Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri
benim cj lere cok buyuk bi ılgım var ve bılıyorum bu bir hastalık yakında ihale varsa veya ucuza alabılecegım bir cj varsa bana yardımcı olabılırmısınız kendım baştan nyaratmak ıstıyorum arabamı.....
Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri
benim cj lere cok buyuk bi ılgım var ve bılıyorum bu bir hastalık yakında ihale varsa veya ucuza alabılecegım bir cj varsa bana yardımcı olabılırmısınız kendım baştan nyaratmak ıstıyorum arabamı.....
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
bendekı 74 :D da bu defender cj lerden dahamı ıyı kı eskıden cj ler el ustundeydı gercı hala hastaları avr benım gıbı
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
nedir bu defender sevgisi yhaa ben elımdekını satmaya çalısıyorum sız almaya ustelık benımkı her şeyı ile orjinal ingiliz
Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları
Motorm4x Offroad Extreme oynarken hata msj gelıyor ve gondermeye tıklayınca oun kapanıyor nedenı nedır arkadaslarr
Ynt: Troff...Trabzon Haçkalı Baba Yaylası Karla Kaplı Yollarda (31 Ocak 2010)
:o :o :o :o tek kelımeyle super gezı olmuşş cj5 ler dikkat çekiyor gerçekten cok şey kaçırmışız yhaa :-[ :-[ :-[
Ynt: Trabzon Off-Road Kulübü Sonunda İlk Adımını Attı; Balıklı Yaylası Tanışma Gezisi
ne demek seve seve artık ordan sureklı takıp ıcerısınde oluruz cok ıı oldu
Ynt: Diferansiyel Kilidi
ben land ımın defransıyel ını kılıtlı yapmak ıstıorum nerden bulabılırım ve fıyatı nekadardır yardım edersenız sevınırım tesekkurler
Ynt: Trabzon Off-Road Kulübü Sonunda İlk Adımını Attı; Balıklı Yaylası Tanışma Gezisi
arkadaaslar bir sonrakı gezi nezamn ??? bilgi verirseniz sevinirim saygılarr :o
trabzon gibi bir yerde geç kurulmuş bir offroad klubu ama geç olsun güç olmasın dımı 8)
hayırlı olsun tekrar