeğil. :)

11. A

Lada Nivam Sorunlarım

Ynt: Lada Nivam Sorunlarım Öncelikle hayırlı olsun gülele güle kullanın nivanızı şimdi yazcaklarıma lütfen kızmayın lada gercekten arazi için yaratılmıs bir araçtır asfalttan mıcırlı yola gir ses gelmez bende 95 modeli vardı lada nivayı bir alırken birde satarken sevinirsiniz tamirden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri