Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Motorun Emdigi Havadaki Oksijen Oranını Nasıl Arttırabilirim?
Ali bey merhaba ;
Bahsettiğiniz sistemle ilgili kış aylarında motora sıcak hava sağlamak amacı ile artık bazı motorların emme manifoldu üzeride brülör denilen ve motorun yakınıtı kullanarak havayı ısıtan bir sistem...
Ynt: Motorun Emdigi Havadaki Oksijen Oranını Nasıl Arttırabilirim?
Bu konuyu bende Ankara'da Başkent üniversitesinde denenmiş bir deney olarak duydum hatta bunun yerine 200 barlık oksijen tüpü ile denendiğinde araca sadece 10 dakikalığına fazla oksijen sağladığı için su ile yapılan deney...
Ynt: Yeni Bir Yakıt Sistemi; Sıvı Püskürtmeli LPG (Vialle LPI)
Merhabalar ;
Gördüğüm kadarı ile sistemin sadece fiyatı nasıl montaj yapıldığı ve hangi araçlara takıldığı hakkında hararetli bir konu var :) Madem öyle bende birkaç soru sorayım bu işi yapan ve bilen ustalarımıza ...
1_Sıvı...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Selam dostlar ;
İşlerimin yoğunluğu sebebiyle uzun bir süre aranızda olamadım , işlerim hala yoğun :) ama vakit buldukça aranızda olmaya çalışacağım . Aramıza katılan tüm arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum .
Bu arada unutmadan 3-5 Temmuz tarihleri arasında...
Ynt: Dizel Araç İçin Yağ Seçimi
Açıkcası ben rastlamadım ve duymadım . Herhangi bir sanayiden yada dükkandan yağ almaktansa tanınmış benzin istasyonlarından yağ almanızı öneririm .
Opet , Shell yada BP Türkiye'nin en büyük akaryakıt ve lpg firmaları bildiğim kadarıyla.
Saygılar.
Ynt: Motor Yağı Katkı Maddesi Kullanmalı mıyım?
Merhaba ;
Veli bey , kullanacağınız yağ bor katkısı kullanımı gerektirmeyen bir yağdır fakat diğer markaların içerikleri farklı olduğu için bazı yağ markalarında bor katkısının inanılmaz faydaları vardır doğru . Ülkamiz şartlarında araçlara...
Merhaba ;
Uzun zamandır işlerimin yoğunluğu yüzünden siteyi takip edemedim fakat geç olsa da bildiğim şeyleri sizinle paylaşayım sorunuza karşılık :)
Şuan Türkiye sınırları içerisinde sahtesi olmayan bir araba parçası yok ve biz bunlara yan sanayi diyoruz :)...
Aramıza katılan tüm arkadaşlar , abiler ,kardeşler ;)
Hoşgeldiniz...
Faydalı ve eğlenceli vakit gerçireceğinizi umuyorum...
Selamlar ;
Yağ firmalarının en eskisi olarak bilinen castrol markasını öneririm , fakat son zamanlarda opet yağlarının da etkili biçimde kullanıcısı arttı siz yine de daha fazla bilgiedinin ve nokta atışı yapın derim ;)
Ynt: Eksoz Katalizörü
Işığın tekrar yanması yukarıda sensörle ilgili belirttiğim sorunlar olabilir .
Veya son olarak sensörün kalibrasyonunun bozulmuş olma ihtimalinide düşünerek aracın beynine bağlanıp kontrol ettirmenizi öneririm .
Bir büyüğümüz şöyle demiş ;
Ucuz mal alacak kadar zengin...
Ynt: Yağmurun Sesini Dinleyin
Mustafa abi paylaşım için teşekkürler , gerçekten muhteşem bir çalışma olmuş altuğ arkadaşında dediği gibi gözlerini kapatınca gerçek yağıştan bir farkı yok fakat toprak kokusu önemli bir faktör :) keşke salona biraz ıslak toprak serpselermiş :)
Ynt: Müzik Yapmak İsteyen Var mı?
Selam olsun abilerimize ve kardeşlerimize ;
Ben kendimi bildim bileli müzk dinler ve enstrüman çalarım :) 20 yıldan fazla süredir Bağlama çalıyorum ve birazda klasik gitar :) fakat gitarda çok iyi değilim hatta beceriksizim diyebiliriz :) fakat bağlamada...
Ne diyebilirim ki abicim :)
Sen olmasaydın eminim bu kadar güzel bir platformda bu güzen insanların ve engin bilgilerini paylaştığı ortamda şuan ben olmazdım ve bu benim için büyük bir kayıp olurdu sanırım bu arada övgülerin için teşekkürler . Firma...