Arama sonuçlarınız

1. G

Karavan Getirmek İçin Mümkünse bilgi istiyorum

Ynt: Karavan Getirmek İçin Mümkünse bilgi istiyorum Ben yurtdışında iki yıldan uzun süre kaldığımdan araç getirme hakkım doğmuştu. MB Marco Polo araç buldum. 6000 yada 8000 km.de uygun fiyatılı deneme aracıydı. Akıl almaz yok yok bir araçtı. Ancak konsolosluğa danıştığımda bana karavan...

2. G

Cep Telefonu Olan Bu Yazıyı Mutlaka Okusun

Ynt: Cep Telefonu Olan Bu Yazıyı Mutlaka Okusun İmei numarası ile nereye başvurdunuz acaba ? Ben savcılığa başvurdum. kapının önünde "işim gücüm yok telefon mu arayacağız" dediğini duydum savcının. siz savcılığa mı başvurmuştunuz ?
  3. G

Good Year Lastiklerim Parçalanıp Dökülüyor

Ynt: Good Year Lastiklerim Parçalanıp Dökülüyor Benimkilerin dişini ölçerlerse yandık ki yandık. Şaka bir yana benim öyle bir beklentim yok artık. Ne Mercedesten nede goodyeardan. onlarda benden birşey beklemesinler . hızla değişen koşullara ayak uyduramayanlar yok olmaya mahkum olacaklar...

4. G

Cep Telefonu Olan Bu Yazıyı Mutlaka Okusun

Ynt: Cep Telefonu Olan Bu Yazıyı Mutlaka Okusun Örgütlensek mi ? Mesela mail atsak bir yerlere, faks filan çeksek ? yada en iyisi vah - tüh mü çeksek ?
  5. G

Ynt: Good Year Lastiklerim Parçalanıp Dökülüyor Oldu.

6. G

Ynt: Good Year Lastiklerim Parçalanıp Dökülüyor Bakınız sayfa 1

7. G

Araç Ruhsatları

Ynt: Araç Ruhsatları Merhaba ; öncelikle 4x4 olmalı araç diye biliyorum. Ayrıca aracınızın 1900cc ( 900 derken 1900 kastetmiştiniz sanırım )görülmesi önemli bir sorun bence çünkü hata anlaşıldığı takdirde vergi borcu çıkacaktır. ve dönüşüm işlemleri sırasında anlaşılacağını düşünüyorum. Araç...
  8. G

Ynt: Good Year Lastiklerim Parçalanıp Dökülüyor Merhaba, benim lastikler için de fotolarını çek yolla bize filan dediler, yolladık aylar oldu ses yok. Pirelli'yide kutlamak lazım bu arada. müşteri bir kere lazım diyenlerden olmadığı için. müşteri memnuniyetini gözardı eden firmalar sonunda...
  9. G

Araç Ruhsatları

Ynt: Araç Ruhsatları Arkadaşlar merhaba ; Bugün birçok yere gittim ve birçok sorumun yanıtını aldım. Bu yetki belgesi işi çıkınca şok olmuş ve pişman olmuştum minibüs ruhsatı çıkarmadığıma. bugün ulaştırma bakanlığı bölge müdürlüğüne gittim. yetki belgesi için. hiçbir belge almanız gerekmiyor...

10. G

Araç Ruhsatları

Ynt: Araç Ruhsatları Araştırmaya devam ediyorum. gerçekten çok karışık bir durum. bu nedenle herkesin kafası karışık forumlarda. hatta trafik tescilde bile karışık kafalar galiba. vergi dairesinde farklı kaydedilmesi de bu karışıklığı gösteriyor. bankalardan araç mtv sini yatırırken de problem...

11. G

Araç Ruhsatları

Ynt: Araç Ruhsatları Öncelikle teşekkür ederim. ancak ben ruhsatlar konusunda çok farklı uygulamalar görüyorum. kimisinin ruhsatında kapalı kasa kamyonet yazıyor alt tarafta hususi yazıyor. kimisinde panel van yazıyor yine hususi yazıyor alt tarafta kimisinde ise kapalı kasa kamyonet ticari...
  12. G

Araç Ruhsatları

Merhaba ; Yeni araç alamayı düşünen herkes gibi oto bayilerini gezdim ve sordum soruşturdum birisine karar vererek aldım. aracımı aldığımda fiyatının ... olduğu vergisinin ... olduğu söylendi. ancak şimdi internette çeşitli yazılar okumaktayım. kafam karıştı, konuyu bilen arkadaşların yardımını...

13. G

Ynt: Good Year Lastiklerim Parçalanıp Dökülüyor 215/60/17 yada 205/65/17 takabilirsiniz. Öncelikle tşk. ederim. 215 / 60 / 17 daha iyi gibi geldi bana ancak 205/ 60/ 17 olarak bir lastik ölçüsü var mı ? Varsa takılabilir mi ?
  14. G

Ynt: Good Year Lastiklerim Parçalanıp Dökülüyor lasitk yanağında üretim tarihi yazar. genelde (5208) gibi bir ibare bulunur. 2008 in 52. haftası gibi. Arka lastiklerimde üretim tarihi olan kısmı aradım bugün. öyle bir bölüm yok sonra eskiden arkada şimdi önde olan lastiklerime baktım onlarda...
  15. G

Erkeğin Ayrıldıktan Sonraki İlk 60 Saniyesi

Ynt: Erkeğin Ayrıldıktan Sonraki İlk 60 Saniyesi Şu bizim kadınlar. Kadınlarımız. Ve kadınlar bizim kadınlarımız: korkunç ve mübarek elleri ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle anamız, avradımız, yarimiz ve sanki hiç yaşanmamış gibi ölen ve soframızdaki yeri öküzümüzden sonra gelen...

16. G

Ynt: Good Year Lastiklerim Parçalanıp Dökülüyor 205 yada 215 60 yada 65 takabilirmiyim bu jantlara ?
  17. G

Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010) ;D ;D ;D
  18. G

Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010) Bizim için aracınızın performansı yada markası önemli olmamakla beraber.bir çadırınızın vede uyku tulumunuzun olması kaçınılmaz tabi.. Bir ateş yakıldıysa atrafında sizin gibi arkadaşımızı yanımızda...

19. G

Ynt: Good Year Lastiklerim Parçalanıp Dökülüyor Aracımın lastikleri serviste değiştirilmiş olabilir mi bilmiyorum. Ancak öyle olsa bile Tüv'e girmeden önce lastikçide arka ön değişimi ve ayar yaptırdım. 100-150 km sonra arka fotosundaki gibi olan lastiklerim ön fotosundaki gibi oldu. Ve bu...
  20. G

Ynt: Good Year Lastiklerim Parçalanıp Dökülüyor Yazın tüv'e girmeden lastiklere ön arka değişimi yaptık ve rot balans ayarı bilgisayarla yapıldı. Ayrıca havaları 42 önerdi ve lastiklere nitrojen mi ne bastı michelin yetkili bayi. Tüv'e girdim çıktım sorunsuz. 100 - 150 km sonra 1. resimdeki...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,690
Kaydolan Son Üyemiz
ysnmt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri