Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010)
resimler harika
gezi düper olmuş
gezi süper olmuş hernekadar bedenimiz olmasada rumuhuz sizinleydi
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
çok rahat çıkar istanbuldan 2 tane lada kamplı gelmişlerdi ; birde aile vardı subaru ile gelmişler.oda biz şaşırttı adam asfalt lastiği ile çıkmış.
sinancım yürümek seni bozar biliyorum .4x4 'ten gayrısı sana gelmez. o nedenle haber vermedim.madem öyle birdahaki tırmanışa senide alırım.
herkese selamlar; dün izmirden gelen salih bey'i ve hakan beyi tanımadığım için kalmalarında fazla ısrarcı olamadım.inşallah tanıştığımızda daha farklı olacaktır.
Ynt: Sakarya Grubu Tanışma Etkinliği; Serdivan - Kırantepe (27 Aralık 2009)
sinan kardeş duyarlılığın için teşekkür ederim.etkinliğie katılamadım ama gönlüm sizileydi.
Ynt: Sakarya Grubu Tanışma Etkinliği; Serdivan - Kırantepe (27 Aralık 2009)
serkan bey katılım bukadar kısa bir zaman için çok iyi olmuş.ben Babamın rahatsızlığı nedeniyle katılamadım.inşallah başka organizasyonda birarda oluruz.
Ynt: Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Oyunları (23 - 25 Ekim 2009)
erciova off road oyunları havanında güzelliği ile birleşince çok keyifli idi motocross çu arkadaşlara ayrıca teşekkür ediyorum.ortama muazzam renk kattılar.