Arama sonuçlarınız

1. O

Grand Cherokee 3.1 Tdi

Ynt: Grand Cherokee 3.1 Tdi Aslında teknik olarak bakıldığında CRD vb diye adlandırılan common rail dizel yeni nesil dizel motorların ömürleri turbo dizellere göre daha kısadır.Common Rail dizel motorlar daha devirli ve daha yüksek sıkıştırma oranına saip olduklarıo için daha çabuk...

2. O

Discovery TD5 İçin Acil Yardım !

Ynt: Discovery TD5 İçin Acil Yardım ! Tüm hepsi bir maliyet aslında bu hoby için bunları göz önüne almak gerekli.
  3. O

Ynt: Discovery TD5 İçin Acil Yardım ! teşekkürler.

4. O

Ynt: Discovery TD5 İçin Acil Yardım ! açıkcası şuan şuan çok iyi arazi araçları dediğimiz araçlar o yıllarda 10 yaşındakilere göre daha fazla teferruata daha karışık aksamlara sahiplerdi fakat şimdi o araçlardan herkez övgüyle söz ediyor bu ikilemde kalıyorum
  5. O

Ynt: Discovery TD5 İçin Acil Yardım ! Ozaman bütün yeni güncel motor taşıyan jeep lerden kaçınmakmı gerekli şuan kullanılan 9-10 yaşındaki araçlarda o yıllarda yeni teknolojilere sahip değillermiydi sizce ?

6. O

Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım

Ynt: Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım Süper çalışma insan bir şeylere emek harcadımı kullanırken aldığı tad daha başka olur...

7. O

Ynt: Discovery TD5 İçin Acil Yardım ! Jeep n yeni teknoloji comon rail dizel motoru var Discovery ise CRD motora discovery 3 te kullanıyor Discovery 2 ler de bu teknoloji yok.Bir tek bu düşündürüyor beni?
  8. O

Ynt: Discovery TD5 İçin Acil Yardım ! Teşekkürler.TD5 inizin yakıtı nasıl acaba bilgi verebilirmisiniz?
  9. O

Ynt: Discovery TD5 İçin Acil Yardım ! Jeep lerin dizel motorları daha güncel teknolojik ama discovery nin görüntüsü tam bir arazi aracı.İkisi arasında gidip geliyorum.Hala karar veremedim

10. O

Jeep Cherokee mi ?Grand Cherokee mi?

Ynt: Jeep Cherokee mi ?Grand Cherokee mi? 3.1 2.7 ler arasındada ciddi fiyat farkı var.Buna değermi acaba?

11. O

Landrover Discovery II TD5 2001 model (Yeni ve Eski Haliyle )

Ynt: Landrover Discovery II TD5 2001 model (Yeni ve Eski Haliyle ) MÜKEMMEL
  12. O

Ynt: Discovery TD5 İçin Acil Yardım ! Bencede haklısınız fakat daha teknolojik güncel ve güçlü bir motoru var.Bu konuda fikirleriniz nedir.

13. O

Ynt: Discovery TD5 İçin Acil Yardım ! Buda 2002 imiş ben yalnış yazmışım?Birde Jeep wj lerle ilgili fikriniz nedir öğrenebilirmiyim?
  14. O

Ynt: Jeep Cherokee mi ?Grand Cherokee mi? Bu isten hiç anlmayan biri olarak yeni araştırmaya başlayan biri olarak dün .3.1 2000 model bir wj ye baktım 2005 de kj ye kj daha 70 binde tertemizdi.Sizden öğrendiğim wj nin araiye daha yakın olduğu ama araçların görünüşünde kj sanki arazi içinmiş...
  15. O

Ynt: Jeep Cherokee mi ?Grand Cherokee mi? Teşekküler.Ciddi modifikasyon dediğinizin tutarı ne olur?

16. O

Ynt: Discovery TD5 İçin Acil Yardım ! 49500 istyorlar aracın link i burada http://www.sahibinden.com/orjinal_73_000_km_-17WQQaXQQ13716053WQQpXQQdisplayitem Birde buna fazla modifikasyon yapmadan arazide kullanabilirmiyim acaba?
  17. O

Selam Arkadaşlar iki araç arasında kararsız kaldım.2.7 cdr Grand cherokee mi almak mantıklı yoksa 2.8 CRD Cherokee mi?Fiyatları birbirine yakın arazi perfonsmanı ve şanzımanlarının arasında ne farklar var acaba?2002 ve 2006 arasındaki araçlara bakıyorum.
  18. O

Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım

Ynt: Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım Bu Yaptığınız çalışma insan üstü bir şey Tamamıyla bir sanat Tebrik ederim içindeki tüm fonksiyonları kullanılabilinir yaptınızmı acaba?Teyp,Koltuk vb ayar düğmeleri...

19. O

Ynt: Discovery TD5 İçin Acil Yardım ! Selamlar bende discovery2 bir landrover almayı düşünüyorum açıklamalarınız çok bilgilendirdi.Bir tane 2002 model 70 binde araç buldum ama kafamda soru işaretleri oluştu alan neden bukadar senede 70000 km geçememiş üstelik dizel.bende 2008 focus var şuan km...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri