Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir'in Dört Ayaklı Üyeleri !..
OPTIMA iz GRATSIANO (Diva)....
(2011 istanbul CAC: VP, Best Puppy... 2011 İzmir CAC: Exc-1 JCAC... 2011 İzmir CACIB: Exc-1 JCACIB... 2012 Antalya CAC: Exc-1 JCAC... ve dahası :) )
Babası: 2006 dünya şampiyonu Tahi Reme Gerett (IPO-3, HD-A, ZTP V1A)...
Ynt: YENİ NESİL MOTORLARIN(ELETRONİKVE/VEYA BEYİNLİ) DİĞER ARAÇLARA TAKILABİLMESİ..??
3.1 TDI -- 3.0 V6 güncel kasa G.C motor değişimi???
altyapısı sağlam olan fakat buna karşın motoru bitmiş bir 2000 model 3.1 TDI jeep WJ'miz olsa ve bu motoru güncel 3.0 V6 CRD ile değiştirmek...
Ynt: The Dobermann Club of Turkey ''Turkey Club Championship''
1/2 Ekim İzmir'de düzenlenen uluslararası yarışmada ''BEST PUPPY'' olduğumuz görüntüler...
herkese selamlar. bu haftasonu antalya'da bulunan orfe at çiftliğinin ev sahipliğinde ilk klup şampiyonamızı yapıyoruz. hakem olarak bizleri dünyanın en ünlü 3 hakeminden biri olan Erika Szokol şereflendirecektir. çok kaliteli bir mekanda, ailesi ile beraber çok çok iyi vakit geçirmek isteyen...
Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi
özür dilerim ama ben de fikrimi söylemek istedim. bence kupanın rengine boyamaktansa kromlamak çok daha kaliteli gösterir...
Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi
henüz çok yeniyim aranızda. merak ettiğim konuyu sizinle paylaşmak istedim. eğer daha evvel topik açılmışsa da özür dilerim herkesten...
bildiğim kadarıyla motor değişim mevzuatı bu gibi uygulamalara izin vermiyor. nasıl otoyola çıkartabileceksiniz bu...