Arama sonuçlarınız

1. N

Buda Benim Vx 100'üm

Ynt: Buda Benim Vx 100'üm Sağol Serkan... İzmir'deyim, görüşelim bir ara!

2. N

Buda Benim Vx 100'üm

Ynt: Buda Benim Vx 100'üm Mustafa Bey hayırlı olsun... Darısı başımıza :)
  3. N

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Sedat Bey, dün geceki mesajlardan kaldı aklımda tabii, pardon :) LR yurtdışında ve şirkete ait. Burada binek kullanıyorum (şimdilik :) ).

4. N

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Sedat Bey Murat Balsarı akrabam olur, eşi de üniversiteden arkadaşım. Şu 3 milyonluk İzmir'in ne kadar küçük olduğunun bir kanıtı daha. :) Madem yeni aldınız vx100'ü, tecrübeleriniz tazedir. Paylaşırsanız çok sevinirim. Tuğsan Bey, diğer başlık ve...
  5. N

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Antalya'lı ve İzmir'li üyelerden cevap bekliyeyim biraz. Bu arada ikinci mesajdaki linkleri okuyorum, teşekkür ederim. İyi geceler :)

6. N

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Sedat Bey teşekkürler :) Ben de zaten linkini verdiğiniz başlıkları okuyunca VX100' e sabitlendim. Forumda da örnekleri olduğu gibi, ben de yurt dışında çalışan ve iş gereği çeşitli 4x4 ları kullananlardanım. Unutamadığım iki araç '94 Bronco ve '00 Land...

7. N

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Okumaya devam ediyorum, teşekkürler... Bir başlık açayım, belki zaman ayırıp yorum yapar diğer üyeler.
  8. N

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Hepinize selamlar, Toyota LC bölümünü google'dan dün buldum, hala okumaya devam ediyorum. Tahmin edersiniz ki bitirmek zor. Zaten bitmesin de, çok keyifli ve seviyeli. Google'daki arama sebep bu aralar bir 4x4 almak istemem. Forumu okuyarak dersime çalışmaya...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,974
Kayıtlı Üye Sayımız
166,726
Kaydolan Son Üyemiz
Midre

Çevrimiçi üyeler

Geri