Arama sonuçlarınız

1. AIR

omarkarachay

Ynt: omarkarachay Güzel kareler.. daha iyi bir makina ile ve biraz photoshop ile daha göze hitap eden kareler yakalanabilir.. elinize, emeğinize sağlık..

2. AIR

Kişisel Galeri (AIR)

Ynt: Kişisel Galeri (AIR) Bunlarda yeni düzenlediğim fotoğraflar arkadaşlar.. yorumlarınızı bekliyorum :)
  3. AIR

Mini Karadeniz Turu

Arkadaşlar merhaba; 26 Hazıran da Ev->Safranbolu->Azdavay->Kastamonu->İnebolu->Çatalzetin->Abana->Sinop->Cide->Kurcaşile->İnkumu->Amasra->Ev şeklinde motorlarla 7 günlük bir gezi planlıyoruz... Kamp malzemelerimiz Hazır bu rota çevresinde bize tavsiye edeceğiniz mutlaka görmelisin...

4. AIR

Başlangıç Motosikleti Tavsiyesi

derby lere bizde bakmıştık ancak yedek parçasında ciddi sorunlar olduğunu ve bir sinyalinin 35€ olduğunu söylediler.. bilmem doğrumudur..
  5. AIR

Kurye motoru olmamasına dikkat etmelisin.. Motoru bakmaya Bir bilenle gidebilme ihtimaliniz varsa çok iyi olur.. yada 3üne 5ine bakmadan tanıdık bildik bir motor almanız daha çok menfaatinizedir.. Tüm bu imkanlar yok ise kendinize güveneceksiniz.. Genelde kilometre yapmış motorlar kendilerini...

6. AIR

Zongshen ZS 200 Alınır mı?

Ynt: Zongshen ZS 200 Alınır mı? XL200 oldukça uygun.. Bende tavsiye edebilirim.. Çin işine Sakın girme.. motordan soğursun..

7. AIR

Honda Cbf150 Parçası uygun 2.eli peynir ekmek gibi giden oldukça seri bir motordur.. tavsiye olunur.. ayrıca biraz dikkat çekmek ama aynı özelliklerde başka bir motora binmek istersen Yamaha XT 125R veya Yamaha XT125X de şiddetle tavsiye ederim..
  8. AIR

Yamaha XT 660R

Ynt: Yamaha XT 660R Erki bir başlık ama bende xt660 kullanıcısı olarak görüşlerimi bildirmek istiyorum; Parçası ucuz, Performansı Harika tam bir Tork Canavarı, Titresim gidonda 140 dan sonra oluyor.. rahatsız etmiyor, konforlu, tek derdi rüzgar.. onuda 100Tl lik bir cam ile çözebilirsiniz...
  9. AIR

Neden Enduro?

Ynt: Neden Enduro? Bu makaleye enduro Motosiklet kullanmış kimse itiraz edemez :)

10. AIR

Kişisel Galeri (AIR)

Ynt: Kişisel Galeri (AIR) Yorum yazdığınız için teşekkürler :)

11. AIR

Kişisel Galeri (AIR)

12. AIR

Neden Enduro?

Ynt: Neden Enduro? Darıca eskisara çok yakın.. uzak değil.. ve dediğim gibi çok kazı çalışması yapıyorlar görsel açıdan kötü durumda..

13. AIR

Neden Enduro?

Ynt: Neden Enduro? Özellikli şu sıralar çok fazla kazı çalışması yaptılar.. Eskisar yerine Darıca'yı şiddetle tavsiye ederim.. ;)
  14. AIR

Neden Enduro?

Ynt: Neden Enduro? gezent-i ilgi ve anlayışınıza çok teşekkürler.. Aranızda olmaktan onur duydum.. inşallah sizin gibi değerli üyelerle de yüz yüze tanışabiliriz.. Saygılar..
  15. AIR

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba Ben Veysel Kocaeli / Gebze'den.. Bilişim Sektöründe Çalışıyorum.. Fotoğraf Motosiklet Basketbol Müzik ve Gezi Hobilerim, Panasonic DMC TZ5 makinam ile Honda CBF 150 'in sırtında gezmekten ve bolbol foto çekmekten büyük keyif alırım...

16. AIR

Neden Enduro?

Ynt: Neden Enduro? Yazınızı Çok Beğendim Başka Bir Motosiklet sitesinde alıntıdır diye belirterek kullanabilir miyim? PrometheusTR

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,965
Kaydolan Son Üyemiz
adilomim

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR