Arama sonuçlarınız

1. D

Sıfır Marmot Wave IV

Hiç kullanmadığım Marmot Wawe IV uyku tulumumu satıyorum. Gittigidiyor linki http://urun.gittigidiyor.com/Marmot-Wave-IV-Uyku-Tulumu-Sifir_W0QQidZZ28359860 Ürünü İstanbul içi elden 150 liraya satabilirim. Sol ve Sağ fermuarlı olarak ikiside mevcuttur.

2. D

Sıfır - Etiketli Petzl Corax Kit Tırmanış Seti ve Petzl Willam Triact HMS Karabin

Arkadaşlar etiketleri üzerinde sıfır tırmanış malzemelerimi satıyorum. Petzl Corax kit Beden 1 (Corax alt koşum, Am'd vidalı karabin, Verso iniş aleti, Bandi toztorbası ve 25gr power crunch magnezyum tozu) ---- 170 TL...
  3. D

Outdoorworks Sitesinden Alışveriş

Ynt: Outdoorworks Sitesinden Alışveriş Valla süper:) Amerika'yı yeniden keşfetmek. Sierratrading internetteki en iyi 500 perakende satış yapan site arasına girmiş zaten.

4. D

Ynt: Outdoorworks Sitesinden Alışveriş prolite da sierra da 30 dolar kargo alıyor, diğer sitelerin çoğu 70 dolaralırken. arc tery, patagonia, mountain hardwear, mammut bazı softshelleri valla türkiye columbia softshell fiyatlarına geliyor:) süper siteler Var mı başka 30 dolar kargo alan...
  5. D

Ynt: Outdoorworks Sitesinden Alışveriş 75 dolar versen bile daha ucuza geliyor :) Türkiye fiyatlarında. The north face apex bionic 319 lira Türkiye fiyatı. Peşinde 275 olsun. Yurtdışı 129 dolar 70 kargo 200*1.5=250 hem bir sürü renk seçenekleri var, hem kredi kartı ile ödüyorsun. tabi arc teryx...

6. D

Softshell Ceket

Ynt: Softshell Ceket Bir de softshellde beden seçimi nasıl olmalıdır. Mesela bir içlik, orta incelekte bir polar ile üste oturmalı mıdır? Mont mu yoksa polar muamelesi mi yapmak lazım:) ?

7. D

Ynt: Outdoorworks Sitesinden Alışveriş Arkadaşlar ben biraz dolaştım yurtdışı outdoor sitelerini hiçbiri Türkiye'ye The north face göndermiyor. Gönderen bir site var mı bildiğiniz?
  8. D

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Anladım, teşekkur ederim. Leathermanı alacağım o zaman. Spyderco'ya hiç gerek yok.
  9. D

Leatherman Charge veya Wawe Deri Yedek Kılıf

Ynt: Leatherman Charge veya Wawe Deri Yedek Kılıf Ürün ile ilgili her şeye buradan bakabilirsiniz. http://urun.gittigidiyor.com/LEATHERMAN-WAVE-VEYA-CHARGE-DERI-YEDEK-KILIF_W0QQidZZ22699968 BOYUTLAR BOY:12 CM EN:5CM KALINLIK: LASTİKLİ OLDUĞU İÇİN ESNEMEKTEDİR. 2.5CM İLE 4 CM ARASI Fiyat:19.90

10. D

Softshell Ceket

Ynt: Softshell Ceket Arkadaşlar Millet'in W3 softshell nasıldır? Kullanan var mı hiç?

11. D

Ynt: Leatherman Charge veya Wawe Deri Yedek Kılıf Sadece kılıfı satıyorum. Çakıyı değil. Deri kılıf.
  12. D

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Arkadaşlar bu tür çakıların AVM girişlerinde falan sorun olabileceği yazılmış ki ben de yaşadım bunu. Şimdi ufak bir çok fonksiyonlu çakı taşıyorum sorun olmuyor. Benim öğrenmek istediğim forumda da bu konuda...

13. D

Leatherman İçin Tavsiye?

Ynt: Leatherman İçin Tavsiye? WD40 yağlayıcı olarak kullanmayın diyorlar ama, yağlayıcı etkisi az olduğu için çabuk geçebilirmiş?
  14. D

Leatherman İçin Tavsiye?

Ynt: Leatherman İçin Tavsiye? yağlama için de wd40 kullansak olur mu?
  15. D

Arkadaşlar 3 gün önce charge Tti çakım ile gelen deri kılıfı satıyorum hiç kullanmadım, daha 3 günlük olduğu için hiç bir problemi yok tabiki. Fiyat:20 liradır veya Yeni Kondıra kılıf+10 lira ile takas yapılabilir. En kısa zamanda Mecidiyeköy, Beşiktaş, Taksim'den alabilirsiniz. Veya...

16. D

İç Giyim

Ynt: İç giyim linkteki bilgileri de okudum. Sentetikte de koku yapma ihtimali var diyor, yün de geç kuruyor. En iyisi kaliteli bir sentetik içlik almak gibi duruyor. Marmot Longsleeve midweight crew fermuarlı almak daha iyi olur herhalde çok sıcak durumunda da fermuardan yararlanılabilir. Ben...
  17. D

İç Giyim

Ynt: İç giyim yün içlikleri pek sevmiyorum, termal olarak giydiklerinizden önerebileceğiniz marka var mı?
  18. D

İç Giyim

Arkadaş iç giyim olarak araştırma yapıyorum bir kaç gündür. The north face, marmot, millet gibi markaların üst olsun alt olsun 60 dan başlıyor fiyatları tek olarak. Bir de Kanyon ve Swat diye 2 tane türk üretici var bunların ürünleri takım 40 civarında. Bir de Wildlife, icetech, Spyder, Quechua...

19. D

Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Uyku Tulumu Seçimi marmot wawe 4 buldum 1-2 yerde bitmeden onu alıyım o zaman =)
  20. D

Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Uyku Tulumu Seçimi Arkadaşlar -5 -15 aralığında bir tane uyku tulumu almam gerekiyor. Kaz tüyü olmasına gerek yok =) Marmot wawe 4 uyku tulumunu alacaktım ama Marmot ve Mammut firmaların ürünleri artık ülkemizde pek satılmıyormuş galiba dağıtıcı firma yüzünden yani garanti sorun olabilir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri