Arama sonuçlarınız

1. O

Pajero Pathfınder Hangisini Tercih Edersiniz.

İyi aksamlar, nissan pathfinder r 51 kullaniyorum. İnanilmazda memnunum, aracin bulunup, bulunamamasi anlamsiz bir tartisma konusu. Clio almiyoruz... Nissan pThfindet usa pazari için uretilen bir araba, Tiurkiye de onunu Navara kesmistir.. Kimse ayni gorunumu varken 3 kati fiyat verip...

2. O

2.6 Motor Km de O,25 Kr

Ynt: 2.6 Motor Km de O,25 Kr 93-96 arası 2.6 3k temiz pajero arıyorum :D Galiba son liman bu olacak, bildiğiniz temiz araç varsa önerilerinizi bekliyorum...
  3. O

2.6 Motor Km de O,25 Kr

Ynt: 2.6 Motor Km de O,25 Kr Aslında 2.6 3 kapı yeterli olur gibi geliyor bana, çok ağır off road düşünmüyorum, ama tabiki aracın 15-17k gibi bir fiyata bulunması lazım, yoksa dediğim gibi 20-25 k'ya disco tdi daha mantıklı olur. Düşünsenize arada hem model hemde konfor farkı(emin değilim)...

4. O

2.6 Motor Km de O,25 Kr

Ynt: 2.6 Motor Km de O,25 Kr ??? ??? ??? Zaten kafam çok karışmıştı, şimdi iyici iş içinden çıkılmaz hal aldı. Aslında uzun zamandır disco bakıyorum, V8 hem vergisi yüksek hemde tüpte 45-50 krş yakıyor o kesin. 2.5 tdi baktım temizini bulmak zor birde bakım masrafları çok ağır deniyor, oda...
  5. O

2.6 Motor Km de O,25 Kr

Ynt: 2.6 Motor Km de O,25 Kr Bu tüketim değerleri benzindemi , tüptemi acaba?

6. O

Suzukimi Aldım ve Değişim İçin Startı Verdim...

Ynt: Suzukimi Aldım ve Değişim İçin Startı Verdim... kullandığınız getler ile kaç inç yüselttiniz acaba? lastikler aracı zaten 2" yükseltiyor bu durumda getler 1"'mi?

7. O

Suzuki JLX Kasalara 2'' ve 3'' Yükseltme Kitleri

Ynt: Suzuki JLX Kasalara 2'' ve 3'' Yükseltme Kitleri Aslında karar vermek için önce araç işini halletmem gerekecek :) ilgilendiğim bir kaç araç var bir iki haftaya netleşecek....Anlıyacağınız biraz tez canlı davrandım ve modifikasyon için yükseltmeyle başlamaya karar verdim..Arazide ağır off...
  8. O

Suzuki JLX Kasalara 2'' ve 3'' Yükseltme Kitleri

Ynt: Suzuki JLX Kasalara 2'' ve 3'' Yükseltme Kitleri Merhaba Ahmet bey, 30x9.5 R15 lastik için 2" yükseltme yeterlimidir? Eğer yeterliyse fiyat verebilirmisiniz?Ayrıca 2" yükseltme için difransiyelle oynamaya gerek varmı... selamlar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,962
Kayıtlı Üye Sayımız
166,720
Kaydolan Son Üyemiz
Serhat YILDIRIM

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR