Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi
Sayın Betelguz madem başa döndük, daha öncede söylediğim gibi sistemin denenerek somut sonuçların ortaya çıkması için 1993 karbüratörlü lada nivamı emrinize vermek istiyorum . Bunca zamandır sadece cekle, cakla hiçbir bilimsel sonuç vermeden ürününüzü...
Haydi sil baştan. Adams Family gibi yeniden başlıyoruz herhalde. Herkeze kolay gelsin, herkeze selamlar. Gazamız mübarek ola.
Ynt: Lada Niva'ya Tempra 2.0 16V Motor?
Fiat 2000 TC motor nivaya takılırken özellikle karterde büyük değişiklik yapmak gerekiyor.Bu değişiklik özellikle yağ pompasında büyük sorun çıkartıyor. Ayrıca motorun triger kayışlı olmasıda özellikle arazi kullanımı ve zorlamalarda sıyırma riskini...
Ynt: YARDIM! 90 Model niva ile (90.000km de) K.Maraştan İstanbula gelebilirmiyim?7
Beyler Nivayı bu kadar aşağılamayın, bakımlı olduktan sonra dünya turuna bile çıkabilirsiniz.Niva hiçbir zaman yarış atı olmamıştır ancak kaplumbağa tavşan misali birçoklarının gidemediği, giremediği yerlerden...
Ynt: diferensiyal alacağım yardım lütfen
Yavuz Bey komple defransiyel aldığınızda mutlaka iyi bir defransiyelcide ayarlarını tekrar yaptırın. Nedeni komple defransiyellerde fabrikasyon ayara güvenmemek gerekiyor.Saygılarımla.
Ynt: Azerbeycan Bakü'den yedek parça temini
Kerem Bey teşekkür ederim. Özellikle Rusyada satılan parçalardan bulma veya getirtme olanağı olabilirmi? Gerçi Telman Ustanın kardeşinin telefonunu alacağım. Muhtemelen faydası olacaktır. Saygılarımla.
Azerbaycan Baküden niva parçaları temin edilebilirmi? 2 gün sonra Baküye bir seyahatim olacak özellikle krank ve devirli eksantirik bulabileceğim yerler konusunda yardımlarınızı beklerim. Saygılarımla.
Lada Niva av ve doğa gezileriniz için gayet yeterli bir araçtır. Şayet ava ordu halinde gitmeyecekseniz rahatça sığabilir, her yerede ulaşabilirsiniz. Saygılarımla.
Değerli Gezenbilir üyeleri Niva için tam takım Monreo adventure veya Koni (sertlik ayarlı) amortisör arıyorum. Bilgisi veya bir yerde görmüşlüğü olanların yardımlarını beklerim. Saygılarımla. A. Ziya AKALIN
Ynt: Yeni Yılımız Kutlu Olsun
Tüm Gezenbilir üyelerinin yeni yıllarını kutlar 2012 nin hepimize sağlık, mutluluk, barış ve bol para getirmesini dilerim. Saygılarımla. A. Ziya Akalın.
Rezaletin dik alası. Bu kadar kıvırtma, bu kadar insanları bilgisizlikle suçlama, bu kadar üç kağıtçılık işte sn betulgazın gerçek yüzü. Yanlışım varsa lütfen düzeltiniz. Saygılarımla.