Arama sonuçlarınız

1. B

Kaç Kişi "Kia" Kullanıyor?

Ynt: Kaç Kişi "Kia" Kullanıyor? sayın ehz 2004 rotil poblemi ben dedeoldu bulamadım fort rangerin ki aynı yan lız konik kısmı küçük bevde konik burç yapıp hallettim kolay gelsin

2. B

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba ben mithat 4x4 kia besta sahibiyim offroad balık ve av merakım var pres kalıpcısıyım ist kartaldan oturuyorum formu çok begenib ilgiyle takip etmeye çalışıyorum.
  3. B

1991 Model Kia Besta 4x4 Panelvan

Ynt: 1991 Model Kia Besta 4x4 Panelvan merhaba ömer karseş ben aracı yükselttim yo ltutuşunda önemli bir değişiklik hissetmedim virajlarda taksileri soluyorum bi sıkıntı yok arazidede altı vurmuyo gayet başarılı bende motor radyatöt fan devirdaim hepsini değiştirdim 6 ay sonra kapak...

4. B

4x4 Kia Besta Panelvan,a Yeni Nesil Turbo Dizel Motor

Ynt: 4x4 Kia Besta Panelvan,a Yeni Nesil Turbo Dizel Motor ömer bey merhaba forma bakmaya fazla zaman ayıramıyorum önceki formda somuşun yeni baktım aracın yükseltilmesinde yol tutuşu fazla etkilenmiyor mukemmel bi yol tutuşu var sıkıntı olmaz tek sıkıntı motor bende bir çözüm üretemedim gerçi...
  5. B

1991 Model Kia Besta 4x4 Panelvan

Ynt: 1991 Model Kia Besta 4x4 Panelvan sn dopamir benimde aynı sıkıntılarım var lastik sorununu çözersin ama daha cok guc kaybı olur ben aracın önunu kaldırdım altta torsiyon vidalarını sıkarak yaklaşık 6_7 cm kaldırdım arkalarıda makastan ayarlatınca yükselecek şimdilik eski magurusler gibi...

6. B

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba arkadaslar adım mıthat istabul kartaldaoturuyorum meslegım pres kalıpcısı off road av balık tutmak mekanık ugrasmak dogayla basbasa kalmak

7. B

1991 Model Kia Besta Hakkında

Ynt: 1991 Model Kia Besta Hakkında sakaryali_1969@hotmil.com dan görüşelim daha detaylı konuşuruz
  8. B

Ynt: 1991 Model Kia Besta Hakkında aracı kullanırken hararete dikkat edin sıkıştırmayın çabuk hararet yapar hız da 100 km nin uzerinde uzun süre kullanmayın ben yaylaya cıkarken yazın hararet yaptırdım gözden kacırmışım motoru yaktım bilgin olsun aracı sakin kullanırsan uzun süre kullanırsın...
  9. B

Ynt: 1991 Model Kia Besta Hakkında kılimalar çalışıyo arka kalerüferde mukkemmel ısıtıyo yanları camlı kamyoet geciyo

10. B

Ynt: 1991 Model Kia Besta Hakkında evet dostum bunlar 2200 motor 94 yada 95 modellerde 2500cc var hi bestalardada 2700cc var şehir içi kullanımda anlarsın rampada kalkınca toparlıyamıyo 2 vites iyi 3 vitese atınca hemen yoparlayamıyoarazide gücü yetiyo 1 ve 2 ağır devir olduğu için yetiyo...

11. B

Ynt: 1991 Model Kia Besta Hakkında kia besta 4x4 ben birsene önce aldım ava ve balığa gidiyorum çok kullanışlı yanlız motor gücü biraz az geliyo birde altı alçak geliyo taksi gibi yol tutuşu var ben memnunum jeep gibikullanıyorum ;)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR