Arama sonuçlarınız

1. A

Daihatsu Feroza Sıfır yada İkinci El Karbüratör..

Ynt: Daihatsu Feroza Sıfır yada İkinci El Karbüratör.. bilgileriniz için çok tşk ederim.. arkadaşlara ulaşıp sorunumu anlatacagım inş bi çaresini buluruz..

2. A

Ynt: Daihatsu Feroza Sıfır yada İkinci El Karbüratör.. hayır maalesef çözemedim halen daha :(
  3. A

Daihatsu Feroza Parça Arıyorum..

Ynt: Daihatsu Feroza Parça Arıyorum.. yardımlarınız için gerçekten çok çok teşekkürler..

4. A

Ynt: Daihatsu Feroza Parça Arıyorum.. yardımınız için teşekkürler.. İlk resimdeki göstermek istedigim parça ise ön gögüsün en sagında havalandırma yeri var o parca eksik arabamda sanırım petek gibi bir plastik parca o parcayı da servisten temin edebilirim herhalde..
  5. A

Ynt: Daihatsu Feroza Parça Arıyorum.. bende sorunsuz gözüküyor resimler :S

6. A

Ynt: Daihatsu Feroza Parça Arıyorum.. 2. resimde gösterdigim kapı kolu değil onun dışındaki muhafaza plastik yatak umarım bu aradıgım parcaları bulurum..

7. A

Slmlar tekrar uzun bi ara nete ara vermiştim ama tekrar döndüm arabamda sanayiden çok şükür çıktı sadece boya, depriyaj ayarı, camlara flim ve son olarakta yan ve öne korkuluk demirlerinin takılması kaldı.. Arabam sanayide iken yapılırken bu aradıgım parcalar hasar görmüş tabi buda içimi bi...
  8. A

Ynt: Daihatsu Feroza Sıfır yada İkinci El Karbüratör.. teşekkür ederim yardımların için araştıracam umarım bulurum..
  9. A

Selamlar herkeze.. 2 hafta önce istanbuldan getirdigim ferozamı gecen hafta çarşamba günü sanayiye kattım orası burası derken tüp kazanı eski idi onu değiştirdim arka çamurluk içlerinde ufak tefek çürükleri yaptırttım motor üst kapak contası yandıgı için yağ atar durumda idi üst kapak contasını...

10. A

Daihatsu Diff Lock

Ynt: Daihatsu Diff Lock Hoşbuldum teşekkür ederim gercekten güzel bi arac.. Konuyu açarak anlattıgınız için ayrıca teşekkür ederim artık sizlerden birşeyler ögrenecegim arabanın tam halini huyunu suyunu ögrenesiye kadr :) Saygılarla..

11. A

Daihatsu Diff Lock

Ynt: Daihatsu Diff Lock herkeze meraba. aranıza yeni katıldım yaptıklarınız oldukca güzel.. herkezin emegine saglık sitenizde güzel.. bende av hastalıgı oldugu için jip almayı düşündüm suzuki ve cj ye baktım ama hiç biri benim isteklerimi karsılayacak durumda deildi bende bunun üzerine...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri