Arama sonuçlarınız

1. zoti

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Sayın Betelguz madem başa döndük, daha öncede söylediğim gibi sistemin denenerek somut sonuçların ortaya çıkması için 1993 karbüratörlü lada nivamı emrinize vermek istiyorum . Bunca zamandır sadece cekle, cakla hiçbir bilimsel sonuç vermeden ürününüzü...

2. zoti

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Haydi sil baştan. Adams Family gibi yeniden başlıyoruz herhalde. Herkeze kolay gelsin, herkeze selamlar. Gazamız mübarek ola.
  3. zoti

Lada Niva'ya Tempra 2.0 16V Motor?

Ynt: Lada Niva'ya Tempra 2.0 16V Motor? Fiat 2000 TC motor nivaya takılırken özellikle karterde büyük değişiklik yapmak gerekiyor.Bu değişiklik özellikle yağ pompasında büyük sorun çıkartıyor. Ayrıca motorun triger kayışlı olmasıda özellikle arazi kullanımı ve zorlamalarda sıyırma riskini...

4. zoti

YARDIM! 90 Model niva ile (90.000km de) K.Maraştan İstanbula gelebilirmiyim?7

Ynt: YARDIM! 90 Model niva ile (90.000km de) K.Maraştan İstanbula gelebilirmiyim?7 Beyler Nivayı bu kadar aşağılamayın, bakımlı olduktan sonra dünya turuna bile çıkabilirsiniz.Niva hiçbir zaman yarış atı olmamıştır ancak kaplumbağa tavşan misali birçoklarının gidemediği, giremediği yerlerden...
  5. zoti

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Kürşat Bey emeğinize, elinize, sabrınıza sağlık. Güzel günlerde sağlıkla kullanmanız dileklerimle. A. Ziya Akalın

6. zoti

diferensiyal alacağım yardım lütfen

Ynt: diferensiyal alacağım yardım lütfen Yavuz Bey komple defransiyel aldığınızda mutlaka iyi bir defransiyelcide ayarlarını tekrar yaptırın. Nedeni komple defransiyellerde fabrikasyon ayara güvenmemek gerekiyor.Saygılarımla.

7. zoti

Azerbeycan Bakü'den yedek parça temini

Ynt: Azerbeycan Bakü'den yedek parça temini Kerem Bey teşekkür ederim. Özellikle Rusyada satılan parçalardan bulma veya getirtme olanağı olabilirmi? Gerçi Telman Ustanın kardeşinin telefonunu alacağım. Muhtemelen faydası olacaktır. Saygılarımla.
  8. zoti

Azerbeycan Bakü'den yedek parça temini

Azerbaycan Baküden niva parçaları temin edilebilirmi? 2 gün sonra Baküye bir seyahatim olacak özellikle krank ve devirli eksantirik bulabileceğim yerler konusunda yardımlarınızı beklerim. Saygılarımla.
  9. zoti

Av ve Doğada Lada Yeterli Olur mu?

Lada Niva av ve doğa gezileriniz için gayet yeterli bir araçtır. Şayet ava ordu halinde gitmeyecekseniz rahatça sığabilir, her yerede ulaşabilirsiniz. Saygılarımla.

10. zoti

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Aiozanoi Antik Kenti olmasın?

11. zoti

Midland 1001z Cb Telsiz

Ynt: Midland 1001z Cb Telsiz Teşekkürlerimle. İyi çalışmalar.
  12. zoti

Midland 1001z Cb Telsiz

Ynt: Midland 1001z Cb Telsiz Telsizde FM kanal varmıdır?

13. zoti

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Efes??? Yada Sardes?
  14. zoti

Propan bütan kartuş

Ynt: Propan bütan kartuş İyi akşamlar. Uçağa kesinlikle bütan propan kartuşları almazlar.Bence niyet bile etmeyiniz. Saygılarımla.
  15. zoti

Lada niva için Monroe Adventure amortisör arıyorum.

Değerli Gezenbilir üyeleri Niva için tam takım Monreo adventure veya Koni (sertlik ayarlı) amortisör arıyorum. Bilgisi veya bir yerde görmüşlüğü olanların yardımlarını beklerim. Saygılarımla. A. Ziya AKALIN

16. zoti

1:30 dakikada Hmmerin motorunu sökp takıyorlar

Ynt: 1:30 dakikada Hmmerin motorunu sökp takıyorlar Ekipmanlar ve atölye muhteşem.
  17. zoti

Roll Cage Teknik bilgi

Ynt: Roll Cage Teknik bilgi Takip etmekte fayda var.Roll barlı araçla devrilen biri olarak (rallide) nasıl hayat kurtardığını iyi bilirim.
  18. zoti

Yeni Yılımız Kutlu Olsun

Ynt: Yeni Yılımız Kutlu Olsun Tüm Gezenbilir üyelerinin yeni yıllarını kutlar 2012 nin hepimize sağlık, mutluluk, barış ve bol para getirmesini dilerim. Saygılarımla. A. Ziya Akalın.

19. zoti

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Rezaletin dik alası. Bu kadar kıvırtma, bu kadar insanları bilgisizlikle suçlama, bu kadar üç kağıtçılık işte sn betulgazın gerçek yüzü. Yanlışım varsa lütfen düzeltiniz. Saygılarımla.
  20. zoti

günün fıkrası "ağustos böceği ve karınca"

Ynt: günün fıkrası "ağustos böceği ve karınca" Muhteşem anlatım, hiç birşey bu kadar cuk oturmaz!!!!!!!!!!!

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.