Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Niva ya da Başka Öneriler, Yardımlarınızı Bekliyorum.
:D cincin hocam senindemi eşine sevdirememe gibi bir derdin var nivayı aslında pembe rengini yapsalar şöle biraz daha cilalı filan acaba hanımlar ısınırmı buna :) :)
inş. bizede oraları görmeyi nasip eder rabbim araştırmalarım devam ediyor ve o yörede gezi için viva tek araç gibi diğerleiri masfar çıkardımı çok büyük sorunlar yaşayacağımı gayet iyi anladım memur olduğumuzu düşününce ikinci araç...
Niva69 hocam fotoğraflarına hayran kaldım çok güzel aracında öle Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin inş. bizlerde görürüz böyle yerleri
hidrolik değildi ama fazla kullanmadım ağır olduğu doğru fakat sadece hafta sonlarında ufak geziler ve kışın zor şartlarda kullanacağımız için sert olması fazla önemli olmaz diye düşünüyorum sizin eklediğiniz resimlerdeki araçlar çok...
hocam konu ile alakalı değil ama bir sorum olacak siz turlara katılıyormusunuz arabanızla kamplara filan öle bi kampa katılmaya karar versek
çadır v.b. gerekli eşyaları almak için ne kadar bi bütçe hazırlamamız gerekir araba hariç ve...
Niva69 hocam bu son önerin cidden çok hoş :) 10 bin lira ilede hayatımızın tatilini yapma fırsatı aslında hiçde fena fikir olmaz ben en iyisi güzel bi yol haritası çizip öle bi fikir ile eşime gideyim bakarsın tatili görürde vazgeçer...
hala kesin karar vermiş değiliz ama bu ne ya demesi hala kulaklarımda ben beğendim aslında çok farklı bişey sürüşü gidişi hoşuma gitti ilk kullandığım arabayı anımsattı bana bizim marketin emektari pejo j9 gibi yerden yüksekte gitmek...
çok teşekkürler arkadaşlar bugün bi deneme sürüşü yapma şansım oldu fakat eşim arabayı ilk gördüğünde pek hoş tepki vermedi haliyle bayanlar biraz işin görsel kısmınada bakıyorlar sanırım bizim arabada satılıp 35 40 bin verip grand...
ben merkezde kullanmak için alıyorum dediğiniz gibi iç kesimler çok farklı geldi bana bir hafta kaldım sadece ve çevredeki yeşil ve güzel görünüm resmen aklımı aldı ve buralarda gezmek için bi 4X4 gerekli dedim içimden sizce takviye...
ilginiz için çok teşekkürler siteyi incelemeye başlayım bakalım daha neler göreceğiz niva hakkında bilmedğimiz
mustafa bey çok teşekkür ederim ilginiz için bende çok acele etmiyorum bir arabamız olduğu için sorunumuz yok şimdilik dediğiniz gibi iyi bir araştırma yapmak lazım belki burdaki abilerimizdende yardımcı olan bulunur nivadan memnun...
eşim artvinde görev yapmakta ve şubat ayı gibi bende orada olacağım büyük ihtimalle artvinde gezecek yer çok olması ve kış şartlarınıda düşünerek ikinci bir araba almayı düşünüyorum aklımda 7 - 8 bin vererek alınabilecek bir arazi taşıtı var sanırım niva bu fiyata uyan tek araç sadece kış...