Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Karavan Bölümü Yeni Yönetim Yapılanması
Sevgili Cem kardeşim.
Bu güne kadar yapmış oldugun seviyeli moderatörlük için teşekkür ederim.Senin karavancılık için daha çok işler
yapacak kapasiten olduğunu biliyorum.Karavancılık seni bekliyor.Sen hakkını helal et.
UKKF Onursal...
Ynt: Gezenbilir Kanal B "Biz Bize" Programına Konuk Oluyor (15 Nisan 2010)
Sayın Yavuz Çelikel, ve müsaade ederse Sevgili kardeşim hatta kızım demek içimden gelen Sayın Zerrin Yiğiter in çalışmalarını sessizce takip ediyor ve çalışmalarına saygı
duyuyorum.İnsan bu kadar mı mütevazi olur?.Bu...
Ynt: Ege Bölgesi Karavan Dostları ile Buluşma Hazırlığı
Sayın orbay 74
ukkf org sitesine girin orada federasyona dahil derneklerimiz var göreceksiniz.Oralarda izmir derneğini de göreceksiniz .3 kişi değil 30 kişi dost gurubunuzu göreceksiniz,
Arzu ettikleriniz yanınızda da, görmeniz...
Ynt: Ege Bölgesi Karavan Dostları ile Buluşma Hazırlığı
Sayın derindeniz
çabanız 3-5 karavancı arkadaşla tanışmak bir araya gelmekmi?
Bu zaten şu anda çaba harcamanıza gerek olmadan karşınızda hazır ve nazır. KKD bunları zaten yapıyor amerikayı yeniden keşfetmeğe çalışmak neden ?
UKKF BŞK H:K
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
Sayın Rüzgar
UKKP den silinmiş hiçbir şey yok. Varsa lütfen açıklayın.Ben de merak ettim.Lütfen insanların sizi bu güne kadar gördükleri gibi olun.İnsanların imajlarının silinmesini
istemiyorum.Uydurmayın.Ne varsa yazın.Bende çıktılar...
Ynt: Tüm Kampçı - Karavancı Dostlar için Açık Davet
Sayın Yugun
yazılanları bir daha okudum.Benim sizin şahsınıza yazdığım hiçbir yazı yok.Bir başka arkadaşımıza hitaben yazmışım.Ve de genelleme yaparak kamp ve karavancılık hakkındaki
görüşlerimi belirtmişim. Bugun de aynı düşüncedeyim...
Ynt: Tüm Kampçı - Karavancı Dostlar için Açık Davet
'' Yoksa ukkf den tanınmak benim gibi birisinin haddine değil. Yanlış anlaşılmasın''
Sayın yugun bu ifadenizi anlayamadım. Lütfen açabilirmisiniz.Bir problem mi yaşadınız? Bilmek isterim.Sevgilerimle
Hayati Kaplan
Makedonya için oy kullanalım...
Sizden aşağıdaki linki olabildiğince çok kişiye
göndermenizi ve alıcılara "Is Macedonia
Hellenic?" sorusuna "NO" yanıtını
vermelerini rica etmeni önemle istirham ediyorum.
Zira dost ve kardeş Makedon toplumu Türk halkının
desteğine ihtiyaç duymaktadır...
Erhan Bey
siteyle ilgilenen arkadaşımız
Erdal Ötügen. 0533 261 61 28
erdal.otugen@ttmail.com Bir telefon veya e.mail le irtibat kurun aksaklığı hemen giderir.
Selam ve sevgiler.
Hayati Kaplan
Özdal Bey
Artık ,ukkf.org aktif olacak. Eski site bir müddet daha bilgi kaynagı olarak açık kalacak.Daha sonra başka bir site ye dönüştürülecek.
Selam ve sevgiler.
Hayati Kaplan
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
Mahmut Kardeşim
Hoşgeldin.Karavancılıga katkının, bu forumda da sürmesinden memnuniyet duyuyorum.İnşallah yakın da kitabını okuyarak,nüktelerine gülümseyecegiz.Seni
kutluyor,Yanaklarından öpüyorum.
Hayati Kaplan
Ynt: Semizkum Kamp Sahibi Merhum Okan Işın 'a Vefa Borcumuz
Sevgili arkadaşlar
Aranızdan hiçkimsenin,bilhasa yaybek kardeşimin gelemeyişine üzüldüm.İnşallah başka bir gün tanışırız.
Bizler gittik.Resim ve haber: gazetegez de yayınlandı oradan izleyebilirsiniz. Başka linkler de de var ama etik...
Mehmet Bey
az kaldı.Biraz daha sabır.Karavanınızla seyahatlere az kaldı.Aramıza katılıp seyahatler de bu hissiyatlarınız sohbet konularımız olacak.O günler yakın.
sevgiler sunuyorum.
Hayati Kaplan
Sevgili Yusuf Kardeşim
Gittigimiz yer bir kamping. Su,elektrik.wc,kapalı mekan,her şey mevcut.Yemeklerimizi kapalı mekanda kendi getirdiklerimizi yiyiyoruz.Mangal var,soba var.Bizler hep eşlerimiz
ve çocuklarımızla beraber...
Gelmek isteyen arkadaşlar ulaşım vs bilgiler
http://www.semizkummocamp.com/
Selam ve sevgiler.